HERATERA'nın Sırrı ! ! !
- megaxsecond
- İskele Babası

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: HERATERA'nın Sırrı ! ! !
Çok güzel olmuş.Ellerine sağlık.Paylaşım için teşekkürler.
Megaxblack
Değişen Meranın Büyüyen Gücü...
~ MeGaXTeaM ~
Değişen Meranın Büyüyen Gücü...
~ MeGaXTeaM ~
okul belasımı !!! ne diyon olum sen okula gittiğine şükret bak ben açık öğretimdeyim seviniyommu lan okula gitmiyom diye kaça gidiyon bakıyım senGHOSEN yazdı:Çok Teşekkürler Hepinize ! ! ! Şu Okul Belası Olmasa Başımızda Daha Paylaşımlar Gelecek Ama...![]()
Prince yazdı:okul belasımı !!! ne diyon olum sen okula gittiğine şükret bak ben açık öğretimdeyim seviniyommu lan okula gitmiyom diye kaça gidiyon bakıyım senGHOSEN yazdı:Çok Teşekkürler Hepinize ! ! ! Şu Okul Belası Olmasa Başımızda Daha Paylaşımlar Gelecek Ama...![]()
haklısın bende bi #@!? var diye okulu bıraktım mutsuzum
Yavvv Arkadaşlıklara ve Ortama Laf Eden mi Var :lol: Lise 3'teyim Haftada 4 Saat Karmaşık Sayılar, LogaritmaPrince yazdı:okul belasımı !!! ne diyon olum sen okula gittiğine şükret bak ben açık öğretimdeyim seviniyommu lan okula gitmiyom diye kaça gidiyon bakıyım senGHOSEN yazdı:Çok Teşekkürler Hepinize ! ! ! Şu Okul Belası Olmasa Başımızda Daha Paylaşımlar Gelecek Ama...![]()
vb...Görünce Haliyle Beynimiz Sulanıyor, Aynı Şeyleri Yapmaya Programlanmış Robotlar Gibi Geziyoruz
Birde Seneye ÖSS Var Kastettiğimi Anladın Sanırım
- boomerang
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Southwest Wind Guard
çok güzel bi çalışma eline emeğine sağlık
:idea: :idea: :idea:
:idea: :idea: :idea:
- Eflatun
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Halini anlıyorum..(Sayısalcısın galiba)GHOSEN yazdı:Yavvv Arkadaşlıklara ve Ortama Laf Eden mi Var :lol: Lise 3'teyim Haftada 4 Saat Karmaşık Sayılar, LogaritmaPrince yazdı:okul belasımı !!! ne diyon olum sen okula gittiğine şükret bak ben açık öğretimdeyim seviniyommu lan okula gitmiyom diye kaça gidiyon bakıyım senGHOSEN yazdı:Çok Teşekkürler Hepinize ! ! ! Şu Okul Belası Olmasa Başımızda Daha Paylaşımlar Gelecek Ama...![]()
vb...Görünce Haliyle Beynimiz Sulanıyor, Aynı Şeyleri Yapmaya Programlanmış Robotlar Gibi Geziyoruz![]()
Birde Seneye ÖSS Var Kastettiğimi Anladın SanırımNe Rahat Var Ne İç Huzuru...Arada Bir Bilgisayara Oturunca Neşem Yerine Geliyor da Paylaşım Yapıyorum, Neyse Buna da Şükür
![]()
We are spirit bound to this flesh
We go round one foot nailed down
But bound to reach out and beyond this flesh
Become PneumA
We go round one foot nailed down
But bound to reach out and beyond this flesh
Become PneumA
- kurmayxnejdet
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
süper..
İsim : KuTSaLGeNÇ
Sunucu :Meran
Seviye :49
Sınıfı : Şifacı
Klan : Lodos
Sunucu :Meran
Seviye :49
Sınıfı : Şifacı
Klan : Lodos
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Sn Emre Oğuz, konu güzel içeriği güzel. Ancak şuan itibari ile 139 yorum yapılan bir konunun, açıldığı ilk gün 10000, iki - üç gün sonra 20000, üç - dört gün sonra 24000 kere tıklanıp, bir hafta sonrasında hala 24290 da olması sana da garip gelmiyor mu?

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Zatenserkannnn yazdı:Sn Emre Oğuz, konu güzel içeriği güzel. Ancak şuan itibari ile 139 yorum yapılan bir konunun, açıldığı ilk gün 10000, iki - üç gün sonra 20000, üç - dört gün sonra 24000 kere tıklanıp, bir hafta sonrasında hala 24290 da olması sana da garip gelmiyor mu?
Neyse Saolsun Ne Diyelim Zaten Orjinali 3000-4000 Civarıydı
UP :idea: UP :idea: Up