Selamlar
Oktay birincisi ikv de roa nın yaptıklarını sizin kendi yaptıklarınız gibi göstermenin sadece adı üstünde göstermelik olduğunu sende biliyosun.Sunucu içinde neler yapıp yapamadıklarınızı ben sizin dışınızda olan birisi olarak sizden daha iyi takip edip değerlendirebiliyorum.Bunları geç sizin neler yaptığıızın ne benim neden loncam için önemi yok sunucu bazında bi Ws turnuvasi bile düzenleyemediniz.Sen bunları sizi tanımayan birine anlat .Onu geç sana veya sizlere em de kesemediniz burdamı kesiyonuz diye küfür eden herkimse şayet benim loncamdan biriyse foto gönder ispat et en kıdemli kişi bile olsa o vatandaşı bile loncadan çıkaralım buraya imzamı koyarım kardeşim siz rahat olun polemik felan yok ama kendinize biraz bakın neden havalardasınız halen ben alamıyorum hiç kimse vazgeçilmez değildir.liderlik yapın kardeşim sadece burdan yazmak değil iş:)
Temujen
BekLenen An [TLOO] & [RoA]
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: BekLenen An [TLOO] & [RoA]
Güzel bir etkinlik olmuş. Her iki loncayıda tebrik ederim
Aranızda olup bende savaşmak isterdim ama kımset değilmiş 
Yine konu kişilerin ego tadmini alanına dönmüş.
mckeremV
Yine konu kişilerin ego tadmini alanına dönmüş.
mckeremV
Dost istersen ALLAH yeter!
Arkadaş istersen KUR'AN yeter!
Düşman istersen NEFİS yeter!
Zenginlik istersen KANAAT yeter!
Nasihat istersen ÖLÜM yeter!
Bediüzzaman
Bediüzzaman
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Yorum yapmıcaktım ama bi kaç söyliyim dedim.
Öncelikle illa Tılsımdaki birinin buraya yorum yapması için sesinizi cok yükseltmeniz gerekmez. Eger konu RoA ise en küçük bi konu olsada Tılsımdakıde Eminönündekide buraya yorum yapmalıdır zaten..
ve ayrıca Madem RoA nın paralarını çatır çatır yemek istiyorsunuz. Gelin Vs atalım parasına. Yoksa para bizim için önemsiz önemli olan eğlenmek..
Öncelikle illa Tılsımdaki birinin buraya yorum yapması için sesinizi cok yükseltmeniz gerekmez. Eger konu RoA ise en küçük bi konu olsada Tılsımdakıde Eminönündekide buraya yorum yapmalıdır zaten..
ve ayrıca Madem RoA nın paralarını çatır çatır yemek istiyorsunuz. Gelin Vs atalım parasına. Yoksa para bizim için önemsiz önemli olan eğlenmek..
- WaxWhineRAVYN
- Teşkilat Neferi
Selamlar,
RoA'nın zamanında yaptığını kendi yaptığımız gibi göstermek mi ? biz neyiz RoA değilmiyiz ki
Sunucu bazında vs turnuvası düzenliyorduk, sabote edilmeseydi tamamlanacaktı bunu siz ve tüm sunucu biliyor bizleri çekemeyenler o gün oraya gelenlere saldırdı. Peki siz yapabiliyormusunuz ?
Küfür eden kişiye yaptırım uygularız demişsiniz, zamanında edilen bir küfürü o zaman ki tüm lonca yetkililerine söyledim cevap "insan kazanıyoruz" bugün ne değişecek ? Foto almadık ama o kişi denetmen ekip tarafından susturulunca farkedersiniz umarım
Ben sorduğum sorulara hala cevap bekliyorum ?
İyiForumlar...
RoA'nın zamanında yaptığını kendi yaptığımız gibi göstermek mi ? biz neyiz RoA değilmiyiz ki
Sunucu bazında vs turnuvası düzenliyorduk, sabote edilmeseydi tamamlanacaktı bunu siz ve tüm sunucu biliyor bizleri çekemeyenler o gün oraya gelenlere saldırdı. Peki siz yapabiliyormusunuz ?
Küfür eden kişiye yaptırım uygularız demişsiniz, zamanında edilen bir küfürü o zaman ki tüm lonca yetkililerine söyledim cevap "insan kazanıyoruz" bugün ne değişecek ? Foto almadık ama o kişi denetmen ekip tarafından susturulunca farkedersiniz umarım
Ben sorduğum sorulara hala cevap bekliyorum ?
İyiForumlar...
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
hala polemik 
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- ProfessionaL
- Işık Hanım'ın Elemanı
Konuyu bu kadar rezil etmeye neden meraklısınız yahu ? Konu başlangıcında dostluk - arkadaşlıktan bahsedilirken , arkasından gelen yorumlara bakınız
Hiç size yakışan hareketler değil bunlar.
Kim ne yapmış kim ne etmiş sorun olan bu değil. Sorun senin ne yaptığındır.
mckeremV
Kim ne yapmış kim ne etmiş sorun olan bu değil. Sorun senin ne yaptığındır.
mckeremV
Dost istersen ALLAH yeter!
Bediüzzaman
Bediüzzaman
Şikayet etmeyi unutmuşuz. :?
Selçuk bugün halime'nin orda seni kestim ve bana #@!?, senin a.... diyip yasaklamadın mı? Erkek gibi bir cevap bekliyorum senden lütfen. Herkes birbiri şikayet etti diye kimse şikayet etmemiş seni.
Selçuk bugün halime'nin orda seni kestim ve bana #@!?, senin a.... diyip yasaklamadın mı? Erkek gibi bir cevap bekliyorum senden lütfen. Herkes birbiri şikayet etti diye kimse şikayet etmemiş seni.
Merhaba arkadaslar boyle guzel bır etkınlıgı gene sacma sapan yorumlarla doldurmussunuz.Kısılerın terbıyesızlıklerı kısılerı ılgılendırır sıkayet edersın olur bıter bu bır oyun bır an ıcın sınırlenıp kufur edebılırız buna kımse garantı veremez.Oktay demıssınkı
Bu cevabı veren her kımse kesınlıkle hatalı o ayrı bır konu ama herkez once kendı sokugunu dıksın sızın loncanızdakı ınsanların bır kısmı oyun ıcınde sacma sapan hareketlerle oyuncuları aşağılayıcı davranıslarda bulunuyorlar.Buna eger kanıt ıstersen kanıtımda var.
Ek olarak sızın kuklacı ıcın projelerınız nedır oktay soylermısın.Lodos kalesı basıp 3-5 muhafız kestıkten sonra İsmeti kesmek proje degıldır.Oncelıkle bu tur seylerı sen gerceklestır sonra bıze laf soyleme hakkına sahıp ol.
Evet uyelerımız yeterınce onlıne degıl sebeblerını herkez bılıyor.Bır cogumuz ya calısıyor yada okuyor,tamam belkı mısyonumuz olmaya bılır fakat sızın mısyonunuz varda ne oluyor bunların hangısıne uyuyorsunuz soylermısın bana.
Lutfen oyununuza ve eglenmenıze bakın ukalaca cevaplar vererek ınsanları horlamaya calısarak bır yere varamazsınız
Kod: Tümünü seç
Ek olarak sızın kuklacı ıcın projelerınız nedır oktay soylermısın.Lodos kalesı basıp 3-5 muhafız kestıkten sonra İsmeti kesmek proje degıldır.Oncelıkle bu tur seylerı sen gerceklestır sonra bıze laf soyleme hakkına sahıp ol.
Evet uyelerımız yeterınce onlıne degıl sebeblerını herkez bılıyor.Bır cogumuz ya calısıyor yada okuyor,tamam belkı mısyonumuz olmaya bılır fakat sızın mısyonunuz varda ne oluyor bunların hangısıne uyuyorsunuz soylermısın bana.
Lutfen oyununuza ve eglenmenıze bakın ukalaca cevaplar vererek ınsanları horlamaya calısarak bır yere varamazsınız
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
-
- Acemi Savaşçı
Selam arkadaşlar;
Beni tanıyan arkadaşlar bilirler ki forumda ve oyunda çok sesli düşünen bir oyuncu değilimdir, ama dün yapılan güzel bir etkinlikten sonra bu kadar polemik yaratılmasını da ziyadesiyle ayıpladım ve üzüldüm.
