atabey yazdı:Loncamız ve üyelerimiz için yorum ve değerlendirme yapmak sana düşmez lütfen loncamızın adını ağzına alma ve üyeleri yargılamayı bırak.
RoA'ya dair bikaç söz!
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: RoA'ya dair bikaç söz!
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Arkadaşım RoA denilen her muhabbete neden atlayıp bizleri sinir hastası etmeye büyük çaba harcarsın ki ?
Sen daha önemli işlerine vakit ayır bırak RoA ' yı felan ...
Sen daha önemli işlerine vakit ayır bırak RoA ' yı felan ...
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

Bu msj. kötürüya hitabendi, kötürüya'nın msj'ı silinmiş başka kişilere karşı yanlış anlaşılmasınatabey yazdı:Loncamız ve üyelerimiz için yorum ve değerlendirme yapmak sana düşmez lütfen loncamızın adını ağzına alma ve üyeleri yargılamayı bırak.
-
- İskele Babası
- Lonca: Raiders of Anatolia
Arkadaşlar sukunetinizi muhafaza etmeye davet ediyorum sizleri.Önce ben kendi elemanlarıma sesleniyorum.Konunun başındaki yazdıklarım,temennilerim ve isteklerim, görüyorumki daha 2 yorum ilerlemeden amacından sapmış ,hiçte arzu etmediğimiz mecralara kaymaya başlamış.(Bundan sonraki yazacaklarım da bütün herkes içindir.)Başkasına eleştiri yapma hakkını kendimizde görüyorsak,yapılan eleştirileri de aynı dercede hoş görmek lazımdır diye düşünüyorum.Herkes istediğni istediği şekilde söyleyebilir.Hatta yalan yanlış isnatlarda da bulunabilir.Bize düşen sukunetimizi bozmandan,hele hakarete varıcı sözler sarfetmeden ,meselenin özünü anlatmaktır,ikna etmektir.Evet anlıyorum ,bazen öyle yorumlar yapılıyorki bunun neresine cevap verelim diye düşündüğümüz zamanlar da oldu,bundan sonra da olması kaçınılmazdır.''Bazen susmak en büyük cevaptır.'' anlayışını devreye sokarak bunun da üstesinden gelebiliriz.Buranın; fikirlerin ,düşüncelerin özgürce söylendiği ancak saygı,edep ve insaf sınırlarının aşılmaması gereken bir platform olduğu ve öyle de kalması gerektiğini düşünüyorum.
Arkadaşlar.Biz RoA olarak; ikv'nin gelişimine,oyundaki saygınlığın artmasına,küfürlü ve saygısız konuşmaların son bulmasına v.s gibi şeylere bundan önce olduğu gibi bundan sonra da katkı sağlamaya devam edeceğiz.Bizim zaten kuruluşumuzun ve hayatımızı devam ettirmemizin ana felsefesi budur.Diğer lonca ve klanlara,düşmanlıkla-rekabet arasındaki ince çizgiyi ayırt edip, tercihimizi rekabetten yana kullnanarak bakıyoruz.Bu manada da bizim dışımızdaki bütün loncalar ve lodos klanına mensup arkadaşlarımız bizim rakibimiz olmasına karşın aynı zamanda da kardeşlerimizdir.
Son olarak şunları söylüyorum.RoA kuklacı kanadı mensupları başta olmak üzere, diğer lonca ve lodos klanına mensubu bütün arkadaşlarıma;lütfen gereksiz yere birbirimizi kırmayalım,aslı astarı olmayan iyice emin olmadığımız konularda ''benim de bir yorumum olsun'' mantığı ile yazı yazmayalım,eleştirilerimizi her zaman yapıcı yönde yapalım,hepimizin aynı gemide yolculuk eden ve aynı amaca hizmet eden farklı görevlerle donatılmış mürettabat misali olduğumuzun bilinciyle hareket edelim diye önemle ricada bulunuyorum.Artık bundan sonra önümüze bakıp,''ikv'ye nasıl katkı sağlayabiliriz'',''hergeçen gün düşen oyun performansını artırmak için ne gibi etkinlikler düzenleyebiliriz?'' gibi meşgaliyetlerle kendimizi meşgul edersek enerjimizi birbirimizi yıpratmak için kullanmaktan kurtarıp daha verimli yerlere kanalize etmiş oluruz diye düşünüyorum.Gereksiz ve boş laf üretmek yerine,icraatlarla gündemde kalmak herkesin karınadır.Herkeste bunun gereğini yerine getirmek için çaba sarfetmelidir.
