Merhabalar ;
Lodos Muhafızına(3) Görevindeki Harf Hatası
''Lodos Muhafızı Burda Seçmelere Daha Var'' Diceğine Seçemelere Daha Var Dior. Bu Hata Düzeltilirse İyi Olur.
Eskiden türkçe tamamen farklıydı. Mesela zaten değil zati diyorlardı. Bunun gibi, seçmelerede seçemeler, anneye ana, elmaya alma vs.. Tamamen eski türkçeyi ve o zamanı yansıtmak için kullanılmış kelime.
Rapid yazdı:Eskiden türkçe tamamen farklıydı. Mesela zaten değil zati diyorlardı. Bunun gibi, seçmelerede seçemeler, anneye ana, elmaya alma vs.. Tamamen eski türkçeyi ve o zamanı yansıtmak için kullanılmış kelime.
Sen cahilsen biz napalım?
Arkadaş bir hata görmüş bizimle paylaşmış.Senin insanları cahil diye damgalamaya ne hakkın var?Ayrıca ''seçme'' sözcüğü eski Türkçe'de ''Seçeme'' olarak mı kullanılıyor bir araştır.!
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]
İnsanlık Hali Her İnsan Hata Yapabilirde Düzeltin Sunları Diyorsunuz Düzeltince Görev Daha Fazla Mı Tecrübe Verecek Anlamadm 1-2 Hata Yapılmıs Çok Mu Dünyada Her İnsan Dört Dörtlük Değildir..
Bende bi hata daha söyliyim 1 lvlde J.ali bize bi görev veriyor başlıgı ise Bankacıya Ulak benm tahminimce o Ulak-Ulaş olacak sanırsam Bunuda düzeltsinler hemen olmaz böyle bankacı yerine başka yerlere gidiyoz şaka bi yana tek tük böyle hatalar çıkması normal bu kadar abartılmasın bence..