OsmanLı Loncası [TLOO]
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: OsmanLı Loncası [TLOO]
''Beni göRmek Demek MutLaka Yüzümü göRmek Demek değiLdiR . Benim fikiRLeRimi , Benim duyguLaRımı anLıyoRsanız ve hissediyoRsanız bu yeteRLidiR . ''
''Mustafa Kemal Atatürk. ''
CumhuRiyet bayRamımız kutLu oLsun ...
''Mustafa Kemal Atatürk. ''
CumhuRiyet bayRamımız kutLu oLsun ...
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
"Bugünkü hükümetimizin, devlet teşkiLatımızın doğrudan doğruya miLLetin kendi kendine, kendiLiğinden yaptığı bir devLet ve hükümet teşkiLatıdır ki onun adı Cumhuriyettir. Artık hükümet iLe miLLet arasında geçmişteki ayrıLık kaLmamıştır. Hükümet miLLet ve miLLet hükümettir."
Mustafa KemaL ATATÜRK
bugün Bayram erken kaLkın çocukLar ((=
Kalenderoğlu - Kalenderbey -
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
>Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
O çardiki kişi'nin asıl sahibi yani salih olmıycağının garantisinin veririm sana fatihVatanXLydeR yazdı:Sizin loncanızdan biri bana neden iftira atar bilmiyorum ama Xçorumlu denen şahıs Goodfather adlı kişiye beni loncaya alması için yalvardıgımı soyluyor. İlk önce üyeniz değildir diye pek umursamadım. Ama burda uye lıstesınde adını gorunce sınırlendım. Ben kimseye yalvarmam heleki loncaya alması için asla yalvarmam. Loncam belli zaten.
Bu kısı hakkında en ıyısını sızın yapacagınızı dusunuyorum..
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Yaslikurt yazdı:O çardiki kişi'nin asıl sahibi yani salih olmıycağının garantisinin veririm sana fatihVatanXLydeR yazdı:Sizin loncanızdan biri bana neden iftira atar bilmiyorum ama Xçorumlu denen şahıs Goodfather adlı kişiye beni loncaya alması için yalvardıgımı soyluyor. İlk önce üyeniz değildir diye pek umursamadım. Ama burda uye lıstesınde adını gorunce sınırlendım. Ben kimseye yalvarmam heleki loncaya alması için asla yalvarmam. Loncam belli zaten.
Bu kısı hakkında en ıyısını sızın yapacagınızı dusunuyorum..
Teşekkürler Goodfather
Selçuk olabilir tamamda ben bu Xçorumlu yu bi kere görmüştüm oda savaşta kesmiştim. Eger bunun için bana o sözleri ediyorsa diyecek bi lafım yok..
- EnSoNxLeonar
- Arzuhalci'nin Adamı
Xcorumlux ın gercek sahıbının ne kadar karektersız bırı oLdunu soylememe gerek yok galıba bıLen bıLır demıcem eskı uyeler bıLırTeşekkürler Goodfather
Selçuk olabilir tamamda ben bu Xçorumlu yu bi kere görmüştüm oda savaşta kesmiştim. Eger bunun için bana o sözleri ediyorsa diyecek bi lafım yok..

İyi Gününde Kötü Gününde Hep Beraberiz Çünkü Biz ANKARAGÜÇLÜYÜZ..
LeoNaR
- Tonyukukxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
EnSoNxLeonar yazdı:Xcorumlux ın gercek sahıbının ne kadar karektersız bırı oLdunu soylememe gerek yok galıba bıLen bıLır demıcem eskı uyeler bıLırTeşekkürler Goodfather
Selçuk olabilir tamamda ben bu Xçorumlu yu bi kere görmüştüm oda savaşta kesmiştim. Eger bunun için bana o sözleri ediyorsa diyecek bi lafım yok..![]()
Bu Olay En Kısa Zamanda Çözülecektir.Ali'm Bi Ara Oyuna Girelim Olmuyor Böyle Uzaktan Bak Oyunda Neler Dönüyor .

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
- kalenderoglu
- FareAdam Düşmanı
ahmet dar geLdi sana ankara ((=EnSoNxLeonar yazdı:Xcorumlux ın gercek sahıbının ne kadar karektersız bırı oLdunu soylememe gerek yok galıba bıLen bıLır demıcem eskı uyeler bıLırTeşekkürler Goodfather
Selçuk olabilir tamamda ben bu Xçorumlu yu bi kere görmüştüm oda savaşta kesmiştim. Eger bunun için bana o sözleri ediyorsa diyecek bi lafım yok..![]()
asıL konuya geri döneLim... yada boşver uzatmayaLım aLi haLLeder o işi ((=
Kalenderoğlu - Kalenderbey -
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
~~ÖzgüRKaLendeR~~
~~~MüHeNDiSBey~~~
- ~~KaLeNDeRoĞLuU~~
>Hangi korkunç şey varki insandan korkmasın ?
- eraxkaya
- FareAdam Düşmanı
Yazmasını bılen herkes bı seyler yazıor dusuncelerıne saygı duyuyorum Ahmet ama boyle dusuncelerınıde kendıne saklamanı tavsıye ederımEnSoNxLeonar yazdı:Xcorumlux ın gercek sahıbının ne kadar karektersız bırı oLdunu soylememe gerek yok galıba bıLen bıLır demıcem eskı uyeler bıLırTeşekkürler Goodfather
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
eraxkaya yazdı:Yazmasını bılen herkes bı seyler yazıor dusuncelerıne saygı duyuyorum Ahmet ama boyle dusuncelerınıde kendıne saklamanı tavsıye ederımEnSoNxLeonar yazdı:Xcorumlux ın gercek sahıbının ne kadar karektersız bırı oLdunu soylememe gerek yok galıba bıLen bıLır demıcem eskı uyeler bıLırTeşekkürler Goodfather
Bugunden sonra bende onun gibi düşünüyorum.. Olayı uzatmanın bi manası yok ama uzatıyorlar.