Eskiler!!
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lotus
Eskiler!!
Eskilerden sevdiğiniz ve şu anda oyunda görmek istediğiniz kimler var paylaşalım... Ben sunucu ilk açıldıgında burada olan erdi arkadaşımızı gormek isterdim şahsen... Ya siz..( bu konuyu acmamın nedenı hep aynı konulara yorum yapılmasından sıkıldım azıcık değişiklik iyi gelir)
SerdarUSTA
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
Re: Eskiler!!
selamun aleykum
Kendi Adıma Konusuyorum Kı Bir Arz Olarak Eskıden Oyunda Olan Sglam Lodoslar vardı Eskı savaslar Hele kı ER meydanı karsıda Saglam aklı basında İnsanlarla Oynamak kendime adıma diyorum cok güzel ve oyun ayrı bi tad verırıdi. onunla em yapmaya hasret kaldım kutuplarda(kerem) kardeşimin oyuna dönmesı lodos kel bi savascı vardı victor onunda gelmesı kendi adıma diyorum yıne iyi olurdu hiç yoktan lodoslarla savasmaktan bıkmıcagımız saglam aklı basında insanlar olurdu karsımızda aynıca eskı Vs ler suan olsa iyi olurdu
Prınceofanıl
Kendi Adıma Konusuyorum Kı Bir Arz Olarak Eskıden Oyunda Olan Sglam Lodoslar vardı Eskı savaslar Hele kı ER meydanı karsıda Saglam aklı basında İnsanlarla Oynamak kendime adıma diyorum cok güzel ve oyun ayrı bi tad verırıdi. onunla em yapmaya hasret kaldım kutuplarda(kerem) kardeşimin oyuna dönmesı lodos kel bi savascı vardı victor onunda gelmesı kendi adıma diyorum yıne iyi olurdu hiç yoktan lodoslarla savasmaktan bıkmıcagımız saglam aklı basında insanlar olurdu karsımızda aynıca eskı Vs ler suan olsa iyi olurdu
Prınceofanıl
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
elinize geçicek pek şey olmayacak zaten bu konu başlığından çokça görebiliyoruz
gereksiz . . .
gereksiz . . .
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
sende her gereksiz konuya yorum yaparak kendini gereksizleştirme tm paşamTheanswer3 yazdı:elinize geçicek pek şey olmayacak zaten bu konu başlığından çokça görebiliyoruz
gereksiz . . .
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
PrinceofaniL yazdı:sende her gereksiz konuya yorum yaparak kendini gereksizleştirme tm paşamTheanswer3 yazdı:elinize geçicek pek şey olmayacak zaten bu konu başlığından çokça görebiliyoruz
gereksiz . . .
yorumumu belirttim
Gizlenmiş İçerikGöster
MERAN HAXBALL TEAM
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
seninle tartişmıcam bilader hadi işine bak gereksiz konulara yorum yapma sen biz yaparız takma kafana devm et yol boyunca
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
PrinceofaniL yazdı:seninle tartişmıcam bilader hadi işine bak gereksiz konulara yorum yapma sen biz yaparız takma kafana devm et yol boyunca
tamam sen yorumunu yap
Gizlenmiş İçerikGöster
MERAN HAXBALL TEAM
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Lotus
Böyle yorum gelecegini bildiğimden acıklama yaptım git başka yerlere yorum yaz begenmıyorsan bu kadar basit bi olay ..Theanswer3 yazdı:elinize geçicek pek şey olmayacak zaten bu konu başlığından çokça görebiliyoruz
gereksiz . . .
Neyse aynı zamanda kalipto arkadasımızı da aramızda gormek isterdimmm
SerdarUSTA
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
Armıı,excellent,aliii,sinexas(yanlış yazmış olabilirim)