Kırık Link Hakkında!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Jewelryy
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Kırık Link Hakkında!

Mesaj gönderen Jewelryy »

Merhaba;

Ben Sancak sunucusundan Jewelryy.Bugün beni oyundan 15 dakikada 7 kere atmıştı oyun.Bende baştan indireyim diye düşündüm.Zaten ses vs. şeyler gelmiyordu.Öncelikle oyunu bilgisayardan kaldırdım.Daha sonrada Mynet'teki İKV'nin Resmi Sitesine girdim.Oyunu indirdim dedim.Fakat bir iki dakika sonra önüme bir hata çıktı.Hatada şöyle rakamlar vardı: 212.175.12.106. Bu rakamları internetteki adres bölümüne yazdım ve açtım.Orda bulduğum şey ise İKV'nin exe'si değil I Can Football'un exe'si idi.Lütfen bu kırık linkler hakkında bir bilgi verirmisiniz?Her sitede bu sorunu yaşadım.
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Re: Kırık Link Hakkında!

Mesaj gönderen Nerull »

Merhaba,

Ana sayfa üzerinden İndir butonuna tıkladığınızda yönlendiğiniz İndir sayfamızdan sorunsuz bir şekilde indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. İndirme işlemini gerçekleştirmek için yalnızca İndir butonuna tıklamanız yeterli olacaktır.

İyi oyunlar dileriz.
Kullanıcı avatarı
MyBesTk1nq
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MyBesTk1nq »

İndirme hakkında benimde bir sorunum var.Oyunu indirmeye başladım fakat %99`da tıkandı. 2- 3 kez aynı şey oluyor. Bir el atabilir misiniz?
Kullanıcı avatarı
SpeedRacer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SpeedRacer »

pc veya int yavaşdır yüzde 99 da donar çünki pc indirilen dosyayı 99 olunca hedeflenen klasöre aktarır yani gerekirse 30 dk belicem gardaş :D
Kullanıcı avatarı
JuaquiN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen JuaquiN »

KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
Kullanıcı avatarı
MyBesTk1nq
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen MyBesTk1nq »

JuaquiN yazdı:http://212.175.12.106/istanbuloyundownl ... kur3_0.exe

Direkt indirmeni sağlıycaktır.
Yardım ettiğin için çok sağol , fakat gene aynı hatayı veriyor.Fakat bir aşama kaydettik sayılır :) .
Bayağı bi bekledim ve sonunda sunucu ile bağlantı sıfırlandı dedi, dosya (internet adresi)`nden yüklenemiyor dedi. Biri el atabilir mi?

“Genel Etkileşim” sayfasına dön