Phx Loncasi

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
PhxMecnun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Phx Loncasi

Mesaj gönderen PhxMecnun »

Hirs yazdı:
PhxMecnun yazdı:
Hirs yazdı:phxmechun dan her ne kadar nefret etsemde bu lonca güzel aslında teşkilattaki tüm loncalara güzel :)

Merhaba Benden Nefret etiğini yazmıssın neden nefret etigini ogrenmek isterim bilmeyerek bir yanlısmı yaptım sana ?
bu konuda beni aydınlatırsan sevinirim.....
aman kardeş benimkisi de çocukça şeyler işte ,
sen benim Karakabusumdan güçlüsünya kesiyodunya beni hep ben lodsdumya :) o :)
ama nefret etmiyorum artık çünkü Karakabus çalındı

yeterince aydınlatıcı olmuşumdur umarım

gecmıs olsun birdaha gorursem kesmem sen oldugunu soylersın kesmem senı barısırız :)
Saygılarımla..

Resim

Web Sitemiz : www.PhClan.OrG

Phx ( Planet Hunter = Gezegen Avcıları ) Grup Lideri...

PhMecnun - PhxMecnun -PhxLider-PHxMECNUNxTeşkilat
PhxMecnun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Merhabalar.

Guncel Liste

Phxmecnun 49 lvl -Bana ait
Phmecnun 49 lvl -Bana ait
Phxhanımağa 49 lvl
Phxplanethunter 47 lvl
Phxlord 49 lvl
Phxates 42 lvl
Phxadanalı 34 lvl
Phxjoker 39 lvl ( Char Calındı ) Bizden Deyildir.. Gecmis Olsun Yunus Kardesim
Phxşeker
Phxavatar
Phxkorkusuz
Phxduayen
Phxgurbet
Phxsifates

Gun Gectikce Listemiz dahada çoğalıyor Lutfen Benide Phx Grubuna Al Demeyiniz Cunku Phx Grubuna Girmenin Kesin Kuralları var Lafta Deyil bu Kurallar kesinlikle Değişmeyecek Kurallar Esneklik Gosterilmeyecek Kurallardır...

1.Kufur Hakaret Kesinlikle Yasak.
2.Hırsızlık Veya Benzeri şeyler Kesinlikle Yasak.
3.Onda Bunda Grup icinde olsa Kesinlikle Bana İtem Para vs benzeri seyler istemek Dilenmek Yasaktır...
4.Kesinlikle Gurp icinde de olsa Şifre Paylasımı Yasaktır...

Bu Kurallar Bana Gore Diyorsanız Gercekte Uyacagınıza Eminseniz Ozaman Phxlord,Phxates,Phxplanethunter veya Phxhanımağa ile konusun Aramıza Katılın Bu Şekilde....

Görevlerde Tum Phx Grubu elemanlarından Yardım alabilirsiniz Kesinlikle Yardım edilecektir Gorevlerde....

Bilginize Sunarım...

Phx Grup Lideri...
Saygılarımla..

Resim

Kullanıcı avatarı
Phxates
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Phxates »

Kardesim Insallah Durust Insanlarla Calisiriz Grup icinde PlanetHunterleri Cogu kisi sevmiyor...Olabilir.Neden sevmiyorsun diyincede cunku arzsiniz diyorlar :) lodos olduklari icin kestigimizde hakaret etmiyoruz veya ezik gibi laflar kulanmiyoruz onlar kestiklerinde 10-15 kisi ezik gerizekali aptal arzlar phxlerin hepsiboyle saten vs.laflar aliyoruz lodoslar aranizda basi kisiler cok iyi oluyor ama bazi arkadaslarimiz bunun sanal alem oldugunun farkinda deil birbiriniz bu kadar kiraya gerek yok ayni sey arzlar icinde geciyor madem kesiliyorsun karsidakine ezik deme ezigim de agzini acma susturulma alma :)Ve phxmecnun da belitrigi gibi o kurallara uyacak kisi bize basvursun yoksa kusura bakmayin :)
kendine guvenenler...iyi oyunlar iyi eglenceler herkeze..
.
Her köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağardı...
PhxMecnun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: Phx Grup Bilgilendirme Alanı...

Merhabalar.

Guncel Liste

Phxhanımağa 49 lvl
Phxplanethunter 47 lvl
Phxlord 49 lvl
Phxates 42 lvl
Phxjoker 39 lvl ( Char Calındı ) Bizden Deyildir.. Gecmis Olsun Yunus Kardesim
Phxşeker
Phxavatar
Phxkorkusuz
Phxduayen
Phxgurbet
Phxsifates
Phxakileus
Phxyigido
Phxwincsther
Phxmrboks
Phxvedabusesi
Phxşekerkız
Phxtekxtabanca

Yeni Eklentiler Oldukca Liste Guncelenecektir..

Gun Gectikce Listemiz dahada çoğalıyor Lutfen Benide Phx Grubuna Al Demeyiniz Cunku Phx Grubuna Girmenin Kesin Kuralları var Lafta Deyil bu Kurallar kesinlikle Değişmeyecek Kurallar Esneklik Gosterilmeyecek Kurallardır...

1.Kufur Hakaret Kesinlikle Yasak.
2.Hırsızlık Veya Benzeri şeyler Kesinlikle Yasak.
3.Onda Bunda Grup icinde olsa Kesinlikle Bana İtem Para vs benzeri seyler istemek Dilenmek Yasaktır...
4.Kesinlikle Gurp icinde de olsa Şifre Paylasımı Yasaktır...

Bu Kurallar Bana Gore Diyorsanız Gercekte Uyacagınıza Eminseniz Ozaman Phxlord,Phxates,Phxplanethunter, Phxhanımağa,Phxakileus veya Phxyigido ile konusun Aramıza Katılın Bu Şekilde....

