Aynen KatıLıyorum..Ashemez yazdı:kardes keske açmasaydın be böyle bi konu milleti birbirine sövdürmeye gerek yok bırak sevmeyenler içinde kalsın dışa vurmanın anlamı yok neyse ben isim yazmicam sonuçta yaradılanı severim yaradandan ötürü
Oyunda En Sevmediqiniz 10-20 Kişi
Re: Oyunda En Sevmediqiniz 10-20 Kişi
Adım Unvanımdır Gecmısım Icratımdır Adam OLana EywaLLah Adam OLmayan YaLLah
Sunucu:TıLsım
Nıck:Beste:Realxkorkux

Sunucu:TıLsım
Nıck:Beste:Realxkorkux
- kabusxasabidj
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Gönlünde bize yer ayıran tüm dost kardeş buyuklerimize saygı sevgi ile teşekkurlerimi iletirim
İyi forumlar dilerim
İyi forumlar dilerim
İSMAİL ETGÜ
Kabusxasabidj
www.kabusloncasi.com ---kabusxlonca-kurucusu
BENİ GÖRDÜGÜNDE MAŞALLAH DE
ÇOK İSTİYORSAN İNSALLAH DE...
Kabusxasabidj
www.kabusloncasi.com ---kabusxlonca-kurucusu
BENİ GÖRDÜGÜNDE MAŞALLAH DE
ÇOK İSTİYORSAN İNSALLAH DE...
- Crazyxmanxtwo
- Arzuhalci'nin Adamı
Ama İnsanlar En Sevdiqiniz İnsanları Yazınca ''Beni Nie Yamadın Ben senin En İyi Arkadasın Degil miyim?''Diye Cevaplar Ortaya Cıkıor.Tm Belki Bazılarınız İcin Bu Yanlıs Olabilir .Haklısınz...
Keske Acmasaydım.
Keske Acmasaydım.
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Mehmet Etiz
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
bir arz klanı büyücüsü olarak belliki acın var dostum sölencek biişi yok
buarada bazı arkadaşlar diorki kin beslenlmez bi oyun bilmem ney onu önce kndniz uygulayn sonra başkalarına örnek olun
buarada bazı arkadaşlar diorki kin beslenlmez bi oyun bilmem ney onu önce kndniz uygulayn sonra başkalarına örnek olun

xXFENOMENXx
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Yazıktır ya. El ele verip Tılsımı eski hale getirmek kardeşçe oyun oynamak muhabbet etmek varken bu açılan konu düşmanlık yayar aramıza Tılsım ı çekilmez bir yer haline getirir.
Gerçek bir ikv oyuncusunun amacı dostluk olmalıdır sevmemek değil ha sevmeyebilirsinde kimse kimseyi sevmek zorundada değildir ama saygılı olmak zorundadır en azından karşısındakinin de bir insan evladı olduğunu unutmamalıdır ve saygı duymalıdır sevmiyorum diyerek bu şekilde duyurmak ve onu ezmek amaçlı olmamalıdır. Yazık sadece yazık!
Temiz dost bir tılsım için çalışalım arkadaşlar!!
Konuya kilit lütfen
Gerçek bir ikv oyuncusunun amacı dostluk olmalıdır sevmemek değil ha sevmeyebilirsinde kimse kimseyi sevmek zorundada değildir ama saygılı olmak zorundadır en azından karşısındakinin de bir insan evladı olduğunu unutmamalıdır ve saygı duymalıdır sevmiyorum diyerek bu şekilde duyurmak ve onu ezmek amaçlı olmamalıdır. Yazık sadece yazık!
Temiz dost bir tılsım için çalışalım arkadaşlar!!
Konuya kilit lütfen
TILSIM - KURT LONCASI
TILSIM - Sarıyerli - RagnaroK
EMİNÖNÜ - Valhalla - MikLaGaaRD
Alpaslanx yazdı:Bu duygularını oyun içinde de görmek isterim.AmartiS yazdı:Ashemez en doğru cevabı vermiş zaten....
