EMİMÖNÜ SUNUCUSUNDA MADEN SIKINTISI_YÖNETİMİN DİKKATİNE

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: EMİMÖNÜ SUNUCUSUNDA MADEN SIKINTISI_YÖNETİMİN DİKKATİNE

Mesaj gönderen leviathan »

öneriler dikkate alınıyor ama er ya da geç =) mesela bu özel kutu dvd sinin bi oyuncu önerisi olduğunu biliyormusun ? ben inanıyorum..29 warken maden sıkıntısı olmuştu ve madenler 3 kat artmıştı yine neden olmasın ?
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
Kullanıcı avatarı
Xxxgencinsanxxx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: EMİMÖNÜ SUNUCUSUNDA MADEN SIKINTISI_YÖNETİMİN DİKKATİNE

Mesaj gönderen Xxxgencinsanxxx »

Öncelikle selamlar 1. durum küfür durumudur.Çabuk bir şekile gereken yapılmıyor.29.10.2010 tarihinde yer altında 90 dakika küfür dinledik . 2. durum maden durumudur . 3 hafta önce 1.5 m olan menekşe şimdi 15m bunun yanında 01.11.2010 gününe göre şu an mavi topaz 23m ejder asa (hariç )yada diğer mavi topaz gerektiren reçetelerin en az 69m gerektirdiğini söyleyebilirim.Ganoderma aynı şekilde .Şahsen 4 ayda yaptığım(En sonyapılan max hasar iyileştirmesinden 1gün önce satsam 400m) element itemlerim elimde patladı kimse gık demedi.Çaresi bulunurmu? ZOR.Ben yada bir başkası yada bütün sunuculardaki insanlar toplanıp bunu dile getirseler dahi çözüm olurmu? hiç sanmıyorum .Hırsızlıklar arttı neden acaba? Yapacak başka bişi yok ta ondan olabilirmi? Maden oluşturun diye 2 haftadır konu açılıyor açıklama yok .Piyasaya bir el atın düzenleyin diyoruz yapılan açıklama" bizle alakası yok oyuncular karar veriyor "deniyor.Yönetimin oyuncu kaybetme riskini alarak bunları yapmasını anlamıyorum .Kişisel gözlemime göre YÖNETİM OYUN OYUNLUKTA ÇIKTI BİR KAÇ ADAMIN SÖMÜRGESİ OLDU ARTIK BİR EL ATIN ............................!!!!!

“Genel Sohbet” sayfasına dön