İ.K.V. bitmiştir.. Tüm dostlara ../veda

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: İ.K.V. bitmiştir.. Tüm dostlara ../veda

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

Ben ilk kullandığımda hiç bir işe yaramadığını anlamıştım. Ne ecel getiren ne latif ne ashabı keyf ne de ejder asa itemlerin olmadan extra bir etki etmiyor elinizde tuttuğunuz itemlerden sadece 2.38 kat fazlalığı var birde re-jenarasyonu. bu da 1 fazladan item eder ki büyücüler şans oyuncularıdır. Kritik gelmedikçe farkın olmaz. Şekli güzel diyen varsa sorun yok ama aham şaham değil. İtemi çalınmaya karşı zimmetledilermi chara ne oldu orayı anlamadım. Açıklarsan sevinirim.
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Kullanıcı avatarı
Senfony
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Revenge of Nobility

Mesaj gönderen Senfony »

BINDORTYUZELLIUC yazdı:Hayatta başarılar Cem, şu olayı anlamadım 3 senemin çoğu boşa gitti diyorsun :) akabinde şu cümleyi kuruyorsun entrasan...

Başka bir oyunda daha fazlasını buldum

Geri döneceksin cem :)
Aslında üç sene boyunca paramız yabancılara gitmesin, nede olsa bu Türk yapımı diye başka oyunlara göz ucuyla bile bakmamıştım. Ama ne yaparsan yap İKV'nin eksikleri çok. Gün geçtikçe "şunu da yapalım" diye kolları sıvıyorlar ve bu hep böyle devam edip gidecek. Yapımcı ekibini de suçlamıyorum, herşeyi anında hazır edemezler.

Bir ev inşaa etmek gibi düşünürsek şu anda ikv 3. katı atmış, daha kaç kat çıkacağına karar vermemiş, bunun dışında inşaatın kabası bitmiş, ince işçilikleri duruyor.
"Başka bir oyunda faha fazlasını buldum" dedim, yani ben bitmiş ve sıfır kilometre eve taşındım :)

xXeRsInXx yazdı: İtemi çalınmaya karşı zimmetledilermi chara ne oldu orayı anlamadım. Açıklarsan sevinirim.
Ödül kazananları duyurdukları zaman bizden mail ile ödülü almak istediğimiz karakter/sınıf bilgilerini istediler.
Bende isim vermeden önce mail atıp sordum "bu ödüller aktarmaya veya ticarete kapalımı" diye.
Cevap olarak "aktarabilirsiniz" yanıtı alınca o sıralar 39 lvl olan Senfony ismini vermek yerine 49 lvl olan Çarşıcem ismini verdim. Ödülü verdiklerinde de gördümki aktarmaya kapalı.
Bu durumu tekrardan maille bildirdiğimde biz size 18 aralıkta "ödüller aktarılmaya kapalı olacaktır, isim değişikliği talebiniz varsa bildirin" diye bir mail gönderdik dediler. Ama böyle bir mail ne bana nede diğer şaheser ödül alanlara ulaşmamış. Bana göre öyle bir mail hiç yazılmadı bile :)
Ama artık önemi yok.
Resim
Eline , beline , diline sahip ol !
Kullanıcı avatarı
zodican
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen zodican »

Yolun açık olsun kardeşim karşı klandan bile olsak sen kimseden ayırmadan yardım ettin Seni iyi tanıcaz yolun açık olsun Aeo

ThEGoDTeaMcann
––––•(-•[ ThEGoDTeaMcann ♥♥♥ Zodiacqq ]•-)•––––
puma
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen puma »

Bende diğer yorumcular gibi hem şaşırdım hemde üzüldüm,ilk İKV yi bıtakma kararına ikincisi ise oyunda 3 yıl bosuna zaman harcadıgını belırttıgıne.!! ama şimdi diyorsun ki başka bir OYUN buldum.

Ama yinede cem seni gercekten severım 3 yıl boyunca tek kötü bir kelıme kullanmadın ben görmedım.Allah yolunu acık etsın seni unutmayacagız Allah'a emanetsin.
Kullanıcı avatarı
KIZILBEY
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: İlk ve Son

Mesaj gönderen KIZILBEY »

Seni aramızda tekrar görmek güzel(!)... :ugeek:
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
PasaMunecciM
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen PasaMunecciM »

Selamün Aleyküm;

Senfony(cem)sen bu oyunda en dürüst kişiliğe sahip nadir oyunculardandın.Seni unutmayacağız hayatında başarılar.Allaha emanet kendine mukayet olasın.
Tabudun içinde ölüler ve diriler.Birini seçeceksin ya tabudun dışında kalacaksın yada tabudun içine gireceksin.!
Saygılarımla;
Lonca Kuva-i Milliye
Paşaxmüneccim Paşaxpapaz
ANKARAGÜCÜBURSASPOR/GECEKONDU
Kullanıcı avatarı
shumpsss
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen shumpsss »

eyw abı saol selametle
TTmShumpssss
Resim
Resim Resim
sercan61
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen sercan61 »

aynen dostum katılıyorum sanaben de 2 senedır oynuyom ama oyunda pek bişi yaptıkları yok oyun can sıkmaya basladı bence sobenın bişeyler yapması lazım yoksa daha cok oyuncu kaybedır yenı lwl ler gelelı kac ay oldu ama yenı gozluk hıdra acıldı yok bu gıdıslede pek bişi olaca enzemıyo zaten
Kullanıcı avatarı
PROF
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PROF »

isabetli bir karar ;) /veda
hayatinda basarilar dilerim :geek:
bir varmış bir yokmuşum
Kullanıcı avatarı
Marduk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Marduk »

Merhaba;

Senfony(Cem), diğer oyunculardan duyduğum kadarıyla çok dürüst,güvenilir,ve İKV Teşkilat'ta sevilen birisin.Ama bu oyunu bırakmak o kadar da kolay olmuyor be kardeşim. :) Bu oyunu 25- 30 kez bırakmayı denedim ve o kadar da konu açtım.Ama nafile bırakamadım.Bu oyundan 1-2 ay uzak kalırsan helal olsun. :) O zaman bıraktığına emin olucağım.
Anubis Team....

Shumpsssxemre (Savaşçı)(Online)
Shumpsssxsihirss (Büyücü)(Online)
Shumpsssxbyşifa (Şifacı)(Offline)

Yolumuz:LODOS

“Genel Sohbet” sayfasına dön