Tüm Üyeliklere Karakter Transferi!
- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı
Re: Tüm Üyeliklere Karakter Transferi!
ya ilk taşımamı gerçekleştirdim hemen aktivasyon geldi daha sonra yaptıklarım gelmedi aynı tlf na bi tanemi kod yolluyorsunuz sildimde
ama farklı bi tlf denedim onada gelmedi...mailime baktım ona bi link geldi ona tıkladım iptal edildi diyor nasıl olcak bu iş ???
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
- xJoKeRx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Kardes ıLk qeLen kodu sıLdıysen aynı noyLa qene aynı forumu tekrar doLdur yenı kod qönderıyoLar ordan ıLk sobeyı onayLıcan snra mynetı dıqer turLu ıptaL edıLır ıLk sobee kodunu qırcen snra mynet Lınkıne tıkLıcan bu arada numara deqısmene qerek yok forumu bı kes daha doLdur kod qeLıckdır. umarım yardımcı oLabıLmısımdr.kalearkasi yazdı:ya ilk taşımamı gerçekleştirdim hemen aktivasyon geldi daha sonra yaptıklarım gelmedi aynı tlf na bi tanemi kod yolluyorsunuz sildimdeama farklı bi tlf denedim onada gelmedi...mailime baktım ona bi link geldi ona tıkladım iptal edildi diyor nasıl olcak bu iş ???
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr
єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
- kalearkasi
- FareAdam Düşmanı
tşkler bi kaç saat sonra geldiler üst üste:D sonunda taşıdım.. 
tekin
Gizlenmiş İçerikGöster
Türküz Doğruyuz Trabzonluyuz !!!
- SanCakTR17
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Uzun süredir devam eden ''TTnet kullanıcı adının Formun Almayacağı Kadar Uzun Olması'' sorunu çözülmüştür.Karakterimi sonunda aktardım.Teşekkür ediyorum Yönetime...
~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
ARKADAŞLAR BU YÖNTem Sayesinde çalınan çarlarınızı alabilirsiniz.
anlayan anladı bence sobee-ikv bunu yaparak büyük bir akıllılık etti çok sğaolun ellerinize sağlın.
ANLayan aNAladı...
anlayan anladı bence sobee-ikv bunu yaparak büyük bir akıllılık etti çok sğaolun ellerinize sağlın.
ANLayan aNAladı...
Hırs
- izhar
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Friends Of Heaven
slm ya benım bı sorun war mynettn sobeye karajter transfer ettım ama bı turlu geçmedı sobeye 1 hafta oldu neden acaba
kanunixxbaşkan
-
- Salgın Koruyucusu
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
aynı iki üyelik çeşidi arasında [ MyneT - MyneT & sobee - sobee & TTneT - TTneT ] transfer yoktur.DikkatBenGeliyom yazdı:SOBEDEN SOBEYE AKTARIM VARMI!!!!!!!!!
benim bir sorun olcak ben karakter transferi yapcam mynet onay linkine tıkladım ttnet onat linkinede tıklayın diyor ama bana ttnet onay linki gelmedi nereye gelmiştir junk spam dediler ama orası neresi oluyor yardım
Böyle bir aktarım şekli olabilir mi?DikkatBenGeliyom yazdı:SOBEDEN SOBEYE AKTARIM VARMI!!!!!!!!!
SOBE değil sobee
Junk spam denilen yer Gereksiz iletilerin olduğu bölümdür.konuralp yazdı:benim bir sorun olcak ben karakter transferi yapcam mynet onay linkine tıkladım ttnet onat linkinede tıklayın diyor ama bana ttnet onay linki gelmedi nereye gelmiştir junk spam dediler ama orası neresi oluyor yardım