MERAN ŞEHRİ
MERAN ŞEHRİ
Arkadaşlar ben 44 lvlim meran şehrine yeni girdim izledim videolardan açık yerler var böyle lanetli meran buz büyücüsü gibi canavarlar var ama ben bilmedimden yılanları ve uçan muhafızları gördüm birde şu bombalar var onun mantığı nedir bazıları sarsılmaz aç diyor bazıları sağından solundan geç falan diyolar bana meranı çözmem için ipuçları söyleyecek birisi varmı lütfen şimdiden teşekkürler
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: MERAN ŞEHRİ
bazı bombaların arasından qeçerek patlatmadan qidebilirsin onları oyunda sor qösterirler.
tam bombanın altına qeçip sarsılmaz açarsan bomba patlar ama 30.000 ' lik hasarı almazsın. deparlamak bi fayda saqlamaz. erken açarsan bomba takılır. sarsılmazın bitince ölürsün. alt çekip hemen sarsılmaz açarsan yine takılır. oyuna qirince (bilqisayarın hızlıysa) bombanın ateşini qörünce bas sarsılmaza. anca öle takılmaz.
qeç açarsan da sarsılmazın açılma efekti çok kısa bi süre qelir kendini ölü bulursun.
tam bombanın altına qeçip sarsılmaz açarsan bomba patlar ama 30.000 ' lik hasarı almazsın. deparlamak bi fayda saqlamaz. erken açarsan bomba takılır. sarsılmazın bitince ölürsün. alt çekip hemen sarsılmaz açarsan yine takılır. oyuna qirince (bilqisayarın hızlıysa) bombanın ateşini qörünce bas sarsılmaza. anca öle takılmaz.
qeç açarsan da sarsılmazın açılma efekti çok kısa bi süre qelir kendini ölü bulursun.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
peki 44 lvlim görev aldım lanetli meran mı ne kes diye 20 tane onlar nerde bulamadım
Gel Ne Olursan Ol Yine Gel
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
- Lonca: #direngezi
dur145 yazdı:peki 44 lvlim görev aldım lanetli meran mı ne kes diye 20 tane onlar nerde bulamadım
O görev senden 20 adet meran muhafızı kesmeni istiyor sen onları şehrin girişinde rahatlıkla bulabilirsin

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
yazıyla anlatılmaz bunların yerleri. şu nerde bu nerde diye sor oyunda qötürürler seni

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
/savaş 1 gibi komutlarla girilir orda adam kestikce sana para ve tecrube gelir daha cok sey var d ayazamam simdi
auril & DoubleLift
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
kişisel skorun 30-40 fln olursa plus ile 7-8 ex kasıyorsun

Gizlenmiş İçerikGöster
VAMOS RAFA!