YAZIK YAZIK YAZIK İKV SANA ÇOK YAZIK
YAZIK YAZIK YAZIK İKV SANA ÇOK YAZIK
Oyunda o kadar plus alın plus alın reklamınızı yapın yüklemeye gelince oyuna girdigim hesaba hatalı desin yok böyle bişey yaptıgınız işin elinize yüzünüze bulaştırıyosunuz.Oyuna girdigim hesaba kutu yüklerken email hatası veriyo yazık yazık yazık diyecek bişey bulamıyorum millet uzaya çıktı ikv yerinde saymaya devam et.Kurtsoylu
Her Hesabın Bir Tersi,Her Zulmün Süresi Var
Bir Tilki Hükmü Varsa,Birde KURT TÖRESİ Var! Birde Bozkurt töresi var. (OoOReİSOoO KoRKuTHANReİS KoRKuSuZReiS
Bir Tilki Hükmü Varsa,Birde KURT TÖRESİ Var! Birde Bozkurt töresi var. (OoOReİSOoO KoRKuTHANReİS KoRKuSuZReiS
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: YAZIK YAZIK YAZIK İKV SANA ÇOK YAZIK
ben 2 defa aldım kutudan şak die girdim pat die konuştum hiç bir sorun olmadı..bi kaç kişide daha aynı sorun war eğer ttnet üzerinden bağlanıyorsan 2 gün sonra aktif oluyormuş

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Benimde 2. kutu bu ilkinde yoktu bölye bişey.leviathan yazdı:ben 2 defa aldım kutudan şak die girdim pat die konuştum hiç bir sorun olmadı..bi kaç kişide daha aynı sorun war eğer ttnet üzerinden bağlanıyorsan 2 gün sonra aktif oluyormuş
Her Hesabın Bir Tersi,Her Zulmün Süresi Var
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
sorun varmış e-pinlerde yakında onarılır herhalde