Hırsızlıgını kabul etti......
Hırsızlıgını kabul etti......
arkadaslar bildiginiz gibi Kışayazı bir hırsızdır Oyun da daha yeni bir bilgi aldım Çekiç bana bunu sizlere iletmem istedi . Kışayazı Class Pikachu Zorbey ve cerrahtan caldıgı Illlbynsfıalll carı vede Aratarxheck ;Amasyalı Osmanlıxamasyalı calralı ile cok can yaktı sancakta buda bi başka türlü Çekiçi soymaya kalkıştı cocuk zeki uyandı meseleye buyurun uyumayın
KaSTeLLa
Re: Hırsızlıgını kabul etti......
Günaydın bilmeyenmi var
Titxreis-Titxatasagun

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK

Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Kanıt olmadan adamın arkasından karı gibi söylenmeyin.. Gerçi sunucu eteklinin bu durumuna alışkın 
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
bugun fecex...... ile cekic tartıstı oyunda form a fotoları koydum demislerdi bu cıktı 
auril & DoubleLift
Psychopath yazdı:) lan guluyorum sıze ben KISAYAZI bu soledıgınız ısımlerın hıc bırını tanımıyorum
) ve kabul ettı demısınız nerde etmısım bı yalan veya bı ıftıra atackken bıraz uzerınde calısın ve kanıt falan bısyler uydurun
) benı bılen bılır bole seyyler sadece benı guldurur
) Tıtxdelıkurt solesene kımın neyını almısım
) bı ısım ver yeterlı hadı bakım konusta herkez bılsın benım ne oldugumu allahın enayılerı sızı
Ehehehe kanka salla qq
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
Lazoğlu ve Kokliw hepsini teker teker anlattı ispat etti belgesiyle birlikte....Psychopath yazdı:) lan guluyorum sıze ben KISAYAZI bu soledıgınız ısımlerın hıc bırını tanımıyorum
) ve kabul ettı demısınız nerde etmısım bı yalan veya bı ıftıra atackken bıraz uzerınde calısın ve kanıt falan bısyler uydurun
) bı ısım ver yeterlı hadı bakım konusta herkez bılsın benım ne oldugumu allahın enayılerı sızı
Titxreis-Titxatasagun

Gizlenmiş İçerikGöster
Etek Annenden kalmaydı geçen akşamdan... Bu gün kargo ile adresine yolladım bilgin olsun ucube...Ucube yazdı:Psychopath yazdı:) lan guluyorum sıze ben KISAYAZI bu soledıgınız ısımlerın hıc bırını tanımıyorum
Ehehehe kanka salla qqSen bılmyonmu sankı bizim etekliyi
Kanıtsız iftiraları çok sewer bunlarla meşur olmayı planlar
bırakın kendi çapında eğlensin
Titxreis-Titxatasagun

Gizlenmiş İçerikGöster
-
- İskele Babası
lazoglu ıle koklıw den banane kavonoz serhat
sen kanıt koy hadı koyda benım hırsız oldugumu herkez gorsun
koyamassın cunku ezıksın ezemedıgın ıcın bole ıftıra atıyorsun ama emınım herkez sana guluyor
yazık sana qQ olu 
-
- İskele Babası
Auril yazdı:bugun fecex...... ile cekic tartıstı oyunda form a fotoları koydum demislerdi bu cıktı
Krdes ben bunların soledıgı byn sıfa yı arart falan tanımam etmem salklar kendılerı calıolar cırpıolar atıolar baskasına..benım bole seylere ıhtıyacım yok