UCUBE-JOKER (biyografi)

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
GimmeDatNutt
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

UCUBE-JOKER (biyografi)

Mesaj gönderen GimmeDatNutt »

Vikipediyi geziyordum ve joker'in biyografisini buldum.

Jopjoker, 1999 doğumlu bir istanbul kıyamet vakti oyuncusudur. Joker, İKV adlı oyunda ezilmiştir. ezilmesi üzerine ezilmiştir. bunun Jethro adlı bir babası vardır. Ama babası jokere hep kabakuvvet uygulamıştır. Joker bu işten bıkmıştır ve sonunda zengin olup babasını kıskandırmaya karar vermiştir. Uyuşturucu satmıştır , Soygunculuk yapmıştır , çete kurmuştur ama 1 kuruş bile kazanamamıştır. ve sonra babasından yani Jethro'dan özür dileyip eve geri dönmüştür. Jokerin hesabı 14 level büyücüydü. ama milletin çarını soya soya anca 35 level yapabildi :D.(ÇARI ÇOK AMA ÇOK EZOYDU) başta ali(forumda birsürü konu acan mübarek) onun carıyla ve tipiyle dalga geçmiştir. jokerin onuru kırılmıştır. ve dünyanın sayılı hackerlerinden eğitim alıp carını çok ama çok güçlü yapmıştır. hatta serverin en iyisi olmuştur. fakat nereye kadar ? babası jethro bunu oyunda nerde yakalasa yatırır. itemini alır. ezo der. dalga geçer. babasının çarı sancak sunucusunun en güçlü büyücüsü idi. ama ismi belirsiz bir tkx üyesi tarafından carı silindi. bunun üzerine joker babasıyla dalga geçti ve babası jokere hayatında yemediği kadar dayak attı ve jokerin bir gözü kör, bir kulağı duymaz oldu. istanbul kıyamet vaktinde tam bir ezoydu. Arkadaşları ona Muzlu Süt İçen JopJoker derdi.Jopjoker , 2008 tarihinde istanbul kıyamet vaktinde hayatı boyunca vslere kaybettiği için. carında itemsiz eşyalar olduğu için. babasını yatıramadığı için hayata veda etmek istedi. ve istanbul kıyamet vakti cd sini kırıp küçücük parçalar ayırıp yedi ve öldü. REST IN PEACE JOKER SENI UNUTMAYACAĞIZ ! Wİ DON'T MIS YU JOPJOKER
JETHRO

FACEBOOK SAYFAMIZ : White Thug'z

TÜM GANGSTA RAPPERLARI BEKLERİZ. TÜM AFRO AMERİKANLAR GELEBİLİR. HADİ ADAMIM KATIL BU LANET OLASI GRUBA !!
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi
Klan: Lodos

Re: UCUBE-JOKER (biyografi)

Mesaj gönderen Auril »

zuhahahahhahehehe super :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Ucube »

Auril yazdı:zuhahahahhahehehe super :D

Senın gıbı beyınsızLere hıtap eden bır yazı oLmus kendınızı bu yazıLarLa tatmın edın Bana qucunuz yetmez ewLatLarm ;)
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
XxXJoKeRXxX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Joker Ve Yandaşları

Mesaj gönderen XxXJoKeRXxX »

GimmeDatNutt yazdı:Vikipediyi geziyordum ve joker'in biyografisini buldum.

