hmm
sizden önce lonca olarak kesen yoktu hatta sizden önce kenan kesen yoktu valla tebrikler nasıl başardınız taktikleriniz neler yane çok merak ettim geçen Nerull Lathander Orti Erdoğan Ben ve Captainx gittik kesemedik valla tebrikler :!: :!:
IxMykonSxI yazdı:hmm
sizden önce lonca olarak kesen yoktu hatta sizden önce kenan kesen yoktu valla tebrikler nasıl başardınız taktikleriniz neler yane çok merak ettim geçen Nerull Lathander Orti Erdoğan Ben ve Captainx gittik kesemedik valla tebrikler :!: :!:
kardesim yorum yapıyorsun maden adam akıllı bişi yap dalga gecmene gerek yok
IxMykonSxI yazdı:hmm
IxMykonSxI yazdı:Dalga geçilmeyecek gibi değil ki kenan kesmişsiniz foto almışsınız sanki daha önce kesen olmadı :lol: :lol:
Sebep ne olursa olsun aynı kulvarda, beraber olduğumuz insanlarla alay etmemek ve daha hoşgörü ile davranmak daha iyi değilmi ? Konuyu açan kardeşimiz lonca olarak yaptıkları bir eylemi ( büyük yada küçük ) birlikteliği foruma taşımış senin tavrın bu kardeşimizin hoşuna gidermi ? Kısır bir tartışma ortamına dönmezmi bu basit konu...