Satılık 3.Saf Madenler
Re: Satılık 3.Saf Madenler
Yanlış ileti yazmışım düzeltmek zorunda kaldım yazağımda birşey yok 
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Nerden geliyor bunlar aklınaDDeathxShock yazdı:senin düzenli olarak inşaata topun mu kaçtı ?Kskxmage yazdı:5x Gano = 100m (Tane 20m)
5x 4 Yapraıklı Yonca 100m (Tane 20m)
5x Şelit 100m (Tane 20m)
2x Akik 40m (Tane 20m)
27x Saf Platin (Tane 5m)
-Meranın maden fiyatlarının tavan yaptıgı günlerde satış fiyatları gayet normal. 3 saf madenlerin 20m 25m arası fiyat isteyenler oldukça fiyatlar daim kalacaktır.
SerdarUSTA
Şu piyasayı arttırıyorsunuz da noluyor anlamadım yani . Ama kendınıze bi item satmaya çalışsak hemen madenlerının fıyatlarını 5 kat aşşağıda sayarsınız . Bu kadarlıksınız işte . Ya bi saf platın 5 m ya o ne 2 3 gün önce ben üretim tane 1 1.5 m den aldım genellikle !!
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Lotus
Aslında bunlara inat bizim piyasayı dusurmemız lazım .. Fiyatların ucuk ollması sunucunun geri kaldıgını gosteriri zatenGenius yazdı:Şu piyasayı arttırıyorsunuz da noluyor anlamadım yani . Ama kendınıze bi item satmaya çalışsak hemen madenlerının fıyatlarını 5 kat aşşağıda sayarsınız . Bu kadarlıksınız işte . Ya bi saf platın 5 m ya o ne 2 3 gün önce ben üretim tane 1 1.5 m den aldım genellikle !!
SerdarUSTA
- DeathxShock
- Arzuhalci'nin Adamı
- Lonca: Death
fiyatların bu kadar uçuk olması maden çıkma sıklığının az olmasındandır. Her geçen gün sunucumuza yeni kişiler geliyor ve bu kişilerin sayısıyla doğru orantılı olarak maden ihtiyacı da artıyor.. Yönetim bununla ilgilenmezse menekşeye set tks edecekler..
DeaTHxSHoCK
DeaTHxTeRaPi
DeaTHxTeRaPi
Evet .. Bi Ejder üreten nerden baksan fiyat vermeyeyim nerdeyse yücelen sete değer gelicek .. Bu kadar pahalı olması oyuncularımızda olmamalı . Böyle fiyatları görüpte bir şey yapmayan yöneticilerde olmalı
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
bırakın istediği gibi koysun fiyatı . . .
alan alır almayan almaz
ki piyasanın yüksek olması güzel bir şey bence . . .
alan alır almayan almaz
ki piyasanın yüksek olması güzel bir şey bence . . .
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
Sunu belirtmek isterim ki , Bu madenlerin hiç biri senden mevcut değil. Sen ve senin gibi kıymetsiz insanların baş vurduğu , göz önünden kaybolmamak için açtığın saçma konulardan sadece bir tanesi.
İyi Forumlar ...
İyi Forumlar ...

- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
Hiç bir oyun yetkilisinin oyunun akışına direk müdahele etmeye hakkı yoktur. O madeni oraya koyar , ticaret meselesi player' ları ilgilendirir. Ne sanıyordun ki , sen 1 2 saatini ayırıp zevk alarak biriktirdiğin ( işporta satarak ) 2 m ile adamın gece uykusunu harab edip çektiği menekşeyi almayımı düşünüyordun ? Laf olsun torba dolsun zihniyetinde olmuyalım.Genius yazdı:Evet .. Bi Ejder üreten nerden baksan fiyat vermeyeyim nerdeyse yücelen sete değer gelicek .. Bu kadar pahalı olması oyuncularımızda olmamalı . Böyle fiyatları görüpte bir şey yapmayan yöneticilerde olmalı
İyi forumlar...

yöneticiler en azından meran şehrine mevcut madenlerin 3.lerini koysun.
böylece sadece 44 lwl üstü kişiler oradaki madenleri çekebilir.
böylece 30 lwl çarlarını madene yerleştiren kişilerin de bir miktar önüne geçilmiş olur.
ayrıca şunu da söyleyeyim ben de item kasmak için o kişi gibi gece uykumu feda ediyorsam o madenleri alabilmeliyim :?:
böylece sadece 44 lwl üstü kişiler oradaki madenleri çekebilir.
böylece 30 lwl çarlarını madene yerleştiren kişilerin de bir miktar önüne geçilmiş olur.
ayrıca şunu da söyleyeyim ben de item kasmak için o kişi gibi gece uykumu feda ediyorsam o madenleri alabilmeliyim :?:
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER