kaBocNn yazdı: dönmedim cengiz. arada giriyorum öyle canım sıkıldıkça. Genelde akşamları. haftasonu girebilirsem görüşelim. giriyorum kimse olmuyor sıkılıyorum bende![]()
İnsan şunu söylerken utanır caner
SwaT - YakamozxPaix
kaBocNn yazdı: dönmedim cengiz. arada giriyorum öyle canım sıkıldıkça. Genelde akşamları. haftasonu girebilirsem görüşelim. giriyorum kimse olmuyor sıkılıyorum bende![]()
sanada ayıp sabriYakamozxPaix yazdı:kaBocNn yazdı: dönmedim cengiz. arada giriyorum öyle canım sıkıldıkça. Genelde akşamları. haftasonu girebilirsem görüşelim. giriyorum kimse olmuyor sıkılıyorum bende![]()
İnsan şunu söylerken utanır caner) yalan söyleme bari her akşam oyunda akşamları giriyorsun birde kafamızı şişiriyorsun demek sıkılıyorsun bunuda öğrendim artık bittin sen
) sünnet kardeş sende dön oyuna boşver bağımlı olma bir kaç saat takıl çık artık o madenlere yapışmayın gerek yok itemmiş madenmiş şahesermiş bunlar boş işler takıl canere hayatın batsın:P
SwaT - YakamozxPaix
öpsün sabricimYakamozxPaix yazdı:yalancıyı sünnet öpsünmü caner
tmm inş görüşürüzEskitoprak yazdı:Kardeşim bende seni arıyorum , ortalarda yoksun konu açacaktım , öldün mü diye.Kardeşim bende bıraktım oyunu , ayda yılda bir girip arkadaş listeme bakıyorum oyundamısınız diye , maalesef yoksunuz :| Neyse şu an okuldayım rahat yazamıyorum ,akşam 8 de forumda ol kanka görüşelim.
kaBocNn yazdı:öpsün sabricimYakamozxPaix yazdı:yalancıyı sünnet öpsünmü caner![]()