Saygılarımla...
Beberuhi__Fatihemre__Beberuhişifa
Kuklacı RoA lideri
Arkadaşlar.Biz RoA olarak; ikv'nin gelişimine,oyundaki saygınlığın artmasına,küfürlü ve saygısız konuşmaların son bulmasına v.s gibi şeylere bundan önce olduğu gibi bundan sonra da katkı sağlamaya devam edeceğiz.Bizim zaten kuruluşumuzun ve hayatımızı devam ettirmemizin ana felsefesi budur.Diğer lonca ve klanlara,düşmanlıkla-rekabet arasındaki ince çizgiyi ayırt edip, tercihimizi rekabetten yana kullnanarak bakıyoruz.Bu manada da bizim dışımızdaki bütün loncalar ve lodos klanına mensup arkadaşlarımız bizim rakibimiz olmasına karşın aynı zamanda da kardeşlerimizdir.
Son olarak şunları söylüyorum.RoA kuklacı kanadı mensupları başta olmak üzere, diğer lonca ve lodos klanına mensubu bütün arkadaşlarıma;lütfen gereksiz yere birbirimizi kırmayalım,aslı astarı olmayan iyice emin olmadığımız konularda ''benim de bir yorumum olsun'' mantığı ile yazı yazmayalım,eleştirilerimizi her zaman yapıcı yönde yapalım,hepimizin aynı gemide yolculuk eden ve aynı amaca hizmet eden farklı görevlerle donatılmış mürettabat misali olduğumuzun bilinciyle hareket edelim diye önemle ricada bulunuyorum.Artık bundan sonra önümüze bakıp,''ikv'ye nasıl katkı sağlayabiliriz'',''hergeçen gün düşen oyun performansını artırmak için ne gibi etkinlikler düzenleyebiliriz?'' gibi meşgaliyetlerle kendimizi meşgul edersek enerjimizi birbirimizi yıpratmak için kullanmaktan kurtarıp daha verimli yerlere kanalize etmiş oluruz diye düşünüyorum.Gereksiz ve boş laf üretmek yerine,icraatlarla gündemde kalmak herkesin karınadır.Herkeste bunun gereğini yerine getirmek için çaba sarfetmelidir.
Saygılarımla...
Kuklacı RoA lideri
- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
BebeRuhii yazdı:Arkadaşlar sukunetinizi muhafaza etmeye davet ediyorum sizleri.Önce ben kendi elemanlarıma sesleniyorum.Konunun başındaki yazdıklarım,temennilerim ve isteklerim, görüyorumki daha 2 yorum ilerlemeden amacından sapmış ,hiçte arzu etmediğimiz mecralara kaymaya başlamış.(Bundan sonraki yazacaklarım da bütün herkes içindir.)Başkasına eleştiri yapma hakkını kendimizde görüyorsak,yapılan eleştirileri de aynı dercede hoş görmek lazımdır diye düşünüyorum.Herkes istediğni istediği şekilde söyleyebilir.Hatta yalan yanlış isnatlarda da bulunabilir.Bize düşen sukunetimizi bozmandan,hele hakarete varıcı sözler sarfetmeden ,meselenin özünü anlatmaktır,ikna etmektir.Evet anlıyorum ,bazen öyle yorumlar yapılıyorki bunun neresine cevap verelim diye düşündüğümüz zamanlar da oldu,bundan sonra da olması kaçınılmazdır.''Bazen susmak en büyük cevaptır.'' anlayışını devreye sokarak bunun da üstesinden gelebiliriz.Buranın; fikirlerin ,düşüncelerin özgürce söylendiği ancak saygı,edep ve insaf sınırlarının aşılmaması gereken bir platform olduğu ve öyle de kalması gerektiğini düşünüyorum.
Saygılarımla...
Kuklacı RoA lideri
İkv ye nasıl katkı saglarsınız hemen yazayım .
1- Oyun içerisine reel parayla satın alınabilecek eşyalar geliştirmeler eklenmeli bunun öncesinde tabiki ikv öncelikle item ve hasalar konusunda bir çözüme kavuşmalı
2- Yeni güncel videolar çekerek video paylaşım sitelerine konmalı
3- Sitelere konu degil reklamlar verilmeli yalnız baya oluyor bir sitede ikv reklamına rastladım eger çekilmek istenilen oyuncu potansiyeli buysa daha çok hırsızlık , küfür artar ( sanırım bir hataydı )
Yukarıda da dedigim gibi sadece plusu dayalı bir gelir kaynagı yerine oyuncuyu eglendircek sistemler bulunmalı mesela şu an oynadıgım oyunda bir sürü ek özellik var adam demiyorki ille bunu alcaksın ama alırsanda karşındakinden kat kat üstün olcaksın onu almadanda kasabilirsin yalnız alırsan 2 kat daha hızlı kasarsın bunu şu an levelimden bildigim kadarıyla 150 , 200 milyon ex e vurdugunda ve ikv gibi bir yaratıktan 1 ex almadıgından baya baya bi fark yaratıyor günler le kıyaslanır . Eglence amaçlı yapılmış parayla satılan özellikler var ben 1 senedir ordayım 2 kere aldım yalnız onun fiyatı atıyorum 19 ip ( istanbul parası
kötürüya
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen BİZLER ustayız o konuda oynatmayı bilen
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
- Klan: Lodos
yakupcum ıyı hos yazmıssında ıkv nın geLısmesı,veya oyuncu sayısının artması cokkk zor suan oyunda cat patlasa 9 bın oyuncu var, pekı neden oyuncuların yonetım ekıbıne alınmasıİkv ye nasıl katkı saglarsınız hemen yazayım .
1- Oyun içerisine reel parayla satın alınabilecek eşyalar geliştirmeler eklenmeli bunun öncesinde tabiki ikv öncelikle item ve hasalar konusunda bir çözüme kavuşmalı
3- Sitelere konu degil reklamlar verilmeli yalnız baya oluyor bir sitede ikv reklamına rastladım eger çekilmek istenilen oyuncu potansiyeli buysa daha çok hırsızlık , küfür artar ( sanırım bir hataydı )
Yukarıda da dedigim gibi sadece plusu dayalı bir gelir kaynagı yerine oyuncuyu eglendircek sistemler bulunmalı mesela şu an oynadıgım oyunda bir sürü ek özellik var adam demiyorki ille bunu alcaksın ama alırsanda karşındakinden kat kat üstün olcaksın onu almadanda kasabilirsin yalnız alırsan 2 kat daha hızlı kasarsın bunu şu an levelimden bildigim kadarıyla 150 , 200 milyon ex e vurdugunda ve ikv gibi bir yaratıktan 1 ex almadıgından baya baya bi fark yaratıyor günler le kıyaslanır . Eglence amaçlı yapılmış parayla satılan özellikler var ben 1 senedir ordayım 2 kere aldım yalnız onun fiyatı atıyorum 19 ip ( istanbul parası) ben onu alabilmek 50 ip para alıyorum 19 ip satılmıyor
yani ikv de bir ayı 12 milonla geçirirdik orda bir ayım en az 80 milon benim bunu 1 seneye çarptıgında ve yine bunu 6 milon playerle çarptıgında ( onların yalancısıyım sayıdan emin deilim ) temiz para . İsteyen kızsın isteyen alınsın gönül bu oyunu istiyor bugün girdim canım istedi oynamak ama biliyorum bir hafta sonra sıkılcam
