Video Çekip Yüzünüzemi Vuralım[Alın Size Oyundaki Adalet]
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Video Çekip Yüzünüzemi Vuralım[Alın Size Oyundaki Adalet]
Boşuna kendinizi yormayın adaletsizlik öyle bir şekildeki biz 150 kere kesiyoruz tek zırh millet 5 kere kesiyor 3 zırhta düşüyor. Kenana girerler şalter kapatmazlar gruptaki herkesi sinir hastası ederler zar zor kenanı kesersiniz bi bakarsınız adama aynı çantada şaheser yüzük kolye düşmüş yapacağın tek şey sövmek olur burda desteğe yüzlerce mesaj attım hepsinde aynı cevap hayır bu dağıtımlar rastgele yapılmıştır özellikle şu karakterlere düşecek diye bişe yoktur.kısacası kendinizi bu kadar yormayın zevk almaya bakın.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
sen sadece zırh için mi qirersin miqrata ? sırf nadideler şaheserler için mi qirersin sıqınaqa :?aldatmaz2012 yazdı:Adam nıye sureklı zırh ıstesınkı ? dıyelım boyle bır sıstem var adam butun zırhı tamamladı daha nıye gırsın mıgratta arkdaşları ıcın gırıyorsa 1 can kala cıkarmitmet yazdı:2. madde qerçekleşirse zırh hep aynı kişiye düşer. mesela 4 büyü war teki 60 teki 40 teki 20 teki 10 kez kesti. sürekli 60 kez kesene düşer zırh. 10 kez kesenin suçu nealdatmaz2012 yazdı:Yav bu işe adaletlı yapmak ıcın onlarca madde var ama adamlar hala kaale almıyor mesela ornekler halınde vereyım.
1-)Mesela mısıra bir ook koysunlar o bize madalyalar karşlıgında adetıne gore item çekelım mesela,Altnertor yüzük 20 [MADALYA K.] Nucleus zırh [40 MADALYA J] Istedıgımız eşyayı çantaya taşıyınca madalyalar kaybolsun ve eşya gelsın madalya yetmezse madalyanız yetersız desin geçsın ve bu madalyalar asla satılmazsın.. (MADALYA K = MADALYA KENAN)
2-)Grub 4 büyücü oldugunu varsayalım junonda bir altnertor zırh var bu zırhı rastgele degılde en çok junon kesen buyucuye versin
Goruldugu gıbı çözüm bol önümüze bölge attınız ama kımısı çalışır ıtem düşüremez kımısı çalışmaz seti düşürür bu dedıklerımız hıçbır şekılde kaale alınmayacak kendı zararlarına
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- FERHATBEYy
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
FERHATBEYy yazdı:hiç sıgınaktan düşürdün mü o yüzüklerden ?
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız,
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız,
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
- kontforum62
- Antrepo Bekçisi
buna bir çözüm bulmazlar ise ikv kan kaybetmeye devam edecek.
en azından bir görevli bu konuya ufakta olsa bir cevap verebilir bu konu baslıgı altından.
en azından bir görevli bu konuya ufakta olsa bir cevap verebilir bu konu baslıgı altından.
Gereksiz oyun yoktur,farklı zevkler ya da eksik bakış açısı vardır
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
http://video.mynet.com/zalo6262/Istanbul-kiyamet-vakti-kont/388031/
video.mynet.com'un en cok ızlenen 6. videosu bir kerede sen izle..
KONT
temmuz 2007'den beri...
- Ramsestein
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
ben 20 kere kenan kestm tık yok ama plus bıraktım 1 nüclesus kolye 1 alternetör yüzük düşürdüm :=) niobuyumlar hdrygum motorinler en son fevzi cevriye yüzük ve azat çevriye eldiven düştü plussuz tek kaybım örs parası

Arkadaslar ben videoyu Sırf gösteriş olsun diyerek atmadım foruma.
5 ay boyunca günde en az 2 ve 4 defa kenan junon karısık kesiyorum 3 adet aynı yüzükten baska hiç bişi düşmedi
elimde olan bu 3 yüzük işime yaramıyor ama aktarılmıyorda. Madem şans faktörü diyolar ben inadına kolyesi ve zırhı için cabalıyacam videoyu koymamın amacıda şu. bazen bölgede Alternatör Yüzük x3 Diye yansıtınca dalga konusu oluyor inanmıyorlar.Gönül isterdiki aktarılsın ihtiyacı olana veriyim ama yok...
Plus alıp avantajımız sadece buysa Yönetimin İzledigi Yol, Yol Değil Buna Bi Çözüm Gelsin Artık
5 ay boyunca günde en az 2 ve 4 defa kenan junon karısık kesiyorum 3 adet aynı yüzükten baska hiç bişi düşmedi
elimde olan bu 3 yüzük işime yaramıyor ama aktarılmıyorda. Madem şans faktörü diyolar ben inadına kolyesi ve zırhı için cabalıyacam videoyu koymamın amacıda şu. bazen bölgede Alternatör Yüzük x3 Diye yansıtınca dalga konusu oluyor inanmıyorlar.Gönül isterdiki aktarılsın ihtiyacı olana veriyim ama yok...
Plus alıp avantajımız sadece buysa Yönetimin İzledigi Yol, Yol Değil Buna Bi Çözüm Gelsin Artık

- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Academy Of War
bu saatten sonra çözüm gelirse saçma olur.. çünki oyun devam ediyor
he şaheser düşüremedim yok 150-200 defa kestim diyen arkadaşlar bende o kadar junon kestim fakat bende tamamen tamamlayamadım.. napıyorum sabır ediyorum ve tekrar giriyorum.. oyunun amacı sizce item düşürüp bir kenara çekilmek mi bu yüzden mi oynuyorsunuz.. ben eğlenceme bakıyorum... düşüremedim düşürdüm farketmez sizde eğlencenize bakın elbet bir gün tamamlarsınız..
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
kaç madalyan var kardeş ? .d benim 32madalya var alternator zırh ve yüzük, nuclues kolye var
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
- kerim73
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
Benim 1400 madalya var toplamda ama halen şifacıma Fundi zırh düşüremedim .. Savacıma da ısık kolye ve kenan kolye kaldı.. Büyücüme de kıyamet kolye... Onu bunu bırakalım da toplasan 500 madalyası olmayan adam 3 carını da bütün set leri dizeni bilirim.. Tabi adam destekten
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
aldatmaz2012 yazdı:Yav bu işe adaletlı yapmak ıcın onlarca madde var ama adamlar hala kaale almıyor mesela ornekler halınde vereyım.
1-)Mesela mısıra bir ook koysunlar o bize madalyalar karşlıgında adetıne gore item çekelım mesela,Altnertor yüzük 20 [MADALYA K.] Nucleus zırh [40 MADALYA J] Istedıgımız eşyayı çantaya taşıyınca madalyalar kaybolsun ve eşya gelsın madalya yetmezse madalyanız yetersız desin geçsın ve bu madalyalar asla satılmazsın.. (MADALYA K = MADALYA KENAN)
2-)Grub 4 büyücü oldugunu varsayalım junonda bir altnertor zırh var bu zırhı rastgele degılde en çok junon kesen buyucuye versin
Goruldugu gıbı çözüm bol önümüze bölge attınız ama kımısı çalışır ıtem düşüremez kımısı çalışmaz seti düşürür bu dedıklerımız hıçbır şekılde kaale alınmayacak kendı zararlarına
Madalya 30 lwl görewlerinde weriliyor