SobeeHakkındaYardım1dkBakın
SobeeHakkındaYardım1dkBakın
ArkadaşLar sobee üyeliğime şifremi ve e posta adresimi yazıp giriş yapıyorum SERVER EROR in'/'Application yazıyor yardım Lütfen :!: :!: :?
●●•нєяşєуι öğяєη∂ιğιη кα∂αя вιℓιяѕιη.вυηυ ∂α öğяєη ѕєν∂ιğιη кα∂αя ѕєνιℓιяѕιη●●•
Adana Demir Sporlu
Adana Demir Sporlu
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Re: SobeeHakkındaYardım1dkBakın
Sobee üyeliğim ile girerken Server Eror in "/login" Appilcation. hatası alıyorum ne yapmalıyım?
Internet Explorer 7 sürümüne sahip olan üyelerimiz İçin ;
-Tarayıcınızı açtığınızda, üst kısımda bulunan ''Araçlar'' Seçeneğini tıklayıp daha sonra ''Internet Seçeneklerini'' Seçin.
-Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Gözatma Geçmişi'' altında ki sil tuşunu seçip, daha sonra karşınıza gelecek pencerede.Tekrar sil seçeneğini seçerek tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.
Internet Explorer 6 sürümüne sahip olan üyelerimiz için ;
-Tarayıcınızı açtığınızda, üst kısımda bulunan ''Araçlar'' Seçeneğine tıklayıp daha sonra ''Internet Seçenekleri'' seçin.
-Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Dosyaları Sil'' seçeneğini seçip, onayladıktan sonra tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.
Internet Explorer 7 sürümüne sahip olan üyelerimiz İçin ;
-Tarayıcınızı açtığınızda, üst kısımda bulunan ''Araçlar'' Seçeneğini tıklayıp daha sonra ''Internet Seçeneklerini'' Seçin.
-Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Gözatma Geçmişi'' altında ki sil tuşunu seçip, daha sonra karşınıza gelecek pencerede.Tekrar sil seçeneğini seçerek tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.
Internet Explorer 6 sürümüne sahip olan üyelerimiz için ;
-Tarayıcınızı açtığınızda, üst kısımda bulunan ''Araçlar'' Seçeneğine tıklayıp daha sonra ''Internet Seçenekleri'' seçin.
-Gelen pencerede ''Genel'' sekmesini seçtikten sonra ''Dosyaları Sil'' seçeneğini seçip, onayladıktan sonra tarayıcı geçmişini silebilirsiniz.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
Re: SobeeHakkındaYardım1dkBakın
teşekkürler yardımın için
●●•нєяşєуι öğяєη∂ιğιη кα∂αя вιℓιяѕιη.вυηυ ∂α öğяєη ѕєν∂ιğιη кα∂αя ѕєνιℓιяѕιη●●•
Adana Demir Sporlu
Adana Demir Sporlu