Görevlerde Tum Phx Grubu elemanlarından Yardım alabilirsiniz Kesinlikle Yardım edilecektir Gorevlerde....

Bilginize Sunarım...
Saygılarımla..

Resim

Kullanıcı avatarı
EspanyoL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen EspanyoL »

PhxMecnun yazdı:Merhabalar..

Arkadaslar Ates Arkadasım Konuyu Acmıs Sagolsun Lonca Demis Ama Sadece bir ufak grubuz Lonca olmak icin daha cok calısmamız lazım İnsallah İlerde Lonca Oluruz Ama Simdilik Sadece Bir Phx (Planet Hunter ) Grubuyuz insallah Sayımız Oyunda Küfür Hakaret ve Hırsızlık Etmeyenlerin Sayısı Cogaldıkca Phx Grubuna Gelen Olupda Suan 10 civarı Olan Grup Elemanların 50 buldugunda Oyunun dahada iyi olacagını dusundugum cunku 50 tane Guvenilir Kufur Etmeyen oyuncuları Olmak yolunda buyuk bir adım olacaktır bu Oyun icin daha guzel gunlerin olmasını diliyorum Umarım İlerde Lonca Olma vede Oyunun Sayılı Kufur etmeyen hakaret etmeyen vede hırsızlık etmeyen bir loncası olmasını temeni ederim su anki Grup elemanların listesi Asagıdaki gibidir...

Phxhanımağa 49 lvl
Phxplanethunter 47 lvl
Phxlord 45 lvl
Phxates 34 lvl
Phxadanalı 34 lvl
Phxadana 34 lvl
Phxjoker 33 lvl

Suan aklımda olanlar bunlar Grup Elemanlar Bu Kisilere Hersekilde Guvenebilir Herhangi Bir sorunda bana basvurabilirsiniz Herturlu Kayıplarınız Benim Garantim Altındadır Bu Listede Bulunanlar icin gecerlidir....

Katılım Oldukca Burda Listeye Ekleyecegim...

Lonca Olarak Hayırlı Olsun Diyen Herkese Kardeslerime Tesekur Ediyorum.......

Hemşo EspanyoL Aleyküme Selam..

yeniden hayırlı olsun hemşerim düşünüyorum bu aralar tüm hemşerilerin arz bende mi arz olsam ne :D
PhxMecnun
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

EspanyoL yazdı:

Arkadaslar Ates Arkadasım Konuyu Acmıs Sagolsun Lonca Demis Ama Sadece bir ufak grubuz Lonca olmak icin daha cok calısmamız lazım İnsallah İlerde Lonca Oluruz Ama Simdilik Sadece Bir Phx (Planet Hunter ) Grubuyuz insallah Sayımız Oyunda Küfür Hakaret ve Hırsızlık Etmeyenlerin Sayısı Cogaldıkca Phx Grubuna Gelen Olupda Suan 10 civarı Olan Grup Elemanların 50 buldugunda Oyunun dahada iyi olacagını dusundugum cunku 50 tane Guvenilir Kufur Etmeyen oyuncuları Olmak yolunda buyuk bir adım olacaktır bu Oyun icin daha guzel gunlerin olmasını diliyorum Umarım İlerde Lonca Olma vede Oyunun Sayılı Kufur etmeyen hakaret etmeyen vede hırsızlık etmeyen bir loncası olmasını temeni ederim su anki Grup elemanların listesi Asagıdaki gibidir...

Phxhanımağa 49 lvl
Phxplanethunter 47 lvl
Phxlord 45 lvl
Phxates 34 lvl
Phxadanalı 34 lvl
Phxadana 34 lvl
Phxjoker 33 lvl

Suan aklımda olanlar bunlar Grup Elemanlar Bu Kisilere Hersekilde Guvenebilir Herhangi Bir sorunda bana basvurabilirsiniz Herturlu Kayıplarınız Benim Garantim Altındadır Bu Listede Bulunanlar icin gecerlidir....

yeniden hayırlı olsun hemşerim düşünüyorum bu aralar tüm hemşerilerin arz bende mi arz olsam ne :D

sagolasın hemso senide aramıza almak ısterız hemde ARZ olarak :)
Saygılarımla..

Resim

Kullanıcı avatarı
Phxates
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Phxates »

Phxates Calinmistir arkadaslar mecnun kimin caldigi hakkinda hic bir fikrim yok:S
Kullanıcı avatarı
Phxates
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Phxates »

Sitenin sahibleri sifremi geri verebilme sansiniz varmi ben bu sifreyi deistirmedim bir sey yapmadim :S mecnun itemleri gitti mecnun eger car acilirsa bak konus bir seyler de gozunu seveyim lutfen bir sey yapin arkadaslar...minnetar kalirim size.
Kullanıcı avatarı
ALPAGO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ALPAGO »

hayırlı olsun kardeşim loncanız inşallah 3 senedir açılıp dağılan loncalara benzemez,inşallah devamını erdirir ilk günlürdeki heyacanınızı kaybetmezsiniz,tekrar hayırlı olsun saygılarımla
Kullanıcı avatarı
EspanyoL
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen EspanyoL »

PhxMecnun yazdı:
EspanyoL yazdı:

Phxhanımağa 49 lvl
Phxplanethunter 47 lvl
Phxlord 45 lvl
Phxates 34 lvl
Phxadanalı 34 lvl
Phxadana 34 lvl
Phxjoker 33 lvl

sagolasın hemso senide aramıza almak ısterız hemde ARZ olarak :)

inş. hemşerim şu yaz tatili gelsin bide arz olarak takılcam oyunda :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön