Üretmek istediğim Bilge Kağan + Fevzi Bey ceketi ürettim fakat daha sonradan fark ettigim büyük bir yanlışı sizlerle paylaşmak istedim. Ceketi ürettim fakat Recete kadınmış doğal olarak üretilen cekette kadın oldu böyle bir hatayı nasıl yaptıgımı inanın bilmiyorum şuan ŞOK dayım bilincim yerinde degil desem yeridir. Emek vermesem hiç üzülmezdim ve diyecegim tek şey bir ceket bana koymaz bir daha üretirim olurdu. ama o madenleri çekene kadar ... neyse ben böyle bir hata yapmam demeyin recetenin CİNSİYET bölümüne 100 defa bakın daha sonra üretim yapın...
SeRRuh yazdı:Şuan Yaşayan ölüyüm Morelim çok bozuk nasıl diye bir soru duymak/ görmek istemiyorum gençler lütfen
Seni çok iyi anlıyorum desem... bENDE 6 saat maden cekiyorum hiç kacırmamısım 8 krip cektim aynı madenden akik beklıyorum osırada arkadasım geliyor tek cekiş bide grupta akik ne dusunursun moral 0 ... senı anlıyorum yani.) bide benım olayım tek maden senın fena olmus gecmiş olsun tekrara ne diyeyim
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız, Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız, Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!