Bilindiği üzere uzun süredi faaliyette Olmayan Warlords Loncası Hasan arkadaşımızın geri dönüşü Sebebi ile Tekrardan faaliyet'e geçme kararı almıştır..Oyunda olan arkadaşlarımız Yalçın,hakkı ve metin'e şahsım adına sonsuz teşekkür ederim.Her ne olursa olsun Oyunda Warlords'un olması hem güzelliği,hem de unutulmaması adına Çok güzel işler çıkarıp ayakta tuttular..Şahsım adıma minnettarlığımı borç bilirim...Oyunda ki dostluk bir yana dışarda da beraber olduğumuz Takımımız oyunda ki faaliyetlere devam ederken,Yeni alımlar için henüz daha karar verilmemiştir..
bir konuya'da değinmeden artık edemeyeceğim..Sadece benim canımı yakmıştır diyodum,ancak öğrendim ki bir arkadaşımında canını yakarak tüm güvenlerimizi sarsmıştır..Bizler Oyunda ne kadar berabersek,dışarıda da o kadar beraberiz..Aramızda maddi,manevi çıkar gözekmeksizin sorunlarımızı hep içimizde hallederiz..Gelelim ki Takımımızın dışında Güvendiğimiz Dost Saydığımız oyunda ki ismi ile "SAMİLBEY",yani "ÜMİT" arkadaşımızın yaptığı Dost Kazığı lafına %100 uymaktadır.Kendisi Yönetici olmuş,Oyunda saygınlık kazanmış bir insandır.Buna herkes hem fikirdir.herşeyimi emanet edebileceğim,gözüm kapalı verebileceğim ender insanlardan biriydi.Emanet ettim,Güvendim Ancak Bir laf vardır emanet'e,ihanet edilmez diye.Hadi bana ihanet edildi bu benim sorunum ve ancak Faruk arkadaşımızında oyunu bırakırken güvenerek bıraktığı eşyaları,kasası ve parasına da neden ihanet ettin be arkadaş..Hepimiz insan'ız hepimizin şerefi var.Ancak bu kadar sana güven duyulurken,bu kadar seni severken biz yaptığın bu yanlış bu bir oyun olsa bile ALLAH yukarıda herşeyi görür.İnşallah bu yanına kalmaz ve Yaptığın yanlışlar inşallah bir gün sana sorulur!!!
Siz meran oyuncularının Dikkatlerine sunarız..
Hepinize iyi oyunlar dileriz..
Saygılarla
Doctorxxx/Warlords Loncası
Warlords Loncasının Geri Dönüşü..
- Dostxmerve
- İskele Babası
Re: Warlords Loncasının Geri Dönüşü..
eger loncaya alım yapıyorsanız gırebılırım su aralar pek oynamıyorum ama ısmım serap Dostxscarlett adlı karakter benım ya karakterımıı sılecegım yada gerı donecegım kararsızım
<.<.<.<....Dostxscarlett....>.>.>.>
- HasanAslan
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
Uzun lafın kısası aramıza Tekrar'dan Hoşgeldin Can ''Doctorxxx'' Birlikte Kazandıgımız Zorluklara Aynı safta İlerlemeye Devam etmeye Ben ve Diyer Dostlarımız Abilerimizle Hali hazırdayız...DoCToRXxX yazdı:Bilindiği üzere uzun süredi faaliyette Olmayan Warlords Loncası Hasan arkadaşımızın geri dönüşü Sebebi ile Tekrardan faaliyet'e geçme kararı almıştır..Oyunda olan arkadaşlarımız Yalçın,hakkı ve metin'e şahsım adına sonsuz teşekkür ederim.Her ne olursa olsun Oyunda Warlords'un olması hem güzelliği,hem de unutulmaması adına Çok güzel işler çıkarıp ayakta tuttular..Şahsım adıma minnettarlığımı borç bilirim...Oyunda ki dostluk bir yana dışarda da beraber olduğumuz Takımımız oyunda ki faaliyetlere devam ederken,Yeni alımlar için henüz daha karar verilmemiştir..
Hepinize iyi oyunlar dileriz..
Saygılarla
Doctorxxx/Warlords Loncası
Cenkoğlu
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
EDEP YA HU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP,
Bilgi Paylaştıkça Güzeldir...
Sunucumuzdaki saygıdeğer lonclaradan biriydi. Devamını canı gönülden isterim.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
ZÜLKARNEYN
Yazı çok uzun geldi hepsini ouyamadım 
Yeniden hoşgeldiniz o zaman İKV'ye
Yeniden hoşgeldiniz o zaman İKV'ye
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

- AmiR
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: KHoLPaSHaLi
Hayırlı olsun Hasan'ım
Bir Ağaçtan Bir Milyon Kibrit Çıkar
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
Bir Kibrit Bir Milyon Ağacı Yakar.
"Yıldızdoğan"
Lider : Doğru İşleri Yapar
Yönetici : İşleri Doğru Yapar
CW
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
hayırlı olsun
vay anasını şamilbey den beklemezdim. Loncanız inşallah eski gücüne kavuşur
Hear Me Roar
House LANNİSTER
House LANNİSTER
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
bu lonca eskiden çok iyiydi aynı başarıyı yakalamaları dileğiyle . . .
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
Eski Bir '' WarLordS '' WarLordsxMega Olarak Eski Loncamın Namını ve Şerefini Bize Yaşatan Eski Başkanım WarlordsxDrx ve Yalçın Abime Hayırlı Olmasını ve Bu Beraberliğimizin Her Zaman Daim Olmasını Diliyor, Oyunda Eskilerden Tanıdığım ve tek Güvendiğim Saygı Duyduğum Abim ' WarlordsxValeria ' nın da Tekrar Dönmesini Umut Ediyorum
Tekrardan Hayırlı Olsun , Saygılarımla...
Tekrardan Hayırlı Olsun , Saygılarımla...
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...