En güzelini arkadaşımız tespit etmiş bence. Bende oyunda bu kişileri en çok beğeniyorum.jadde yazdı:Arkadaşım böle bir konu daha öncede var demişsin ama bir daha açmışsın.Ama açmışsın bir kere bari bizde bişeyler karalıyalım.
Savaşçılar :ECZACI,Rdmxenkin,Xxxyılmazxxx,Kıyametcelladı,Xxcüneytxx,
Ademxxintikam,İnfazstyle,Akreprappp,Cruelxdevils,Agatiexagatie,Ryannnn.
Büyücüler :Ancyraxorhannn(kişiligini bilemem ama yetenegi çok süperdi),Şeplemm,Rebelbüyücü.
Şifacılar :Canxbasan(eskilerin en iyi şifasıydı),Rebelşifacı,Müdür.
En üzücü olay:ECZACI ve Canxbasan ın hesaplarının çalınmasıydı.
2009 un izleri
Re: 2009 un izleri
- STr0nGMaN
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Sinop
Canxbasan'ı bilmemde ECZACI'ya bende üzülmüştüm.
Strongman
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Strongmanxbüyü
AnaToLieN
!...Siyah saç ak defterle geldik , Ak saç siyah defterle gideceğiz....!
Bence herkes kendince bir iz bırakmıştır ama sizlerin gözünde bir iz bıraktıysam ne mutlu bana.
Burda savaşçım ve büyücüm ile anılmak oldukça hoş.
Burda savaşçım ve büyücüm ile anılmak oldukça hoş.
İyi Forumlar.
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
Sazobali
Kankalarxbüyücü
Kankalarxbxex
-
- FareAdam Düşmanı
Anqetci yazdı:2009 daki bazı izlenimler. Bi arkadaş daha aynı konuyu açmış. Biraz daha geliştirmek istedim. Eklemek deiştirmek istediiniz olursa alt kısıma yazarsınız. Sizinde görüşlerinizi bekliyorum
İz bırakanlar
Savaşçıları : Turanbey, İnfazstyle, Sazobali, Dabbee, xxxyılmazxxx
Büyücüler : bloddyskull, Şeplemm( tam yazamamıs olabilirm kusura bakmasın) Kankalarbüyücü
Şifacılar : Crashxtomurcuk, Müdür, Kanunxryann, Gencfbxmavigözlüm, Rebelşifacı
Madencileri: Zazaki, Sazobali.
İtemciler : Sazobali, Turanbey, Olgunuss, İnfazstyle,
Saygı Sevgi olarak : Destanxözlem (Sarıkraker) , Rdmxenkin, Kanunxpatnos, Eczacı
Cesaret olarak : Küfüre sığınmayan, Kesildiğinde eyvallah diyebilen bütün oyuncular.
Eziklik olarak :Başkasının malında gözü olanlar.
En çabuk büyüyen lonca : Turan loncası
En farklı grup : Style
Hayal kırıklığı: Kardeş loncası beklenen hareketi yapamadı. Kurulduğunda ses getirdi ama devamı gelmedi.
En çok sevilen lonca : Rdm loncası
En çok tepki çeken lonca : Örgülü loncası. Son günlerde sevmeyenleri bi hayli fazla.
En üzücü olay : ECZACI nın carlarının soyulması. (çok büyük emekler boşa gitti:)
2009 daki genel olaylar: İsmet yine kesilmeye devam edildi. Lodoslar handana ulaşamadı. Acısını arz kale önünde kamp kurarak çıkarıyorlar. Komutandaki arz nöbetlerinin yerini Babıali deki lodos nöbetleri devraldı.İkv de yeni güncelleme ile çok büyük paralar dönmeye basladı. Oyunu bırakan birçok beta oyuncusu tekrar oyuna döndü.(Umarım sıkılıp tekrar gitmezler. oyunun biraz hakkını verirler )
Grup olarak ve İnfazstyle çarı ile anılmak güzel ama bu oyunda çok degerli gruplar ve oyuncular var burada kıyaslama yapmak biraz şaçma geliyo
Tecrübe, herkesin hatalarına verdiği isimdir.
* ђéя séçίş, bίя ωazqéçίşтίr.....