slm arkadaşlar ii kötü günlerim geçti ve nerdeyse 1 yıldır girmiyordumki oyuna geri döndüm derken oyunun ne kadar bozulduğunu gördümki sadece bu ıyun için deil tüm oyunlar için aynı benim için artık online oyun die birşey kalmadı artık nedenmi insanlara güven olmuor ama bu oyunda hiçmi adam yok var olmaz mı ama tabi koca oyunda 2-4 kişi ile geçmiyorm mlsf öevren oluyorki ilk güvendiğin insan arkadan vuruyor nese arkadaşlar benim için ikv oyunu 1.5 yıl önce bitmişti zaten bayadırda girmiyorum tüm çarlarım itemlerim hepsi Meqan adlı dostumdadır... kendine çok ii bakın benim kime hakkım geçtiyse helal olsun szilerinde hakkınızı helal etmenizi temenni ediyoruumki etmeyenler varsada canları saolsun...
KAAN
MUSTAFA
BURAK
BATUHAN
HİÇ BİRİNİZİ UNUTMAYACAĞIM....
Elvetsizlerle den ELVEDA...
- Elvetsizlerle
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Elvetsizlerle den ELVEDA...

Realde bastıramadığımız , duygular güzel oyunumuzda yer almasın ne dersiniz ?????
Re: Elvetsizlerle den ELVEDA...
Nekadar Tanımasamda Seni Anlıyabiliyorum Söylediklerini Bizide Üzüyor Bu Oyunun Kötü Yanları Ama İşte Bir İKV'Sevgisidirki Unutturuyor Hepsini Hakkım Varsa Helal Olsun Reall Hayatında Başarılar Kendine İyi Bak Kardeşim Yolun Açık Olsun...
Bana İstanbul'u niçin fethettiklerini sorduklarında önce o benim gönlümü fethettiği için
'' Fatih Sultan Mehmet ''
Bayevet (??) Çok Yakında...
'' Fatih Sultan Mehmet ''
Bayevet (??) Çok Yakında...
- Taskopru37
- Cin Avcısı
Hayatta başarılar..
Bu arada aklıma geLdi. Siz akreplerin orda oturuyodunuz 2 kişiydiniz. Üstünüze bombayı saLdım. İkiniz de Öldünüz benim ckm vardı biras yaramaz bi hareketti
Özür Dilerim helal et hakkını..
Sağlıcakla kaL..
Bu arada aklıma geLdi. Siz akreplerin orda oturuyodunuz 2 kişiydiniz. Üstünüze bombayı saLdım. İkiniz de Öldünüz benim ckm vardı biras yaramaz bi hareketti
Sağlıcakla kaL..
Taşköprü
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
İslamcan
Kızılelma
Kızıllelma
BİR AĞAÇ GİBİ TEK ve HÜR, ve BİR ORMAN GİBİ KARDEŞÇESİNE...
- Elvetsizlerle
- İri Fare Avcısı
tşkler Bayevet-Taskopru37 önemi yok artık hiç birşeyin senin yaptığın şey başkalarının yaptığıın yanında 0 

Realde bastıramadığımız , duygular güzel oyunumuzda yer almasın ne dersiniz ?????
-
- Salgın Koruyucusu
En İyisini YApıon KArDEs Bu Oyun ARTık COk BOzulDu ... 3 SEnedir Bu OYunu Oynuodum Oyunu Bıraktığımda ANladım Bnde OYun un ZAman KAybı Olduğunu Bu OYun YüzünDEn Bnm HAyATımda DA 3 SEne OlmaDı...
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Anka
Bana Ulaşş... 
- XxDeLiKRaLxX
- Işık Hanım'ın Elemanı
iyi kötü vakit geçirmek için oynuyoruz bizde ama önemli olan dostluk tabiki.yinede arada aramızda görmeyi isteriz kardeşim.
Haksız olduğu tek bir nokta var mı ki ?
Hayatta Başarılar.
Hayatta Başarılar.
HzMEVLANA [49]
Catastrophic [49]
Korkusuzslm [49]

Catastrophic [49]
Korkusuzslm [49]