Drea Ve Musxyusuf benim hakkımda klandan em sattı diyosunuz ama boş konuşuyosunuz anca..Bunu burdan yazıom çünkü plus yok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Musxyusuf sen bikere sürekli ölüyosun..Drea sen de sifa basmıosun sancakta bekliosun.. 2 Canım kalmıs Sarsılmaz açtım bitince sifa bas diorum basmıon canları 100 olan adamlara ck açıon.. Sonra ben ölünce em satıyo..Düzgün adam gbi oynayın iftira atmayın.. Eğer şifa basmaya yetişemiyorum diyosan da şifa çemberi aç..
İyi Forumlar
Mepodirrr..!
Em Satma..!
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Em Satma..!
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Klan: Lodos
Re: Em Satma..!
Yesilbuyuxqanq yazdı:Drea Ve Musxyusuf benim hakkımda klandan em sattı diyosunuz ama boş konuşuyosunuz anca..Bunu burdan yazıom çünkü plus yok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Musxyusuf sen bikere sürekli ölüyosun..Drea sen de sifa basmıosun sancakta bekliosun.. 2 Canım kalmıs Sarsılmaz açtım bitince sifa bas diorum basmıon canları 100 olan adamlara ck açıon.. Sonra ben ölünce em satıyo..Düzgün adam gbi oynayın iftira atmayın.. Eğer şifa basmaya yetişemiyorum diyosan da şifa çemberi aç..
İyi Forumlar
Mepodirrr..!
haah musxyusuf koptum
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi

Mus cu yusuf :mrgreen: :mrgreen:
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı

Yesilbuyuxqanq yazdı:Drea Ve Musxyusuf benim hakkımda klandan em sattı diyosunuz ama boş konuşuyosunuz anca..Bunu burdan yazıom çünkü plus yok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Musxyusuf sen bikere sürekli ölüyosun..Drea sen de sifa basmıosun sancakta bekliosun.. 2 Canım kalmıs Sarsılmaz açtım bitince sifa bas diorum basmıon canları 100 olan adamlara ck açıon.. Sonra ben ölünce em satıyo..Düzgün adam gbi oynayın iftira atmayın.. Eğer şifa basmaya yetişemiyorum diyosan da şifa çemberi aç..
İyi Forumlar
Mepodirrr..!
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..
Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ?

mepodir ne laYesilbuyuxqanq yazdı:Drea Ve Musxyusuf benim hakkımda klandan em sattı diyosunuz ama boş konuşuyosunuz anca..Bunu burdan yazıom çünkü plus yok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Musxyusuf sen bikere sürekli ölüyosun..Drea sen de sifa basmıosun sancakta bekliosun.. 2 Canım kalmıs Sarsılmaz açtım bitince sifa bas diorum basmıon canları 100 olan adamlara ck açıon.. Sonra ben ölünce em satıyo..Düzgün adam gbi oynayın iftira atmayın.. Eğer şifa basmaya yetişemiyorum diyosan da şifa çemberi aç..
İyi Forumlar
Mepodirrr..!
evet onenightboy yazdı:mepodir ne laYesilbuyuxqanq yazdı:Drea Ve Musxyusuf benim hakkımda klandan em sattı diyosunuz ama boş konuşuyosunuz anca..Bunu burdan yazıom çünkü plus yok :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Musxyusuf sen bikere sürekli ölüyosun..Drea sen de sifa basmıosun sancakta bekliosun.. 2 Canım kalmıs Sarsılmaz açtım bitince sifa bas diorum basmıon canları 100 olan adamlara ck açıon.. Sonra ben ölünce em satıyo..Düzgün adam gbi oynayın iftira atmayın.. Eğer şifa basmaya yetişemiyorum diyosan da şifa çemberi aç..
İyi Forumlar
Mepodirrr..!
Gizlenmiş İçerikGöster

- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi

Mepoder daa
Mipodirrrr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Yesilbuyuxqanq yazdı:Mepoder daaMipodirrrr :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gizlenmiş İçerikGöster