Bende gidiyorum pes!..

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
smyra
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Bende gidiyorum pes!..

Mesaj gönderen smyra »

Evet bende gidiyorum bigün bu sunucuyu bırakıcağım aklıma gelmezdi herkes gider ama ben gitmem diyordum çünkü sancağı çok seviyordum burda okadar çok anım olduki 3 yılda ama ben sancağı değil sancağın eski o sadece anılarda kalan insanlarını seviyormuşum artık sancak çok değişti hala sevdiğim insanlar mevcut ama çoğunluk ben güçlüyüm benim itemim var türden düşünen insanlar oyunla reali ayırt edemeyen çocuklarla dolu bırakayım en güçlü onlar olsun en en en hep en onlar olsun ben mutlu değilim artık sancakta ve mutlu olduğum aklı başında insanların olduğu nezih bir sunucu olan anka sunucusundayım orda kimsenin kimseden çıkar beklentisi yok herkes birbirine yardım ediyor sürekli orda itemim yok ama mutluyum. sancak sunucusunada giricem arada ama eskisi kadar değil. imzamdada yazdığı gibi kendim olarak kalabilmek için gidiyorum. Kalın sağlıcakla.
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
Kullanıcı avatarı
iptaledildi
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Bende gidiyorum pes!..

Mesaj gönderen iptaledildi »

verdigin karar umarım senın ıcın en hayırlı olandır...yolun acık ALLAH yar ve yardımcın olsun

ufak bi duzeltme: 3 yıl olmadı sancak acılalı 2 yıl bile olmadı ;)
Resim

Kuklacı : bykOrbEs xxxbykOrbExxx bykOrbEsxxxşİfA OfBeeQAntiArzZ Adonis Tufann
Sancak : Cnquerorxtufann Cnquerorxadonis Şhadow Tkxxbykorbes Mctufann Tkxxadonis
Kullanıcı avatarı
xJoKeRx
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen xJoKeRx »

yoLun acık oLsn...
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr

єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
Kullanıcı avatarı
SpeedRacer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SpeedRacer »

smyra yazdı:Evet bende gidiyorum bigün bu sunucuyu bırakıcağım aklıma gelmezdi herkes gider ama ben gitmem diyordum çünkü sancağı çok seviyordum burda okadar çok anım olduki 3 yılda ama ben sancağı değil sancağın eski o sadece anılarda kalan insanlarını seviyormuşum artık sancak çok değişti hala sevdiğim insanlar mevcut ama çoğunluk ben güçlüyüm benim itemim var türden düşünen insanlar oyunla reali ayırt edemeyen çocuklarla dolu bırakayım en güçlü onlar olsun en en en hep en onlar olsun ben mutlu değilim artık sancakta ve mutlu olduğum aklı başında insanların olduğu nezih bir sunucu olan anka sunucusundayım orda kimsenin kimseden çıkar beklentisi yok herkes birbirine yardım ediyor sürekli orda itemim yok ama mutluyum. sancak sunucusunada giricem arada ama eskisi kadar değil. imzamdada yazdığı gibi kendim olarak kalabilmek için gidiyorum. Kalın sağlıcakla.
ya nereye sende mehmet abi gibi hiç konuşmadan gidiceksen bende oyunu bırakıyorum nedense her değer verdiğimiz insan bi anda hiç bir şey demeden gidiyor...
Kullanıcı avatarı
SpeedRacer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen SpeedRacer »

Adonis yazdı:verdigin karar umarım senın ıcın en hayırlı olandır...yolun acık ALLAH yar ve yardımcın olsun

ufak bi duzeltme: 3 yıl olmadı sancak acılalı 2 yıl bile olmadı ;)
ilk sancakda oynadığını nerden biliyorsun
Kullanıcı avatarı
eskikrall
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen eskikrall »

yağmur abla karar senin kararın yolun açık olsun işlah mutlu olursun ben oyunu bıraktım yine mutlu olamadım oyunu oynarkende mutlu olamadım of nese işlah mutlu olursun relde başarılar....

ESKİKRAL ESKİKRALL
SENİ SEVDİM AMA SEN İNANMIYORSUN İNAN SENİ ÇOK SEVİYORUMMMMMMMMMMMM
SEVENE BİN CAN FEDA SEVMEYENE ELVEDA.......................
Kullanıcı avatarı
JuaquiN
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen JuaquiN »

Seninle konuşmadan hiçbir yere gitmiyosun.
KALLPYSTARİOUS
JUAQUİN
Kullanıcı avatarı
bbswinq
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bbswinq »

Hoşcakal saglıcakla kal herkezin kendı kararına saygı duyarım ..
Kullanıcı avatarı
ikvm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen ikvm »

bn giderken yokluğum belli olmasın die seni bırakıorum snn yaptığına bak yaa arada gene giriorum bn ama sn bilirsin bişi demiorum
ResimResimResim
________________________________________________________________________________
Kullanıcı avatarı
Whisky
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Whisky »

İnşallah orda daha mutLu oLursun Yağmur abLa. Yolun açık olsun Sancağıda fazLa bırakma
Kendine iyi bak Allah'a emanet oL ..
ωнιѕкվ

Gölge güneşe varamaz !

“Genel Sohbet” sayfasına dön