Öncelikle Konuyu açan arkadaşa teşekkürler Hırsızlık Olayını Herkeze Hatırlattığı İçin.
Birazda Hırsızlık Hakkında ben Konuşayım.
Musa Dalbudak adlı Kişi oyundan Tufan ve FİGHTER charına sahip biridir.
Bu ismi Char çalmakla Suçluyorsunuz Bu char çalınma Olayından sonra Akşam benimle görüşen Samet adlı Kişi Mkamums karakteri olan Kişi benimle Özel Görüştü Ve benden bir şey istedi yaptığım araştırmalara göre Musa nın böyle birşey yapacağını ve düşündüğünü bile sanmıyordum öylede Çıktı benden haber beklemeni söyledim ve sende olur yardımcı olursan sevinirim dedin çok ciddi bi konuda eğer Doğru değilse bu ciddi bir konudu söylediğin kişi dışında başka biri almışsa bu ağır bir iftiradır diye de sana söylemiştim.
oyunda bir takım Hırsızlıklar oluyor bu doğru kardeşin 10 yaşında İKV oynuyor ve biri o oynadığı zaman senin charını çalıyor sence o çalan Kişi o an kardeşinin pc başında olduğunu biliyormuydu .?
Tanıdık Birimiydi.?
Yabancı biri hangi saatte senin oyunda olduğunu ve hangi saatte kardeşinin Oyunda olduğunu biliyormuydu .?
Bunlar biraz Çelişkili tanıdık biri dışında Bunu yapması bence olanaksız
Mahkemeden bahsetmişsin Mahkemeye vereceğin Kişiyi ağır bir suçla değil oyunda ayıp bir olayla suçluyorsun bu sana nasıl bir etki eder yada o kişiye neler kaybettirir bilemem ama Mahkeme nedir belki tam bilmiyorsundur.
burda Kimseyi savunmuyorum ve arka çıkmıyorum buna dikkat edin ve mahkemenın ne demek olduğunu ben çok çok iyi biliyorum belki benim kadar bilmessiniz haklıyken ken haksız duruma Düşmeyin bu çok aşırı şekilde oluyor Ve inanın ki Musa Dalbudak böyle birşey yapmamışsa şayet bu size çok - bir şekilde Geri döner Dikkat edin arkadaşlar Kimi neyle Suçladığınıza Dikkat edin.Eğer Tanımadığınız Biri hakkında böyle Suçlamalar da Bulunuyorsanız ve haklıysanız bence O kişiyi etrafını iyice araştırın sadece Öneri beni yanlış anlamayın
Samet kardeşim Çok üzüldüm charındaki eşyaların çalındığına aylardır belkide yıllardır verdiğin emekler vardı ama benim 4 yıldır verdiğim emek hala duruyor ve ben neden Hiç çaldırmadım benim zamanım DA OLAN HIRSIZLIKLAR datayla ilgiliydi Bono reçeteleri varı ve oyun gelişti artık kimse pek birşey yapamıyor ve ben hiç çaldırmadım çalınsa bile ben kafamı takmam bazı şeylere Güler Geçerim ama mahkemelik olmam haklı olsam bile
SÖYLEYECEĞİNİZ HERŞEYİ SÖYLEYİN AKSİ TAKDİR DE YANILMIŞSANIZ VE DOĞRU DEĞİLSE KARŞI TARAFIN NELER SÖYLEYECEĞİNE BAKIN
KİMSEYİ SAVUNMUYORUM KENDİMDEN BAŞKA OLAYI BİLMEYİP YORUM YAZAN SAZANLAR SIRF SAMET ARKDAŞIMIZIN OLAYINA DEĞİL BAZI KİŞİLERDEN UYUZ OLDUĞU İÇİN YORUM YAZDIĞINADA DİKKAT EDİN
samet mahkeme kararını sabırsızlıkla bekliyorum bakarsın bende gelirim
iyi oyunlar..
YORUM YOK..
Diyar_i Bekir