anonimm yazdı:Tesla + Buz + Çember. Muhteşem Üçlü , Bermuda Büyücü Üçgeni gibi isimlerle adlandırılan bu taktik , şifacı kesmede bire birdir. Tabii ki bunu da denemedim ; lakin asitçi şifacıların genel yeteneklerini ve aklımdaki her türlü olasılıkla bu : MÜMKÜN.
O zaman bir daha denemeden YOrum yapma :lol:
ateş direnci -400 olmadıgı zaman FAzla hasar vermez. Adam çift direnc acıcak direncı 400 kırıcaksın Vurusun 2000 :lol: :lol:
Bosuna 20 kudret :lol:
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
anonimm yazdı:Peki sen kazandın. Eğer üşenmeden ve bulabilirsem Tarhass Cevriye dizeceğim. Asit + kritik şifacıyla ws atacağım kazanan kim olacak görüşürüz.
Benim amacım laf dalaşını kazanmak değil sadece seni biraz daha bilgilendirmek.
Sanma şâhım / herkesi sen / sâdıkâne / yâr olur Herkesi sen / dost mu sandın / belki ol / ağyâr olur Sâdıkâne / belki ol / bu âlemde / dildâr olur Yâr olur / ağyâr olur / dildâr olur / serdâr olur
denemek ile alakası yoq. 0'In altına düşerse direnç çember çok yüksek hasarlar werir. ateş direnci 0 diyelim. çift direnç açtı 400 oldu. sen direnç kırma attın 0 oldu. 0 da 0'dan küçük deqil benim bildiqim
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
anonimm yazdı:Tesla + Buz + Çember. Muhteşem Üçlü , Bermuda Büyücü Üçgeni gibi isimlerle adlandırılan bu taktik , şifacı kesmede bire birdir. Tabii ki bunu da denemedim ; lakin asitçi şifacıların genel yeteneklerini ve aklımdaki her türlü olasılıkla bu : MÜMKÜN.
O zaman bir daha denemeden YOrum yapma :lol:
ateş direnci -400 olmadıgı zaman FAzla hasar vermez. Adam çift direnc acıcak direncı 400 kırıcaksın Vurusun 2000 :lol: :lol:
Bosuna 20 kudret :lol:
bu arada -400 olmadıqı zaman deqil. 0'ın altında olmadıqı zaman yüksek hasar wermez
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!