Bir oyun için birbirine düşman olan birbirine kin besleyen birbirini sevmeyen kişilerin karakterinden şüphe ederim...
Sonuçta bir oyun bu reelde tanışsanız böyle mi olurdunuz ? Can Ciğer kuzu sarması olurdunuz be yapmayın Allah Aşkına..
Bakalım söylediklerinde haklımısın.
Evet bende dostluktan , arkadaşlıktan yanayım.
Bunu heryerde de söylerim oyundada forumda da.
Ama Cesetcihat denen kişiliksiz.Kendinden küçük lvl lileri kesiyorsa,
37, 38, 39 lvl lileri kesiyorsa.
Benimde ondan nefret etmem gerekiyor.
Alpaslan
Oyuna ara vermiş bulunuyorum Eylül/Ekim 'den beri fakat birkaç kez girdim o zamandan bu zamana ...
Yani oyun içinde de göstermişimdir bunları bilen bilir beni de senin hangi manada söylemek istediğini anlamadım
Karakter Adı :AmisosxxAmartis
Sunucu : TıLsım..
LonCa : Amisos
KLan : LoDoS..
KarakTer : Savaşçı
Oyuna ara vermiş bulunuyorum Eylül/Ekim 'den beri fakat birkaç kez girdim o zamandan bu zamana ...AmartiS yazdı:Alpaslanx yazdı:Bu duygularını oyun içinde de görmek isterim.AmartiS yazdı:Ashemez en doğru cevabı vermiş zaten....
Bir oyun için birbirine düşman olan birbirine kin besleyen birbirini sevmeyen kişilerin karakterinden şüphe ederim...
Sonuçta bir oyun bu reelde tanışsanız böyle mi olurdunuz ? Can Ciğer kuzu sarması olurdunuz be yapmayın Allah Aşkına..
Bakalım söylediklerinde haklımısın.
Evet bende dostluktan , arkadaşlıktan yanayım.
Bunu heryerde de söylerim oyundada forumda da.
Ama Cesetcihat denen kişiliksiz.Kendinden küçük lvl lileri kesiyorsa,
37, 38, 39 lvl lileri kesiyorsa.
Benimde ondan nefret etmem gerekiyor.
Alpaslan
Yani oyun içinde de göstermişimdir bunları bilen bilir beni de senin hangi manada söylemek istediğini anlamadım
Karakter Adı :AmisosxxAmartis
- Crazyxmanxtwo
- Arzuhalci'nin Adamı
Yaaa Sariyerli Ozman Arz Lods Klan Olmasaydu.Arzlar Lodslar el ele dolassınlar demi... Bi düsün baklaım :?:
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Mehmet Etiz
- HarbicocuK
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Team
olur neden olmasın savasın ortasında arz lodos oturmus sohbet ettigimiz günler cok oldu
:D:D her şey savaşmak veya para item degildir bunlardan en üstünü kardeşlik dostluktur.
- Sariyerli
- Zincir Bozan
- Lonca: KURT LONCASI
Crazyxmanxtwo yazdı:Yaaa Sariyerli Ozman Arz Lods Klan Olmasaydu.Arzlar Lodslar el ele dolassınlar demi... Bi düsün baklaım :?:
Kardeşim dar kafa olmanın luzumu yok benim orda anlatmak istediğimi damdaki kargalar bile anladı sen anlamadıysan napıyım ben arz lodos el ele gezsinmi dedim
arz lodos düşmanlığı sadece klan savasında olur savaş sonunda gene herkes kardeştir bnim gözümde benim rakip klanda kardeşim dediğim adamlar var ama savaşta kesiyorum mesela
lodos arz düşmanlığı sadece savaşta kalır ve savaşla birlikte biter ha bitirmeyen kişilerde var ki bn onları gerçek ikv oyuncusu olarak saymıyorum
TILSIM - KURT LONCASI