Kutuplardaxşota 0 * 3 Abidinx fotoları...
Re: Kutuplardaxşota 0 * 3 Abidinx fotoları...
ws deki canlarına bakarmısnız acana ben 40 candayım adam gelip beni kesiyo 1 canka kalıyo hep biz bide 3 el vs attık 5 degil eger gerçek ws istiyon gel adam gibi vs oyundaken pm at hallediyim seni...
ZamanxMONEYY**ZamanxMoNeY**Abidinx
[(^)Ejder Asa] [(^)Ashab-ı Kehf][(^)Ecel Getiren]
Kardeşim Bak Tartışmaya Girmeyin O gun Bizde Şahıttık 5 0 kaybettin ve vs Kurallar Cercevesini Aşmadı.. Bir Kere De Yenildiğiniz Adamın Güçlü Oldugunu Kabul Edin Gözünüzü Seviyim Yha.. Neyse İyi ForumlarAbidix yazdı:ws deki canlarına bakarmısnız acana ben 40 candayım adam gelip beni kesiyo 1 canka kalıyo hep biz bide 3 el vs attık 5 degil eger gerçek ws istiyon gel adam gibi vs oyundaken pm at hallediyim seni...
Abidin böyle ya .D gece saat 3:30 civarında 3 el vs attık üçünü de aldım sonra dedi bitmedi devam ettik 5*0 aldım vsyi adam bana ezik diyor hep 3 can kala kesiyon vs. diyor hiç kabullenmiyor .D Maçaxkızı hakemdi <<
Ayrıca ben 3 canla değil 0 canla bile almış olsam ben seni kestim mi kestim bunu kabullen önce !.. <<
Bunlar da kanıt .D

Diğer vs lerin fotolarını almamışım ama Maçaxkızı hakemdir ona sorabilirsiniz
Ayrıca ben 3 canla değil 0 canla bile almış olsam ben seni kestim mi kestim bunu kabullen önce !.. <<
Bunlar da kanıt .D

Diğer vs lerin fotolarını almamışım ama Maçaxkızı hakemdir ona sorabilirsiniz
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
Zaferin büyüklüğü, mücadelenin zorluğu ile ölçülür.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp
neeee 3mü 5 tane foto var orda dikkat et hepsi birbirimden farklıAbidix yazdı:ws deki canlarına bakarmısnız acana ben 40 candayım adam gelip beni kesiyo 1 canka kalıyo hep biz bide 3 el vs attık 5 degil eger gerçek ws istiyon gel adam gibi vs oyundaken pm at hallediyim seni...

Burak olm boşver nen bu ukalayı
adamda görev itemleri var onunla dikleniyor millete 
Akıllılar dövüşmeden önce kazanırlar, cahiller kazanmak için dövüşürler.
GOKTURK | SpaNNunGxHanDsUp
Tebrikler abidin kardeşim... 
ŞÜPHE DEĞİL, KESİNLİKTİR İNSANI DELİ EDEN...
- FERHATBEYy
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
k OÇ abiidin kOÇ xDOrmazd yazdı:Tebrikler abidin kardeşim...
Biz Türküz biz Kürdüz yoktur farkımız,
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız,
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
Alevi Sünniyiz olmaz gayrımız,
Biz Lazız Çerkeziz nedir farkımız,
Yıllardır söyleriz budur şarkımız,
Kağıttan bir gemidir devrim kim bilir kaç yunus görmüş, kaç "Deniz Gezmiş"!!
FERHATBEYy yazdı:k OÇ abiidin kOÇ xDOrmazd yazdı:Tebrikler abidin kardeşim...
:mrgreen:
Ferhat terbiyeni takın elimde kalcan sen bigün benim ancak marifetin senin küfür etmek zaten annenden babandan tek terbiyen küfür olmus senin yapcak bişey yok aadamda aile terbiyesi denen bişey yok çünkü ...
bir dahada benim yazdıgım koydugum fotolara yorum yapma MUHATABIM degilsin yol al ...
bir dahada benim yazdıgım koydugum fotolara yorum yapma MUHATABIM degilsin yol al ...
ZamanxMONEYY**ZamanxMoNeY**Abidinx
vsleri 1-2 canla kazandığımı idda eden arkadaşımız ile yapdığımız rovanş karşılaşmasındada açık ara galibiyet benimdi
vs sonucu 5-1'dir arkadaşımızı kutluyorum bu sefer 1 elde olsa almayı bildi öteki vsde 2. elide alman dileklerimle başarılar
:mrgreen: :mrgreen:
vs sonucu 5-1'dir arkadaşımızı kutluyorum bu sefer 1 elde olsa almayı bildi öteki vsde 2. elide alman dileklerimle başarılar