E,PİN AKTİVASYON REZİLLİGİNE SON ARTIK
E,PİN AKTİVASYON REZİLLİGİNE SON ARTIK
yönetim ilgilenen yokmu bu işle.. Mobil ödeme sistemi ile epin satıyorsunuz ama faydalanamıyoruz nedir bu ya bıkkınlık geldi geri iadesi yokmu, istemiyorum artık siz nasıl olsa satıldı, sayılıp paranızı alıyorsunuz.. sizin aktive edeceniz keyfi beklemeye kaldıysak istemiyoruz artık pluz mulus... :evil: akitif etme kanalında sorun varsa satışı durdur düzelt sona aç..düzeltme maili atmak zorundamı millet yada biyerleri aramak zorundamı :evil:
- Desqualders
- Cin Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: E,PİN AKTİVASYON REZİLLİGİNE SON ARTIK
Sinirini Böle Dindiremessin Zaman Kaybı. Yetkili Biriyle Konussan İyi OLur
Siz Kismis Pi ?
Mobil ödeme ile Mynet üyeliğime aldığım E Pin'de sorun yaşıyorum ne yapabilirim?
www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine giderek bildirim tipini üyelik yapınız. Satın almış olduğunuz E pin seri numarasını, şifresini ve üye adınızı yazarak bizlere sorunu kısa anlatınız.
üç kişi buraya düzeltme yapılması için başvuru yaptık aldıgımız güne lanet olsun insanı yormaktan başka bi işe yaramıyor. :evil: hala sonuç yok ayıbın ayuka çıkmış hali en son mahkemelik oluruz.milledi kandırıp soygunculuğa çıktınız Bİ HİZMET ALINSIN DİYE PARA ÖDENMİŞSE KARŞILIGINI BEKLERİZ 24 SAAT İÇİNDE SONUÇ DEDİNİZ 48 OLDU
www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine giderek bildirim tipini üyelik yapınız. Satın almış olduğunuz E pin seri numarasını, şifresini ve üye adınızı yazarak bizlere sorunu kısa anlatınız.
üç kişi buraya düzeltme yapılması için başvuru yaptık aldıgımız güne lanet olsun insanı yormaktan başka bi işe yaramıyor. :evil: hala sonuç yok ayıbın ayuka çıkmış hali en son mahkemelik oluruz.milledi kandırıp soygunculuğa çıktınız Bİ HİZMET ALINSIN DİYE PARA ÖDENMİŞSE KARŞILIGINI BEKLERİZ 24 SAAT İÇİNDE SONUÇ DEDİNİZ 48 OLDU
- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Army Of Heavens
Dün akşam yolladım desteğe benimki kutu ile ama hala cevap gelmedi artık yeter ya.Bi plus olamadık iştahım gitti valla.Ben konu açıp yalvarıp yakarmakta istemiyorum ama bi yerden sonra insan sinirlenmeye başlıyor.Kutu kutu diye övüyosunuz tamam 1. Kutu'mda bişey yoktu ama 2. de sıkıntı oldu desteğe mail attım ilgilenenen yok.
CoBaiN wazzup
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
Bende bekliyorum halen ikv desteğe yolladım mesaj gelen cevap şu

beklemekten yapacak bişey yok inşallah en kısa sürede düzelir

Acayipadam yazdı:Bende bekliyorum halen ikv desteğe yolladım mesaj gelen cevap şu
Aynı cevap banada geldi anlamadıgım ben 4 gün oldu yükleyeli 4 gün boşamı gitmiş olacak düzelirse?
yoksa aktif oldugu gündenmi sayılacak hakkımızı kasbetmesinler
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
kardeşim açıldımı senin plus paket hala açılmıyor benim (sebeb yazdı:Acayipadam yazdı:Bende bekliyorum halen ikv desteğe yolladım mesaj gelen cevap şu
Aynı cevap banada geldi anlamadıgım ben 4 gün oldu yükleyeli 4 gün boşamı gitmiş olacak düzelirse?
yoksa aktif oldugu gündenmi sayılacak hakkımızı kasbetmesinler![]()
Mynet Üyelikleri, Plus Paket sorunu hk
Lathander 30 Ekm 2010 23:45
Merhaba,
26.10.2010-30.10.2010 tarihleri arasında bazı Mynet üyelerinin, üyeliklerine yüklemiş oldukları E -PIN'lerinin, üyeliklerinde aktif olmadığı tespit edilmiştir. Şu an itibari ile yaşanan bu sorun düzeltilmiş olup, Mynet üyelerine yüklenen E PIN'ler eskiden olduğu gibi kısa süre içinde (takriben 5-10 dk arasında) aktif olacaktır.
26.10.2010-30.10.2010 tarihleri arasında üyeliklerine yüklemiş oldukları E PIN'leri kullanamayan Mynet üyesi oyuncularımızın iste tam listesi oluşturulmuş olup bu üyelerimize Plus Paketleri yüklenecek ve yükleme işlemi tamamlanma zamanı bu konuda duyurulacaktır. Bu oyuncularımızın şu an İKV Destek Takımına başvurmasına gerek yoktur.
Yaşanan aksaklık için özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz.
İyi forumlar.
TTNET Üyelikleri Erişim sorunu hk.
Seepplem 31 Ekm 2010 16:02
Merhaba,
TTNET üyelikleri ile sunucularda yaşanan giriş problemi düzeltilmiştir.
Yaşanan bu kesintiden dolayı TTNET üyesi oyuncularımızdan özür dileriz.