[[[[ ARZLAR NEDEN BÖLE]]]
[[[[ ARZLAR NEDEN BÖLE]]]
SeLam arkadaşlar Şimdi Bişey merak ediyorum bi lodos olarak Bu arzlar neyin peşinde her seferinde birinee takılıp bazen iftira atıp bazen küfürler edip duruyorlar Merak ediyorum arz Muhafızları Bayan diyeMİ Bu İnsanlar Dedikoducu ve neden iftira atıyorlar Bi örnek göstermeme gerek yok sanırım cünkğ herkes görüyor. SöZÜM Sadece ArzLardan Adam olmayanlaradır . Ve Burdada göreceksinizki Yapılan acıklamalarda beraber izleyecez sizden sadece bunlar neyin peşinde diyorum Neden Lodoslardan Neden öLe Şeyler cıkmıyor Bunu Merak ediyorum...
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: [[[[ ARZLAR NEDEN BÖLE]]]
arz çarımda var lodos çarımda
lodos ol arzlara gıcık olursun nefret duyarsın yolda geçerken (işin varken) keserler bunlar ne biçim insan dersin
halbuki suç onlarda değildir
arz ol lodoslar da sana haa buyur geç demez peşine takılır
lakin lodos klanı gözümden her gün düşmekte . . .
lodos ol arzlara gıcık olursun nefret duyarsın yolda geçerken (işin varken) keserler bunlar ne biçim insan dersin
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
Aynen katılıyorum.Herşey lodosların altından çıkıyorTheanswer3 yazdı:arz çarımda var lodos çarımda
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

-
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
Arkadaş yağnışsın sen sadece arzlar değildir lodoslarda da vardır bu söylediklerin istersen gel arz ol görürsün sadece arzların öyle birileri olmadığı lodoslarda da vardır arzlarda da vardır bu saydıkların
Ben şunu biliyorumki..Arz klanımdan çok sövenim vardır.. ama aynı kişilere lodoslarda sövmektedir.. umarım açıklayıcı olmuştur..
Kedi,köpek misali Arz ve lodosların ilişkisi=)
Kedi,köpek misali Arz ve lodosların ilişkisi=)
Yeni bir başlangıç ~~sonsuz bir devam : ZamanxHephaistos
Konu başlığına ve yazdıklarına baktım ve sana birşey demek istiyorum.. Lodoslar neden böyle??
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Lotus
Lafım sadece bu olaylara karışanlara demişsin bu guzel ama Arzlar kelimesi diyerek kendinle çelişme.... Konunun içeriğine gelince 4 senedır farklı şeyler göremedık goreceğimi de zannetmiyorum arkadasım bu oyunda bunlar olacak sen herkesin iyi kalpli durust olmasını bekleyemessın doğanın kanunu gibi bişey bu oyunda iyi insanlar da vardır boyle çapulclar da vardır ama onlar yaptıklarından gurur bile duyarlar senın ne dusundugun onun umrundadegildir .Toparlarsak bunlara takılma arkadaslarını sen duzgun sec baskasının ne yaptıgı veya senın hakkında ne yazdıgını pek umursama .. Eger yazdıkları yalansa zaten senı tanıyanlar ona ınanmaz tanımayanlara da sen gerçeği davranışlarınla gösterirsin ben bu zamana kadar oynadıklarımdan ozetle sana bunları tavsiye edebilirim iyi forumlar...
Deathxsedoo
Deathxsedoo
SerdarUSTA
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
kesinlikle öyle bir kavram yok 2 klanda aynı seni dinleyip bırakmazlarGetto yazdı:Aynen katılıyorum.Herşey lodosların altından çıkıyorTheanswer3 yazdı:arz çarımda var lodos çarımda
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Lotus
Aynen!aNaRcHy yazdı:5 Parmağın 5i Bir Değildir...İyi Forumlar..
SerdarUSTA