3 Aylık İKV Özel Plus Paket Sorunu !!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kumarbazz
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: 3 Aylık İKV Özel Plus Paket Sorunu !!!

Mesaj gönderen Kumarbazz »

Fastxejderha yazdı:Ahaaa Bu Seferde Bana oldu Hey Allahım Yha xS Bune Böle Kaç Gündür Bekliorum xSxS
yine kimileri şanslı buralarda kutu satan yerde yok. xD
muratmurat98
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen muratmurat98 »

Aynı sorun bendede var arkadaşlar dün saat 9 da aktif ettirdim şöyle anlatayım size:

Sallıyorum benim üye adım mahmut4545

Kullanıcı adı : mahmut4545@mynet.com(düz mahmut4545 yazdımı lütfen geçerli bir email giriniz diyordu)

Şifre ***********(kesinlikle doğru)

böyle girdim ve epin leride yazdım ondada şaşmadım yani eminim doğru yazıyı yazdım

eğer böyle yazdımı :

Kullanıcı adı : mahmut4545

Şifre : ***********

Kullanıcı bilgileri yanlış :evil:

Lütfen geçerli bir email giriniz diyordu :evil:
Kullanıcı avatarı
Valexlord
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Valexlord »

Benim 5 gündür plusum gelmedi.Bir hata var ve üstünde calısıyoruz diyorlar bilmiyorum artık İKV Özel Kutu alanların ve hesabı mynet olanların hepsınde bu sorun var.Dünden itibaren yukleyenlerde hata olmuycakmıs ama onceki 4 gün içinde yükleyenlerin plusları YOK ! Tabi düzeltilicek diyolar ama beklıyoruz işte...
OoOGANGSTERSOoO

Valexlord

Galaxyxthismeran

Gizlenmiş İçerikGöster

FanArt a böyle katıldık .
Kullanıcı avatarı
LosTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen LosTT »

Lathander yazdı:Merhabalar,

Öncelikle İKV Destek Takımı'nın çalışma saatleri hafta içi mesai saatleri olduğunu tekrar hatırlatmalıyız. Bu saatler dışında da sizlere yanıt gelebilir fakat bizlerin de bir mesai düzeni vardır.

Yaşanan soruna gelidiğimizde ise Sobee Studios olarak herhangi bir hatamız yoktur. Yüklemiş olduğunuz E-PIN'i kontrol ettiğimizde bu E-PIN'in İKV Özel Sürüm Kutusu'nda oyuncularımıza hediye olarak verilen TTNET Oyun Platinum abonelik paketi olduğunu görüyoruz (3359 ile başlayan tüm E-PIN serileri TTNET Oyun Platinum abonelik paketidir.). Bu abonelik paketi ile İKV Plus Paket ayrı aboneliklerdir. İKV Plus Paket için İKV Özel Sürüm Kutusu içinde yer alan şeridin sol kısmında bulunan İstanbul Kıyamet Vakti Plus Paketi aktivasyon kodunu kullanmanız gerekmektedir. Bu işlem sırasında yine bir sorun yaşarsanız zaman kaybetmeden bize başvurunuz.

Son olaraksa yapmış olduğunuz bildirimlerde e posta adresiniz olarak GSM numaranızın sonuna @sobee.com.tr eklediğiniz görülmüştür. Böyle bir e posta adresi var olamaz dolayısı ile göndermiş olduğunuz bildirimlere zaten yanıt almanıza imkan yoktur. Bu yüzden bildirim yaparken geçerli bir e posta adresi belirtmeyi unutmayınız.

Bu mesajda yer alan bildirimleri takip ettikten sonra sorunun çözülüp çözülmediği hakkında bizleri bilgilendirmenizi rica ederiz.

İyi eğlenceler.
3 Aylık özel kutudan plus yükledım 30.10.2010 tarihinde mynetten plus yükledım peki bu hata ne zaman düzeltilecek ?
<<< LoSTxÇaĞLaR <<------->> Lostxesentepe >>>

Onu fetheden asker ne güzel asker, onu fetheden komutan ne güzel komutandır.
Kullanıcı avatarı
demis
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen demis »

aynı durumu kaç ay sora bugün ben yaşadım.hala düzeltememişler mi sorunu ?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön