Hırsızlıgını kabul etti......
- ozgur145353
- Cin Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
Re: Hırsızlıgını kabul etti......
Bilmediginiz çok sey var. Kısayazı sen beni tanımazsın ama ben senin cok iyi tanırım.
Maxsifa
Bedelesareti
Bedelesareti
EtkLi mahaLLe karıLarından betersin yemin ediyorum :mrgreen:
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Madem benı ıyı tanıyorsun neyım varmıs solede burda herkez bıLsın bole yazılar yazıp sonunu getırmemek olmuyorozgur145353 yazdı:Bilmediginiz çok sey var. Kısayazı sen beni tanımazsın ama ben senin cok iyi tanırım.
lazoqlu ve kokliw ne diorsa herdaim arkasında olurm ama elinizde kanıt olmadan kimseyi suclamayın.etekli hep Allah Kuran kitaptan bahsedersin söle bakalım elinde kanıt olmadan insanlara iftira atmak hangi kitapta yazıor put perestler bile senden daha zekice kararlar verip konusur nyse yaw etekli qq olu uza sunucudan yaw kafa kikme
Sukruaa - MecxŞehzade - Vezir - Mecxsonsehzade /öp
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Forum Kuralları
Madde 1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
Madde 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Madde 1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.
Madde 2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!