***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
- cCcemrecCc
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ***Börteçine Loncası İletişim Sayfası**(Yeni)
La musti

Fazla birşeyimiz yok göründüğümüz kadarız,
ortamı biz kurar şeklide biz koyarız...!!
- cCcemrecCc
- FareAdam Düşmanı
Eskişehirli olan vrmı Musti sen nerelisin la

Fazla birşeyimiz yok göründüğümüz kadarız,
ortamı biz kurar şeklide biz koyarız...!!
Çocuk aklıyla post kasmaya çalısıyor.Bozkurtensar yazdı:Bak GorucekSınız O parayı Nasıl Alıcam...

- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
Kastamonu. Eskişehirli yok heralde:)cCcemrecCc yazdı:Eskişehirli olan vrmı Musti sen nerelisin la
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
TheRiamax yazdı:Çocuk aklıyla post kasmaya çalısıyor.Bozkurtensar yazdı:Bak GorucekSınız O parayı Nasıl Alıcam...Al bakalım.
![]()
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Börteçine loncası üyelerine; Oyunda bir çok çarımızın çakması açılmıştı bunlara bugün Börteçinexriama eklenmiştir. Kardeşlerim dikkatli olsunlar daha önce çakma çarlarla item ve şifre isteme olayları olmuştu tekrar olabilir, unutmayınki kimse kimseden şifresini isteyemez bu kesin kuraldır. Timsah gözyaşları ile item istenebilir buna çok dikkat edilsin...
Sevgi ve Saygılaımla
Arif YAMAN
Sevgi ve Saygılaımla
Arif YAMAN

[right]Arif YAMAN[/right]
Börteçinexriamax Börteçinextrimax Başka çarım yoktur arkadaşlar bilginize.ustax66 yazdı:Börteçine loncası üyelerine; Oyunda bir çok çarımızın çakması açılmıştı bunlara bugün Börteçinexriama eklenmiştir. Kardeşlerim dikkatli olsunlar daha önce çakma çarlarla item ve şifre isteme olayları olmuştu tekrar olabilir, unutmayınki kimse kimseden şifresini isteyemez bu kesin kuraldır. Timsah gözyaşları ile item istenebilir buna çok dikkat edilsin...
Sevgi ve Saygılaımla
Arif YAMAN

- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
İbocan alp benim büyüyü kasarken bende yanda sigara üretimi yapıyordum yarın için, sende oyunda idin listede ekli olduğun için adın renkli idi. Niyeti ne ise hata ile başladı alpe kanka dedi benden önce alp uyandı, ibocan abimin çarının çakmasını açmışlar dedi ve sana ulaşmaya çalıştı o an nerde isen cevap vermedin ve çakma çarda yaptığı hatayı anlayıp oyundan çıktı. Büyük ihtimal başka denemeleride olacaktır. herkes uyanık olsun...

[right]Arif YAMAN[/right]
ustax66 yazdı:İbocan alp benim büyüyü kasarken bende yanda sigara üretimi yapıyordum yarın için, sende oyunda idin listede ekli olduğun için adın renkli idi. Niyeti ne ise hata ile başladı alpe kanka dedi benden önce alp uyandı, ibocan abimin çarının çakmasını açmışlar dedi ve sana ulaşmaya çalıştı o an nerde isen cevap vermedin ve çakma çarda yaptığı hatayı anlayıp oyundan çıktı. Büyük ihtimal başka denemeleride olacaktır. herkes uyanık olsun...

- Tmlahmet07
- Işık Hanım'ın Elemanı
ARKADAŞLAR OYUNU BIRAKIYORUM HAKKINIZI HELAL EDİN ŞİFAMIN ÜSTÜNÜ BOŞALTTIM SİLME GİBİ BİR DÜŞÜNCE İÇİNDEYİM KALBİNİ KIRDIM VARSA GERÇEKTEN ÖZÜR DİLERİM HADİ KOLAY GELSİN (DÖNSEMDE ARTIK O ESKİ ŞİFACIM YOK İTEM KALMADI
ıIYeRbAĞLeeIı
ıIByGuiLtYIı
Since 2008
ıIByGuiLtYIı
Since 2008