Oyunu Bıraktım..
Oyunu Bıraktım..
Bu oyunda herkes beni kötü tanıdı isterdimki birazda benim anlattıklarım dinlensin hep yakın arkadaşlarınızı dinlediniz yargıladınız Pamukk yok artık batırdınız kalbini gururunu güvenini kırdınız mutlu olun artık ben oynamıcam bidaha kafamı dağıtmak için girdğim oyunda hayatımı mahfettiler üzdüler beni [İçerik Silinmiştir.] hoşçakalın arkdşlar güzel dostluklarda kazandım ama daha cok üzüldüm kalbini kırdıklarım varsa özür dilerim kusura bakmasınlar hoşçakalın.. 
NEFES EBRU YÜCEL
Herqün yüzLerce hayaL kuRarsın hiç ßiri qeRçek oLmaz, ßirqün ßir qeRçek ya$arsIn hiçßir hayâLe sığmaz

(¯`v´¯)
`·.¸.·´
♥TILSIM:Nefesimm♥Pamukk
Herqün yüzLerce hayaL kuRarsın hiç ßiri qeRçek oLmaz, ßirqün ßir qeRçek ya$arsIn hiçßir hayâLe sığmaz

(¯`v´¯)
`·.¸.·´
Re: Oyunu Bıraktım..
Hiç birşey için Canını sıkma
Evt oyun die girdiğimiz ikv dünyasında sitres yapıyor herzman YAni stres atacaksan bence ikv Deneme
Neyse uzun lafın kısası Yolun açık olsun seni Tanımasamda Kendine çok iyi Bak....
- Kaptanmagaradami
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Yolun açık olsun Reelde başarılar Fakat şunuda unutma ; Sen kendini bildikten sonra diğerlerinin ne dediği önemli değildir 
CaSqueRoA - Kaptanmağaradamı / Tılsım
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
]
www.anadoluakincilari.com
Raiders of Anatolia
[Tılsım Kanadı'nın Basit Bir Üyesi
Kaptanmagaradami yazdı:Yolun açık olsun Reelde başarılar Fakat şunuda unutma ; Sen kendini bildikten sonra diğerlerinin ne dediği önemli değildir
WelderMOODY
ILKERR

ILKERR

Kaptanmagaradami yazdı:Yolun açık olsun Reelde başarılar Fakat şunuda unutma ; Sen kendini bildikten sonra diğerlerinin ne dediği önemli değildir
Ben kendimi zaten biliyorum ama herkese rezil ettiler saçma sapan şeyler Tigerxcesur felan saaolsn yani elinden geleni yaptılar hemde bi saçma sapan şey için kendini adam sanıyorlar ama boktan beterlerler yan...
NEFES EBRU YÜCEL

(¯`v´¯)
`·.¸.·´

(¯`v´¯)
`·.¸.·´
Zuzu Senınle Özel konusmalıyız acilennnn !!
XxDiRTYCaSHxX
Phrygios
DirtyCash

Phrygios yazdı:Zuzu Senınle Özel konusmalıyız acilennnn !!
Tatlım özel mesaj gönderdm
NEFES EBRU YÜCEL

(¯`v´¯)
`·.¸.·´

(¯`v´¯)
`·.¸.·´
o ye :mrgreen:Nefesimm yazdı:Phrygios yazdı:Zuzu Senınle Özel konusmalıyız acilennnn !!
Tatlım özel mesaj gönderdm
T.G.E: Tılsım Görev Yardımlaşma ve Destek Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar!
ben şimdi hangi arz kızına gıcık olucam
ayrıntıları facebooktan sorarım
HİPHOPSTYLE
Klandanda çıkardm be cnm çarıKayzer yazdı:ben şimdi hangi arz kızına gıcık olucamayrıntıları facebooktan sorarım
NEFES EBRU YÜCEL

(¯`v´¯)
`·.¸.·´

(¯`v´¯)
`·.¸.·´