ee sizin gibi adamlar olduğu sürece boş konuşmak ne haddimize buyrun :lol: :lol:Scalgar yazdı:Mesaj sayından da anlaşılıyorki bu kadar kısa sürede boş konuşmak ile büyük başarı elde etmişsin bravoIxMykonSxI yazdı:ilker sen hayatında kenanı gördün mü![]()
![]()
![]()
KİNGTEAMX Loncası KeNaN KEsİmİ
- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: KİNGTEAMX Loncası KeNaN KEsİmİ

her bir şeyi marifet bilip foruma koymadıgımız içinScalgar yazdı:Eminim daha önce kesmişsindinfaysbok yazdı:kesmişler çok büyük başarı belkide onlar için ama bizlere göre zor bişi degilKaptanmagaradami yazdı:Adamların hevesini kırmayın gitmişler kesmişler işte ama bu ilk ve son olsun bundan sonra cent kestik diye bir konu açmayın lütfen![]()
![]()
![]()
Şunu unutmayınki bir gün gelir sizde aynı durumda olursunuz ve biz sizinle alay ederiz..
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
Savaşçı hemde ilkersavaşçı gibi bir savaşçıyı gb ye alacak adamın aklından şüphe ederim
o itemler ve gb heyt be latifli adamları zor alıyolar senin satırlı charını nasıl aldılar merak ettim doğrusu :lol:
o itemler ve gb heyt be latifli adamları zor alıyolar senin satırlı charını nasıl aldılar merak ettim doğrusu :lol:

- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
Emin olamıyorsan gel keseyim sana bi kenan ayıp ettin . Hee junona giderken şifa lazım olursa ilk sana pm atarım tabii arz olursan hem oralarıda görmüş olursunScalgar yazdı:Eminim daha önce kesmişsindinfaysbok yazdı:kesmişler çok büyük başarı belkide onlar için ama bizlere göre zor bişi degilKaptanmagaradami yazdı:Adamların hevesini kırmayın gitmişler kesmişler işte ama bu ilk ve son olsun bundan sonra cent kestik diye bir konu açmayın lütfen![]()
![]()
![]()
Şunu unutmayınki bir gün gelir sizde aynı durumda olursunuz ve biz sizinle alay ederiz..
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
www.anadoluakincilari.com
- IxMykonSxI
- FareAdam Düşmanı
Kingteam Loncası ve scalgar
oyuna föndüğüm en kısa zamanda loncana ws teklif ediyorum
teker teker ve hepiniz
teker teker ve hepiniz

-
- Acemi Savaşçı
Tamam föndüğünde atarız boş beynli gevezeIxMykonSxI yazdı:Kingteam Loncası ve scalgar
teker teker ve hepiniz
Nothing
İlkersavaşçıyla girdigimi kim söyledi yaIxMykonSxI yazdı:Savaşçı hemde ilkersavaşçı gibi bir savaşçıyı gb ye alacak adamın aklından şüphe ederim
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR