Bizim Suçumuz Nedir ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Melodixxintikam
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Bizim Suçumuz Nedir ?

Mesaj gönderen Melodixxintikam »

Merhabalar,

Şu tartışmalı bir konu olandan söz edeceğim.Junon'dan biliyorsunuz ki her karaktere zırh veriyor.Fakat burada bir adaletsizlik yokmu ? Genelde bakıyorumda bir çok kişiye zırh düşmüyor.Forumda okuyorum 200 kesimi olupda kesemeyen var sizce bu adalet mi sayın sobee çalışanları ? Bize diyorsunuz ki sabır edeceksiniz.Tamam biz sabır ediyoruz 'da orada verilmiş bir 2 saat var.Kudret iksirlerine verilen paralar var.Biz bu 2 saat ile ailemiz ile vakit geçirebiliriz fakat biz burayı tercih edip sonuçlarının böyle olması çok üzüp,sinirimizi bozmaya devam etmekte.Bir çok kere bu konu açıldı ama 1 yetkili gelipte hiç birini yanıtlamadı.Plus paket alın diye bas bas bağırıyorsunuz sarı yazılar yazıyorsunuz.Acaba böyle bir durumda bir oyuncu plus paketi alabilirmi sizlere soruyorum sobee ?..
  • Melodixxintikam & Yiğitxcan
    ||**İNTİKAM LONCASI** ||

Resim
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Re: Bizim Suçumuz Nedir ?

Mesaj gönderen ibrahimking »

Melodixxintikam yazdı:Merhabalar,

Şu tartışmalı bir konu olandan söz edeceğim.Junon'dan biliyorsunuz ki her karaktere zırh veriyor.Fakat burada bir adaletsizlik yokmu ? Genelde bakıyorumda bir çok kişiye zırh düşmüyor.Forumda okuyorum 200 kesimi olupda kesemeyen var sizce bu adalet mi sayın sobee çalışanları ? Bize diyorsunuz ki sabır edeceksiniz.Tamam biz sabır ediyoruz 'da orada verilmiş bir 2 saat var.Kudret iksirlerine verilen paralar var.Biz bu 2 saat ile ailemiz ile vakit geçirebiliriz fakat biz burayı tercih edip sonuçlarının böyle olması çok üzüp,sinirimizi bozmaya devam etmekte.Bir çok kere bu konu açıldı ama 1 yetkili gelipte hiç birini yanıtlamadı.Plus paket alın diye bas bas bağırıyorsunuz sarı yazılar yazıyorsunuz.Acaba böyle bir durumda bir oyuncu plus paketi alabilirmi sizlere soruyorum sobee ?..
ben 50 kenan kestım 0 şaheser bende ıntıhar mı edıyım :D.abi soyle olmalı 6 kısıden bırıne 3 zırhda dusmelı adam ıstedıgını almalı.sonrakı gırıste o zırh dusene deıl zırhsızlardan bırıne dusmelı boyle olursa ancak adam gıbı bıseyler olur
Kullanıcı avatarı
mert1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Suikastçiler

Mesaj gönderen mert1 »

b][/quote]
ben 50 kenan kestım 0 şaheser bende ıntıhar mı edıyım :D.abi soyle olmalı 6 kısıden bırıne 3 zırhda dusmelı adam ıstedıgını almalı.sonrakı gırıste o zırh dusene deıl zırhsızlardan bırıne dusmelı boyle olursa ancak adam gıbı bıseyler olur[/quote]

katılıyorum
IIALTAİRII
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Sunucu: Meran
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

Melodixxintikam'ın Suçu Ne :?:
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen bilinmez »

Herşey kusurlu dm madenin üstüne torsun çeksin sonra çekemeyince toplada bıraksın zırh düşmesin sonra gelsin adam kes lan desin biz bu OYUNU SİNİRLENELİM DİYE DEĞİL EĞLENELİM DİYE OYNUYORUZ SİZDE OYUNUNUZ AZ SAHİP ÇIKIN DA SONRA KONU KİLİTLEMEYİN
Kullanıcı avatarı
starikv
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen starikv »

doğru diyorsun hele hele maddi durumu iyi olmayanlar ne yapsın :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

ibrahimking yazdı:
Melodixxintikam yazdı:Merhabalar,

ben 50 kenan kestım 0 şaheser bende ıntıhar mı edıyım :D.abi soyle olmalı 6 kısıden bırıne 3 zırhda dusmelı adam ıstedıgını almalı.sonrakı gırıste o zırh dusene deıl zırhsızlardan bırıne dusmelı boyle olursa ancak adam gıbı bıseyler olur
Kenanı 2. kesmem de Kıyamet Alevi Kolye (~ÇÖP~) verdi ve daha sonra selamı sabahı kesti.Şu zamana kadar 30 Kenan kestim çok şükür istediğimi alamadım.Dün de Kenan ın 1 canı kaldı ben ve bi ejderli arkadaşımız tanktı.İlk ovurmuştu.4can kala üzerine çekti ve Kenanın 1 canı kala direnç bitti.Bende şaltere baktıgımdan dolayı duramadım.Adam öldü Kenan öldü.Bu nedenle torba gelmedi.Yani burada demek istedigim.İlk vuran ölünce torba versin ama menzilde olduğu sürece.Zaten Ejderimiz yok diye çok şükür Junon kesimine katılamadım daha.Adamlar 1. Kesimde zırhıda alıyor takılarıda.Ama biz o kadar uğraşıyoruz T I K yok.

Junon ve Kenan itemleri verdiğinde bir kişiye belli bir kesime kadar bişe vermesin.Atıyorum 5. kesimde zırh düştü.O kişiye 10. Kesime veya 15.Kesime kadar zırh vermesin.Aynı olay Kenan da da olabiliri ama Adamlar da öyle bir şans var ki her kesişte neredeyse item düşürüyorlar.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

Bence böyle çok iyi.En azından oyunda Güçlü Güçsüz Dengesi var.Simdi siz bu söylediklerimi yadırgıycaksınız ama.Adam 500 kere kesmiş zırhını düşürmüşsimdi siz hazıra konup işte 2 kişiye zırh düşcek 3 tanesini alcak falan o adamın sucu ne sabahını aksamını katmış oyuna zırh düşürmüş ejder üretmiş 50 m lik iksir yapmıs kendine.Böyle bence çok iyi.En azından bi denge var.Herkesin güçlü olduğu bir yerde rekabet oluşmaz.
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

eRaGorn yazdı:Bence böyle çok iyi.En azından oyunda Güçlü Güçsüz Dengesi var.Simdi siz bu söylediklerimi yadırgıycaksınız ama.Adam 500 kere kesmiş zırhını düşürmüşsimdi siz hazıra konup işte 2 kişiye zırh düşcek 3 tanesini alcak falan o adamın sucu ne sabahını aksamını katmış oyuna zırh düşürmüş ejder üretmiş 50 m lik iksir yapmıs kendine.Böyle bence çok iyi.En azından bi denge var.Herkesin güçlü olduğu bir yerde rekabet oluşmaz.
Bencede bir grupta 3 kişiye zırh düşmesi hiç güzel olmaz ama bir kişiye uzun zaman zırh düşmemesi ve bir kişiye ard arda kesimde zırh düşmesi de iyi değil.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
Crack
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Crack »

Bu junon ve zırhlar ; oyuncunun oyunda kalma süresini uzatmaya yönelik bir yöntem gibi geliyor bana fakat ilk kesiminde zırh düşüren arkadaşlarımız var.

Kimiside karakterin şaheserli olup olmadığı diyor ama topaz asa 'lı birçok büyücü gördüm sırtlarında zırh vardı :)

Kimisi boss'un kesilen yere göre zırhın düşüp düşmeyeceğini hesaplıyor saçmalıyor :) örneğin Junonu yerıne çek orda kes deriz ;)

Ama bana soracak olursanız bir zrıh düşürme olasılığınız merandan çok güzel bir item düşürme olasılığnız ile aynıdır siz kendi şansınıza göre hesaplayın artık.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön