İ.K.V. bitmiştir.. Tüm dostlara ../veda
Re: İ.K.V. bitmiştir.. Tüm dostlara ../veda
Ejder Asa Bekleneni Vermiyorsa Ecel Getiren de Vermicektir PEhhh :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
- BINDORTYUZELLIUC
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Hazir yiyenlerdenim diorsun he ? 
Yeni basladigin oyunda oyuncularina verdigi degeri. itemlere oyuncularinin ismini vererek gosterir umarim cem.
Yeni basladigin oyunda oyuncularina verdigi degeri. itemlere oyuncularinin ismini vererek gosterir umarim cem.

hatırın kalmasın sanda yazayım diğer konularda yazdığım gibi gidene selametle ama sanmıyorum gidecek kişi formda konu açmaz sessizce çeker gider kendinizi kandırıyorsunuz duygusal sömürü yapmayın hadi git de göreyim delikanlılığını kendini kandırma,saygılar iyi forumlar,artı hayret ediyorum bu konaları açanlara yaw giden adam konuya gerek bile duymaz arkanızdan birileri ağlıycak diye düşünüyorsanız çocuksunuz derim,eh sanada bye kardeşim saygılarımla hoş bana kızmışsındır ya
- Senfony
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Revenge of Nobility
Konu başlığı zaten "veda"dır, dost bildiğim insanlara veda etmeden sessizce çekip gitmek bana uymaz.ALPAGO yazdı:hatırın kalmasın sanda yazayım diğer konularda yazdığım gibi gidene selametle ama sanmıyorum gidecek kişi formda konu açmaz sessizce çeker gider kendinizi kandırıyorsunuz duygusal sömürü yapmayın hadi git de göreyim delikanlılığını kendini kandırma,saygılar iyi forumlar,artı hayret ediyorum bu konaları açanlara yaw giden adam konuya gerek bile duymaz arkanızdan birileri ağlıycak diye düşünüyorsanız çocuksunuz derim,eh sanada bye kardeşim saygılarımla hoş bana kızmışsındır ya

Eline , beline , diline sahip ol !
Kardeşim sana giren çıkan ne kim ne batırdı da sana herkesin konusuna şaçma sapan şeyler söylüyorsun nerde baksam senin adın deyüs kendine bak başka konuda çocuklar diyorsun senden ala çocuk mu var defol git çöp poşeti.ALPAGO yazdı:hatırın kalmasın sanda yazayım diğer konularda yazdığım gibi gidene selametle ama sanmıyorum gidecek kişi formda konu açmaz sessizce çeker gider kendinizi kandırıyorsunuz duygusal sömürü yapmayın hadi git de göreyim delikanlılığını kendini kandırma,saygılar iyi forumlar,artı hayret ediyorum bu konaları açanlara yaw giden adam konuya gerek bile duymaz arkanızdan birileri ağlıycak diye düşünüyorsanız çocuksunuz derim,eh sanada bye kardeşim saygılarımla hoş bana kızmışsındır ya
ERGENEKON YURT'un adı BÖRTEÇİNE KURT'un Adı...!
Senfony Özel mesaj attım cevap verirsen sevinirim.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
- mhanyaxx
- İri Fare Avcısı
cem bizleri bırakıp bir yere gidemessin gülüm cıplak dolaşırız yine dolaşırız
ecelmiş oymuş buymuş biz bunlar içinmi oynuyoruz sallasana dostum ben bi maden bile toplamadım ecel için gerek yok çünkü ben sen o bu şu var diye giriyorum oyuna yoksa takmışım oyuna . sohbetimiz muhabbetimiz dewam eder herşey oyun deyil . Saygılar.
MhaNyaXxx , Mhanyaxxbüyü
[ Rµnåwåy Løve ] вαву ιƒ уσυ gινє ιт тσ мє
[ Rµnåwåy Løve ] вαву ιƒ уσυ gινє ιт тσ мє
BINDORTYUZELLIUC yazdı:Hayatta başarılar Cem, şu olayı anlamadım 3 senemin çoğu boşa gitti diyorsunakabinde şu cümleyi kuruyorsun entrasan...
Başka bir oyunda daha fazlasını buldum
Geri döneceksin cem
ewet doru soluoo
- Firelife
- Demirci Çırağı
Bu oyunda dürüstlüğünle yaptığın işlerle zaten fazlasıyla insanlara örnek olmuşundur.Hayatında sana başarılar...
- Pasaxfatih
- FareAdam Düşmanı
Su Oyunda Tanıdıgım Nadir İnsanlardan Birisin...
Oyunu Bırakıyorum Demene Cok Üzüldüm...Sadece Demene üzüldm;
Ki Sen ve Biz ler Gibi İKV ye 3 Yılını Veren İnsanlar Bu Oyunu Asla Bırakamaz
En Yakın Zamanda Geri Gelmeni Geri Gelmenizi
Bekliyorum...
Paşaların Loncası Lonca Kuvva-i Milliye Başkanı Paşaxfatih-maşuk-gönlüm
Oyunu Bırakıyorum Demene Cok Üzüldüm...Sadece Demene üzüldm;
Ki Sen ve Biz ler Gibi İKV ye 3 Yılını Veren İnsanlar Bu Oyunu Asla Bırakamaz
En Yakın Zamanda Geri Gelmeni Geri Gelmenizi
Paşaların Loncası Lonca Kuvva-i Milliye Başkanı Paşaxfatih-maşuk-gönlüm
PAŞA ların Loncası Lonca KUVVA-İ MİLLİYE...Paşafatih Paşaxfatih Paşaxjötem...