Düşünün siz ikv ye 1 milon oyuncu kazandırdınız yaptıgınız forum açma konularıyla peki 20 milonluk kutuyla olcak işmi ? Mantıklı düşündügümüzde hayır keşke hem bizlere özellikler hem item hem eglence alanında sunulsa hemde ikv gelir kaynagını yükseltse . İkv nin gelir kaynagının yükselmesi demek daha çok reklam demek reklam demek daha çok gelir demek daha çok gelirde yeni yeni bölümler bölgeler demek . Sizlerde yapın geçen bir arkadaş konu açmış oyun içerisinde ndn reel parayla özellikler satılmıyor diye bence haklıda . Unutmadan şunuda ekleim RoA nın en son çekmiş oldugu tanıtıcı videosu tüm ekip olarak kaç tarihinde video paylaşım sitelerine eklenmiş 2007 mi 2008 mi
Foruma konu açarak olmaz abicim 10 oyuncu kazandırırsın hepsi kutu alsa 20 milondan 200 m eder ki böle bi oyun için 200 m hiç bişi demektir sanırım . Sizlerin yapcagı tek şey oyun içerisine reel parayla eşya istemek item konusunun hallolması kimse 1 güncelleme sonra atcagı iteme para harcamaz . Akıl akıldan üstündür sizlerde böle düşünlerinizi destege yollayın en büyük katkı olur . İstanbul kıyamet vakti oynadım diyorum bilmeyenler hala var anlatıyorum soruyor istanbuldamı geçiyor oyun hayır diyorum artık istanbulun yer altı zenginlerini inceliyoruz
BebeRuhii yazdı:Arkadaşlar sukunetinizi muhafaza etmeye davet ediyorum sizleri.Önce ben kendi elemanlarıma sesleniyorum.Konunun başındaki yazdıklarım,temennilerim ve isteklerim, görüyorumki daha 2 yorum ilerlemeden amacından sapmış ,hiçte arzu etmediğimiz mecralara kaymaya başlamış.(Bundan sonraki yazacaklarım da bütün herkes içindir.)Başkasına eleştiri yapma hakkını kendimizde görüyorsak,yapılan eleştirileri de aynı dercede hoş görmek lazımdır diye düşünüyorum.Herkes istediğni istediği şekilde söyleyebilir.Hatta yalan yanlış isnatlarda da bulunabilir.Bize düşen sukunetimizi bozmandan,hele hakarete varıcı sözler sarfetmeden ,meselenin özünü anlatmaktır,ikna etmektir.Evet anlıyorum ,bazen öyle yorumlar yapılıyorki bunun neresine cevap verelim diye düşündüğümüz zamanlar da oldu,bundan sonra da olması kaçınılmazdır.''Bazen susmak en büyük cevaptır.'' anlayışını devreye sokarak bunun da üstesinden gelebiliriz.Buranın; fikirlerin ,düşüncelerin özgürce söylendiği ancak saygı,edep ve insaf sınırlarının aşılmaması gereken bir platform olduğu ve öyle de kalması gerektiğini düşünüyorum.
Saygılarımla...
Kuklacı RoA lideri
İkv ye nasıl katkı saglarsınız hemen yazayım .
Yukarıda da dedigim gibi sadece plusu dayalı bir gelir kaynagı yerine oyuncuyu eglendircek sistemler bulunmalı mesela şu an oynadıgım oyunda bir sürü ek özellik var adam demiyorki ille bunu alcaksın ama alırsanda karşındakinden kat kat üstün olcaksın onu almadanda kasabilirsin yalnız alırsan 2 kat daha hızlı kasarsın bunu şu an levelimden bildigim kadarıyla 150 , 200 milyon ex e vurdugunda ve ikv gibi bir yaratıktan 1 ex almadıgından baya baya bi fark yaratıyor günler le kıyaslanır . Eglence amaçlı yapılmış parayla satılan özellikler var ben 1 senedir ordayım 2 kere aldım yalnız onun fiyatı atıyorum 19 ip ( istanbul parası) ben onu alabilmek 50 ip para alıyorum 19 ip satılmıyor
yani ikv de bir ayı 12 milonla geçirirdik orda bir ayım en az 80 milon benim bunu 1 seneye çarptıgında ve yine bunu 6 milon playerle çarptıgında ( onların yalancısıyım sayıdan emin deilim ) temiz para . İsteyen kızsın isteyen alınsın gönül bu oyunu istiyor bugün girdim canım istedi oynamak ama biliyorum bir hafta sonra sıkılcam
Düşünün siz ikv ye 1 milon oyuncu kazandırdınız yaptıgınız forum açma konularıyla peki 20 milonluk kutuyla olcak işmi ? Mantıklı düşündügümüzde hayır keşke hem bizlere özellikler hem item hem eglence alanında sunulsa hemde ikv gelir kaynagını yükseltse . İkv nin gelir kaynagının yükselmesi demek daha çok reklam demek reklam demek daha çok gelir demek daha çok gelirde yeni yeni bölümler bölgeler demek . Sizlerde yapın geçen bir arkadaş konu açmış oyun içerisinde ndn reel parayla özellikler satılmıyor diye bence haklıda . Unutmadan şunuda ekleim RoA nın en son çekmiş oldugu tanıtıcı videosu tüm ekip olarak kaç tarihinde video paylaşım sitelerine eklenmiş 2007 mi 2008 mi
Foruma konu açarak olmaz abicim 10 oyuncu kazandırırsın hepsi kutu alsa 20 milondan 200 m eder ki böle bi oyun için 200 m hiç bişi demektir sanırım . Sizlerin yapcagı tek şey oyun içerisine reel parayla eşya istemek item konusunun hallolması kimse 1 güncelleme sonra atcagı iteme para harcamaz . Akıl akıldan üstündür sizlerde böle düşünlerinizi destege yollayın en büyük katkı olur . İstanbul kıyamet vakti oynadım diyorum bilmeyenler hala var anlatıyorum soruyor istanbuldamı geçiyor oyun hayır diyorum artık istanbulun yer altı zenginlerini inceliyoruz
![]()

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- SugarBoy
- Salgın Koruyucusu
Nedense her RoA ile ilgili konu açıldığında birileri RoA nın ismini haddini bilmezce ağzına alıyor. Bu kişiler çoğunlukla aynı kişiler oluyor. Bu arada şunuda söyleyeyim bu kişilerin RoA dan yana kesin kuyruk acısı vardır. Ben şunu söylemiyorum RoA daki her üye mükmmeldir, mükemmel bir loncadır hayır böyle birşey yok. Hepimiz insanız ve hatalar yapabilirz ama şunu iddaa ediyorum İKV camiasının en kaliteli loncasıdır ve çok değerli üyelerden oluşmaktadır eminimki diğer loncalardada çok değerli arkadaşlar var onlarada önerim İKV ye yeni bir bakış açısı ve mükemmel dostluklar için için RoA loncasına (ailesine) katılmalarıdır. 
Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.

- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
SugarBoy yazdı:Nedense her RoA ile ilgili konu açıldığında birileri RoA nın ismini haddini bilmezce ağzına alıyor. Bu kişiler çoğunlukla aynı kişiler oluyor. Bu arada şunuda söyleyeyim bu kişilerin RoA dan yana kesin kuyruk acısı vardır. Ben şunu söylemiyorum RoA daki her üye mükmmeldir, mükemmel bir loncadır hayır böyle birşey yok. Hepimiz insanız ve hatalar yapabilirz ama şunu iddaa ediyorum İKV camiasının en kaliteli loncasıdır ve çok değerli üyelerden oluşmaktadır eminimki diğer loncalardada çok değerli arkadaşlar var onlarada önerim İKV ye yeni bir bakış açısı ve mükemmel dostluklar için için RoA loncasına (ailesine) katılmalarıdır.
Ah be şeker oglan seni beni tanımazmısın ? Sen beni bilmezmisin ? kötürüya görmedigi bilmedigi bir iş için asla ama asla konuşmaz . RoA ya girerken bana evet oyu verenlerden deilmiydin şeker oglan . Senle öyle ahım şahım bir sohbetimiz muahbebetimiz olmadı ama baya ortak arkadaşımız oldu ben seni sende beni eminimki tanıosun . Peki sen kötürüya dan ne kötülük gördün ve şimdi çıkıp hadsizlik yapıyor diyorsun ? Üzücü şeker oglan kuyruk acısı dedigin olay tam bir yüz karalıgıdır bunu biliyormusun hayır . Görev degişiminden sonra RoA dan ayrılmış bir hem loncadaşın hemde eski yönetimden meslektaşındamı şimdi hadsiz oluyor .
kötürüya
- SugarBoy
- Salgın Koruyucusu
BadXDreaM yazdı:SugarBoy yazdı:Nedense her RoA ile ilgili konu açıldığında birileri RoA nın ismini haddini bilmezce ağzına alıyor. Bu kişiler çoğunlukla aynı kişiler oluyor. Bu arada şunuda söyleyeyim bu kişilerin RoA dan yana kesin kuyruk acısı vardır. Ben şunu söylemiyorum RoA daki her üye mükmmeldir, mükemmel bir loncadır hayır böyle birşey yok. Hepimiz insanız ve hatalar yapabilirz ama şunu iddaa ediyorum İKV camiasının en kaliteli loncasıdır ve çok değerli üyelerden oluşmaktadır eminimki diğer loncalardada çok değerli arkadaşlar var onlarada önerim İKV ye yeni bir bakış açısı ve mükemmel dostluklar için için RoA loncasına (ailesine) katılmalarıdır.
Ah be şeker oglan seni beni tanımazmısın ? Sen beni bilmezmisin ? kötürüya görmedigi bilmedigi bir iş için asla ama asla konuşmaz . RoA ya girerken bana evet oyu verenlerden deilmiydin şeker oglan . Senle öyle ahım şahım bir sohbetimiz muahbebetimiz olmadı ama baya ortak arkadaşımız oldu ben seni sende beni eminimki tanıosun . Peki sen kötürüya dan ne kötülük gördün ve şimdi çıkıp hadsizlik yapıyor diyorsun ? Üzücü şeker oglan kuyruk acısı dedigin olay tam bir yüz karalıgıdır bunu biliyormusun hayır . Görev degişiminden sonra RoA dan ayrılmış bir hem loncadaşın hemde eski yönetimden meslektaşındamı şimdi hadsiz oluyor .
RoA ya kötü anlamda dil uzatan kişinin kim olduğu önemli değil en yakın arkadaşım bile böyle nadide topluluğu lekelemeye çalışırsa benim gözümde haddini aşmıştır. Dediğin gibi seninle çok samimi olmasakta dostluğumuz oldu, herhangi kötü bir anımda yok, seninle genellikle iyi anlaşırdık, hepsini kabul ediyorum. Hepsinin yanında senin hakkında senin tahmininden çok daha fazla şeyi biliyorum. Asıl anlaşamadığın kişinin kim olduğunu biliyorumki o kişi şuan RoA da bulunmasada benim çok sevdiğim bu oyunda çok zamanımı birlikte geçirdiğim reel yaşamdada tanıdığım bir arkadaşım kimseye karşı bir haksızlık içinde olacağına ben inanmıyorum. Sonuç olarak senin bu kişiye olan kinini bütün RoA ya mal etmeni uygun bulmuyorum.
Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.

- BadXDreaM
- Işık Hanım'ın Elemanı
Kimi kast ettigini bilmiyorum . Ben Beberuhi nin sözümü hiçe sayarak sözde aile diye nitelendirilen oluşumun içindeki bir aile ferdinin sözünü hiçe sayarak yaptıgı işten Beberuhi yi sevmiyorum . sevmiyorum derken Beberuhi yi sevmiyorum Musa abiyi degil beberuhi bu işi yapamıyor . RoA da yöneticiligini sevmedigim her fırsatta eleştirdigim ama tanıdıgımda da çok sevdigim bir Mrdz vardı ömer bunu onada söylerdim yöneticiligini sevmiyorum diye onumu diyorsun merak ettim özele yazsanaSugarBoy yazdı:
Asıl anlaşamadığın kişinin kim olduğunu biliyorumki o kişi şuan RoA da bulunmasada benim çok sevdiğim bu oyunda çok zamanımı birlikte geçirdiğim reel yaşamdada tanıdığım bir arkadaşım kimseye karşı bir haksızlık içinde olacağına ben inanmıyorum.
kötürüya