saat şuan 03:13 yaklaşık 10dk önce teşkilata gitmeye karar verdim tekrardan , başlıkdada belirttiğim gibi merana veda vaktim gelmiş kimin üstünde hakkım varsa helal olsun onumu aldın bunu çaldın diyen varsada teşkilatda /f Morduman yapsın gerekeni karşılarım item para isticek arkadaşlarada duyırıyım itemleri yere atıcam parayıda yolda gördüğüm birine alışveirş açıp vericem kimin hakkı varsa helal etsin tekrar görüşmek dileklerimle arada uğrarım
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız, Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
Burak knk bence yoldan geçen birine deil en iyi arkadaşına ver..Oğuz senin en iyi arkadaşın mı bilmiyorum ama bence ona verebilirsin ama karar senin..En azından faydan bulunur :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kendine iyi bak Burak Tanışalı çok olmadı ama yinede iyi anlaşırdık Kendine iyi bak forumdann ayrılma parayıda tanıdık birine ver şimdi biri yoktan çıkıp artizlenmesin Hakkım varsa helal olsun
Nereye gidiyon olm durup dururken ??
Kimle dalga geçicez la ?
Kiminle alay edicem ben migrat hakkında
Saçmalama laaannnn dön merana
Teşkilat da ne var mk çok durgun bi sunucu :s
Meran da kal işte mk
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.