sonsevdam ve kuduzkurt tartışması
- ustax66
- Sığınak Fedaisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: sonsevdam ve kuduzkurt tartışması
Bu konuya ileti yazdım ama şimdi bu konunun dışında kalmam gerektiğine inanıyorum. Bu konu genel değil gibi geliyor bana, bir arkadaş grubunun aralarındaki nifak ile bozuşması ve muhatablık seviyesinin adab dışına taşması ile sonuçlanan bir konu, en azından ben kendi adıma bu konuya karışmamak gerektiğine, ve arkadaş grubu arasında taraf olmamak gerektiğine inanıyorum. İnşallah aranızdaki sorunları daha seviyeli bir diyalog ile çözümlersiniz...

[right]Arif YAMAN[/right]
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
Jacobs karakterinden söven kişi bnm arkdşlar sonsevdamdan şifreyi istedim ve onn la aramız iyi olduğu için bana düşünmeden jacobs un şifresini vermiştir...ayrıca bandista adlı chardanda ben sövdüm bandista karakasap ın yani sedat abinin charıdır.. ve onn la hiç bi akrabalığımız yoktur.bandista adlı charda önceden benm girdiğim balyozşifa adlı char vardı sedat abi den o charı istemiştim ve şifacıya sürekli gidiyordum sizin yanınıza bile gleiyordum..aradan 1 ay geçmeden sedat abiyle arams bozulmaya başladı ve charını başka bir hesaba aktarmış hesabdada sadece bandist adlı char kalmış tı.bende bu na sinirlenip bandista adlı chardan her önüme gelene küfrettim...sedat abinin de bu olayla alakası yoktur.. kuduzkurt dan sövme olayına gelince sonsevdam kuduzkurttan sövmüş olablir ben 2 hafta kadar tatildeydim..ona karışmıyorum ama bandista adlı chardan küfür eden benim . enayilik olayına gelince zaten sizi enayi yerine koysaydım cahrıma kıyıp kuduzkurt carını silmesdim...
-
- Salgın Koruyucusu
üstelik kimsenin adını temize çıkarmak la ilgili bi niyetim yok.!!! konuya açıklık getirmek için burdayım. adını temize çıkartmak istesem zaten charlar silindi adı temize çıksa ne olur.Ben tılsıma farklı bir nickle devam ediyorum zaten...
olan oldu kırılan kalpler kırıldı..konuyu daha fazla uzatmak istemiyoruz.. keşke hiç yaşanmamış olsaydı...
öLüMsÜz bİR AşK İçİn.... SiAnFeAm
- Darknessxcaptain
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Şimdi Sonsevdam charı ile oynayan kişi. Nisa adında küçük bir kız değil aslında. Öylemi?. Bildiğim kadarıyla 15 yasında adının nisa oldugnu soyleyen biriydi Sonsevdam.
Enteresan!
Enteresan!

Darkness Loncası uyeleri hakkında şikayeti olan (oyun içinde) Darknessxcaptain - Darknessxbody veya darknessloncasi@hotmail.com.tr mail adresiyle foto ile beraber şikayette bulunabilirler.
- StylxZorabi
- Cin Avcısı
Kuduz oyunda yoksun artik ve ekmek yedigi tasa iseyen birisin biliyorsun degilmi seamfeam lar sana ne kadar yardim etigini unutup onlara küfür edecek kadar dusuksun onun icin özur dileme ve uza burdan bence 3 kurusluk degerin yok 

yuh pembe diziye dönmüş oyun 
kimin kimin arkasından entrika çevirdiği belli değil

hatanı görmen güzel birşey ama sanki daha önce erdemli bir iş yapmışta bunun karşısında teşekkür etmen hoş değil...
kimin kimin arkasından entrika çevirdiği belli değil
haklı .StylxZorabi yazdı:Kuduz oyunda yoksun artik ve ekmek yedigi tasa iseyen birisin biliyorsun degilmi seamfeam lar sana ne kadar yardim etigini unutup onlara küfür edecek kadar dusuksun onun icin özur dileme ve uza burdan bence 3 kurusluk degerin yok
hatanı görmen güzel birşey ama sanki daha önce erdemli bir iş yapmışta bunun karşısında teşekkür etmen hoş değil...
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
-
- Acemi Savaşçı
Napak Kanka İnanakmı ? :?