TLOO Lideri bir etkinlik daveti götürmüş, ROA lideri bu etkinliği kabul etmiş, 3 EM olarak planlanan ve 2 EM olarak yapılan etkinlik dostluk ve centilmenlik neticesinde yapılarak 2-0 TLOO lehinde sonuçlanmış, ve ortaya çıkan polemik durumunu herkes görmektedir.
Ayrıca EM yapan bazı ROA üyesi arkadaşların açıklamalarında olduğu gibi ikinci EM’de önde götürdükleri savaşı iyi organize olamadıklarından dolayı kaybettiklerini de centilmence açıklamışlardır,
Bu durum ROA lehine de sonuçlanabilirdi, ama tahmin ediyorum ki sonuç ROA’nın kazanımıyla neticelenmiş olsaydı bile şu anda bu polemik ortamının farklı olmayacağı kanısındayım, çünkü görüyorum ki ROA içerisinde ROA üyelerini gaza getirerek açıklama yapan ve yaptıran bazı kişiler liderlerini de bu duruma alet etmektedirler ve bu kişiler eğer ROA kazanmış olsaydı bu seferde TLOO’yu taciz ve tahrik edici mesajlar yazacağını tahmin ettiğim için sonucun TLOO veya ROA lehine sonuçlanmış olmasının bir önemi kalmamaktadır.
Bu kişiler yaptıkları açıklamalar la Kuklacı sunucusunun iki önemli loncası olan TLOO ve ROA’yı yıpratmaktadır diye düşünüyorum.
Bu gibi etkinlikler sunucuda çok yapılmamakla beraber etkinlik sonrası oluşturulan bu rahatsız ortamdan kimse fayda sağlayamaz arkadaşlar, bu sadece loncanıza zarar verir. Bu saçmalığın bir an evvel bitmesi ümidi ile sağlıcakla kalın...
Bumin - Gazixbumin
Beni tanıyan arkadaşlar bilirler ki forumda ve oyunda çok sesli düşünen bir oyuncu değilimdir, ama dün yapılan güzel bir etkinlikten sonra bu kadar polemik yaratılmasını da ziyadesiyle ayıpladım ve üzüldüm.
TLOO Lideri bir etkinlik daveti götürmüş, ROA lideri bu etkinliği kabul etmiş, 3 EM olarak planlanan ve 2 EM olarak yapılan etkinlik dostluk ve centilmenlik neticesinde yapılarak 2-0 TLOO lehinde sonuçlanmış, ve ortaya çıkan polemik durumunu herkes görmektedir.
Ayrıca EM yapan bazı ROA üyesi arkadaşların açıklamalarında olduğu gibi ikinci EM’de önde götürdükleri savaşı iyi organize olamadıklarından dolayı kaybettiklerini de centilmence açıklamışlardır,
Bu durum ROA lehine de sonuçlanabilirdi, ama tahmin ediyorum ki sonuç ROA’nın kazanımıyla neticelenmiş olsaydı bile şu anda bu polemik ortamının farklı olmayacağı kanısındayım, çünkü görüyorum ki ROA içerisinde ROA üyelerini gaza getirerek açıklama yapan ve yaptıran bazı kişiler liderlerini de bu duruma alet etmektedirler ve bu kişiler eğer ROA kazanmış olsaydı bu seferde TLOO’yu taciz ve tahrik edici mesajlar yazacağını tahmin ettiğim için sonucun TLOO veya ROA lehine sonuçlanmış olmasının bir önemi kalmamaktadır.
Bu kişiler yaptıkları açıklamalar la Kuklacı sunucusunun iki önemli loncası olan TLOO ve ROA’yı yıpratmaktadır diye düşünüyorum.
Bu gibi etkinlikler sunucuda çok yapılmamakla beraber etkinlik sonrası oluşturulan bu rahatsız ortamdan kimse fayda sağlayamaz arkadaşlar, bu sadece loncanıza zarar verir. Bu saçmalığın bir an evvel bitmesi ümidi ile sağlıcakla kalın...
Bumin - Gazixbumin
- sallabash1993
- Sahaf Yardımcısı
İşte bu yha dostluk dostluk dostluk helal size kazanmak mesele değil adam gibi bir etkinlik yapmak etkinlik düzgün olsun diye para koyulmuş ortaya oda güzel ama kardeşlik işte bu saygı sevgi tşkler 2 loncayada helal size sunucya örnek oldunuz tbrkler
Damdan düşer gibi vurulmak isterdim bir kıza...