Aslında bencede gayet güzel bir fikir bilirsin bende bir zamanlar Kabusx üyesiydim ve o çar hiç girmememe rağmen hala durmakta durmasının nedenide bi umut belki isim değiştirme gelir düşüncesi umarım yönetim bu fikri dikkate alıp en kısa zamanda bir çözüme ulaştırır.
_______________________________________________________________________________________________________
Denizgezmiş
Teksol
Karakter İsimlerini Değiştirme Hakkında
- Denizgezmis
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Karakter İsimlerini Değiştirme Hakkında
++IxMykonSxI yazdı:Unutmayınız Ki Hırsızlık yapan kişiler içinde bu bir dönüm noktası olacaktır Oyunda adı çıkmış kişiler İsimlerini değiştirerek pisliklerinden kurtulmaya çalışacaktır
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
Üretim Ve Toplama Puanlarının Sıfırlanmasından Sonra Bayağı Bi İştahım Kabardı Benimde Bu Nick Değişikliğini Çok Daha Öncede Düşünüyordum Gelse Harika Olur Diye..
Buarada Mykons,Hırsızlık Veya Oyunda Kötü Bir İzlenim Bırakmış Şahıslarda Aklanacaklar Gibisinden Birşeyler Yazmış.
Doğruda Demiş...
Benim Önerimde Şöyle ; Kendi Nickimden Başlayayım Hilalxxfenomen Tamamiyle Değişiklik Değilde Harf Azaltma Olsa Mesela???
Hilalxxfenomen= Xfenomen...
Böylesi Nasıl?
Buarada Mykons,Hırsızlık Veya Oyunda Kötü Bir İzlenim Bırakmış Şahıslarda Aklanacaklar Gibisinden Birşeyler Yazmış.
Doğruda Demiş...
Benim Önerimde Şöyle ; Kendi Nickimden Başlayayım Hilalxxfenomen Tamamiyle Değişiklik Değilde Harf Azaltma Olsa Mesela???
Böylesi Nasıl?

xXFENOMENXx
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KURT LONCASI
yok be o ne öylehilalxxfenomen yazdı:Üretim Ve Toplama Puanlarının Sıfırlanmasından Sonra Bayağı Bi İştahım Kabardı Benimde Bu Nick Değişikliğini Çok Daha Öncede Düşünüyordum Gelse Harika Olur Diye..
Doğruda Demiş...
Böylesi Nasıl?
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Aslında loncada olanlar a iyi olur mesela ben ilkersavaşçıyı Raptorsxilkersavaşçı yapabilirim mesela loncalar içinde çok ii olabilir
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Bencede bu sistem gelmesi lazım lonca sisteminin gecikmesi veya gelmemesi gibi bi durumda bu sistem cok daha yararlı olacaktır kesinlikle gelmesini istediklerim arasında .
bence su carların yuz tipini fln da degıstırme sansı olsa ya

Can Veren Eller Canda Alır...!!
Onurum guzL bır konuya degim yapmıssın faKat bır anlamda olması guzel bır anlamda ıse degıL real loncası olarak yanında olmam gereken bırsey var ıse destek olarak her zaman yanındayım bılmenı ısterım saygılarımla ...
- Real Loncası Resmi Yönetim Başkanı;
- "Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarttığı kasırgayı duymak istiyorum. Ben Kaos istiyorum!" der Bakunin.
- "Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarttığı kasırgayı duymak istiyorum. Ben Kaos istiyorum!" der Bakunin.
-
- Sahaf Yardımcısı
Kutu :=) o Kutu Varya O Kutu
Ben Kutu alamıyorum Burada Yok E-pin İle'de Alamıyorum Msj Yapıcam
Ama Yıllardır Oynuyorum Eğer Maddi Durumum o Ay İyisi Plus Bile Alıyorum
Bende İsim Değiştirmek İsterim , Maden Puanı 0'lamak
Ben Kutu alamıyorum Burada Yok E-pin İle'de Alamıyorum Msj Yapıcam
Ama Yıllardır Oynuyorum Eğer Maddi Durumum o Ay İyisi Plus Bile Alıyorum
Bende İsim Değiştirmek İsterim , Maden Puanı 0'lamak
BBG Oynamıyoruz Burada
Kişisel Bilgilerimiz Ve Mesajlarımız Bizden İzinsiz Okunmasın