Merhabalar,
Sizce bir GM 'Nin selam verip etkınlık var deyipde kadımın yanına saklanmsı ardından bütün oyuncularını yanına gitmesini beklemesi nasıl bir etkınlık anlayışıdır soruyorum size Arayan bulur gibi saçma bir etkınlığın kaldırılmasını istiyorum kılndan adamın biri yazdı benım karakter kadımde girmde alayım dıye kadımde karakteri olanlar girdi aldı bu sadece insanları göz boyamasıdır......Bir oyuncunun 49 sevıye bile olsa nasıl kadıme gitmesini bekliyorlar analmıyorum . bu etkınlık daha ikv dunyasına zarar vermektedir..
Rica ediyorum bu sacma etkınlık yerıne amansız kıyım gibi güzel etkınlıkler düzenleyiniz..
^^^^ARAYAN BULUR HK ^^^^
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
Re: ^^^^ARAYAN BULUR HK ^^^^
YasinKocamanca yazdı:Merhabalar,
Bir oyuncunun 49 sevıye bile olsa nasıl kadıme gitmesini bekliyorlar analmıyorum ...
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
YasinKocamanca yazdı:Merhabalar,
Sizce bir GM 'Nin selam verip etkınlık var deyipde kadımın yanına saklanmsı ardından bütün oyuncularını yanına gitmesini beklemesi nasıl bir etkınlık anlayışıdır soruyorum size Arayan bulur gibi saçma bir etkınlığın kaldırılmasını istiyorum kılndan adamın biri yazdı benım karakter kadımde girmde alayım dıye kadımde karakteri olanlar girdi aldı bu sadece insanları göz boyamasıdır......Bir oyuncunun 49 sevıye bile olsa nasıl kadıme gitmesini bekliyorlar analmıyorum . bu etkınlık daha ikv dunyasına zarar vermektedir..
Rica ediyorum bu sacma etkınlık yerıne amansız kıyım gibi güzel etkınlıkler düzenleyiniz..
evet . . .
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Esadullah yazdı:YasinKocamanca yazdı:Merhabalar,
Bir oyuncunun 49 sevıye bile olsa nasıl kadıme gitmesini bekliyorlar analmıyorum ...

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Milletin sıkıldığını biliyorlar arda böyle oyun tertip ediyolar.
Yoksa kimse böyle etkinlik düzenlemez ki.. :lol:
aman bi şeydende memnun olun hep muhalevet hep muhalevet
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Life And Death
evet mualefet yapıyoruz bir itirazın mı var skpye ver sesde konuşalım seninle bir anlatayım sebebını boş yorumlar yazmayalım lütfensnmz35 yazdı:aman bi şeydende memnun olun hep muhalevet hep muhalevet