Jopjoker, 1999 doğumlu bir istanbul kıyamet vakti oyuncusudur. Joker, İKV adlı oyunda ezilmiştir. ezilmesi üzerine ezilmiştir. bunun Jethro adlı bir babası vardır. Ama babası jokere hep kabakuvvet uygulamıştır. Joker bu işten bıkmıştır ve sonunda zengin olup babasını kıskandırmaya karar vermiştir. Uyuşturucu satmıştır , Soygunculuk yapmıştır , çete kurmuştur ama 1 kuruş bile kazanamamıştır. ve sonra babasından yani Jethro'dan özür dileyip eve geri dönmüştür. Jokerin hesabı 14 level büyücüydü. ama milletin çarını soya soya anca 35 level yapabildi :D.(ÇARI ÇOK AMA ÇOK EZOYDU) başta ali(forumda birsürü konu acan mübarek) onun carıyla ve tipiyle dalga geçmiştir. jokerin onuru kırılmıştır. ve dünyanın sayılı hackerlerinden eğitim alıp carını çok ama çok güçlü yapmıştır. hatta serverin en iyisi olmuştur. fakat nereye kadar ? babası jethro bunu oyunda nerde yakalasa yatırır. itemini alır. ezo der. dalga geçer. babasının çarı sancak sunucusunun en güçlü büyücüsü idi. ama ismi belirsiz bir tkx üyesi tarafından carı silindi. bunun üzerine joker babasıyla dalga geçti ve babası jokere hayatında yemediği kadar dayak attı ve jokerin bir gözü kör, bir kulağı duymaz oldu. istanbul kıyamet vaktinde tam bir ezoydu. Arkadaşları ona Muzlu Süt İçen JopJoker derdi.Jopjoker , 2008 tarihinde istanbul kıyamet vaktinde hayatı boyunca vslere kaybettiği için. carında itemsiz eşyalar olduğu için. babasını yatıramadığı için hayata veda etmek istedi. ve istanbul kıyamet vakti cd sini kırıp küçücük parçalar ayırıp yedi ve öldü. REST IN PEACE JOKER SENI UNUTMAYACAĞIZ ! Wİ DON'T MIS YU JOPJOKER
vaaaaaaaaaaaaay baba tam beni anlatmıssın saol boylece beni herkez tanır ;)
Toz pembe hayaller vardı tozunu çekdim kafa yaptı. [ Joker ] [Ucube ]

Pembeşєутαη ©

[Pembe Stayla] PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE
;) ;) ;)
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

Ucube yazdı:
Auril yazdı:zuhahahahhahehehe super :D

Senın gıbı beyınsızLere hıtap eden bır yazı oLmus kendınızı bu yazıLarLa tatmın edın Bana qucunuz yetmez ewLatLarm ;)
biyografin gercekten cok etkiledi beni :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
GimmeDatNutt
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen GimmeDatNutt »

XxXJoKeRXxX yazdı:
GimmeDatNutt yazdı:Vikipediyi geziyordum ve joker'in biyografisini buldum.

vaaaaaaaaaaaaay baba tam beni anlatmıssın saol boylece beni herkez tanır ;)

ÜZÜLME EVLADIM BİGÜN SENDE BÜYÜYÜP GÜÇLÜ OLCAN
JETHRO

FACEBOOK SAYFAMIZ : White Thug'z

TÜM GANGSTA RAPPERLARI BEKLERİZ. TÜM AFRO AMERİKANLAR GELEBİLİR. HADİ ADAMIM KATIL BU LANET OLASI GRUBA !!
Kullanıcı avatarı
Bykomando
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Bykomando »

Sen buraLarda harcanıyorsun :D :D :D

MaLLkta Son nokta .
İnsan bu,su misali,kıvrım kıvrım akarya!Bir yanda akan benim,öbür yanda SAKARYA
Kullanıcı avatarı
xKankalarx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen xKankalarx »

zuahahahah :mrgreen: :mrgreen: :D :D
Kullanıcı avatarı
Yenicericagri
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Yenicericagri »

Emeğe saygı 10 numara olmuş :D
JaReD & NaHaRiS & DaeVa & Tazmanyacanavarı
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Titxreis »

Sen çok yaşa emi :D Yahu boşuna demiordum bu çocuk embesil diye, bak dayak yüzünden olmuş vah zavallı joker vah, bundan sonra sana iyi davranacağım ;)
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.

“Genel Sohbet” sayfasına dön