*****<<<<<~~~~~~ACİLL YARDIM...!~~~~~~>>>>>*****
*****<<<<<~~~~~~ACİLL YARDIM...!~~~~~~>>>>>*****
Susturma cezasının kac gün oluğunu nereden görüyoruz arkadaşlar..! Yardım Ederseniz Çok Sevinirim...
buRda etiKeT GeçmeZ. ne enTeL AyakLar, ne suLu TavırLar, buRası Beyaz KöşK, Yok öyLe!
Huaweı ..!
Huaweı ..!
Re: *****<<<<<~~~~~~ACİLL YARDIM...!~~~~~~>>>>>*****
Susuturma Cezası Verildiğinde Sizin Oyuna Grdiğiniz Mail Adresine Hangi nedenle Ve Hangi tarihten Hangi tarihe Kadar Susturuldupunuz Yazıyor.
Yani;
Başlangıç Tarihi....
Bitiş Tarihi,,,,
Şklinde Yazıyordur.Bu Da Sabit Yanılmıyorsam 3 gün dür.
Saygılarımla
Yani;
Başlangıç Tarihi....
Bitiş Tarihi,,,,
Şklinde Yazıyordur.Bu Da Sabit Yanılmıyorsam 3 gün dür.
Saygılarımla
Gizlenmiş İçerikGöster
●●●●Hayatta En İyi Bildiğin Şeyler Bile Bazen Yanlış Çıkabilir●●●●

- VicTorY
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Üyeliğiniz MYNET ise Mynet E-Mail Kısmına TTnet ise TT-Mail Kısmına Sobee ise İKV DESTEK TAKIMINA başvurmalısınız 
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
Karakterim ceza almış nasıl bilgi alabilirim?
Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. e-posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; İKV Destek
" http://www.istanbuloyun.com/support.aspx "
adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. e-posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; İKV Destek
" http://www.istanbuloyun.com/support.aspx "
adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!