Hırsızlıgını kabul etti......

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kastella
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Sancak

Hırsızlıgını kabul etti......

Mesaj gönderen Kastella »

arkadaslar bildiginiz gibi Kışayazı bir hırsızdır Oyun da daha yeni bir bilgi aldım Çekiç bana bunu sizlere iletmem istedi . Kışayazı Class Pikachu Zorbey ve cerrahtan caldıgı Illlbynsfıalll carı vede Aratarxheck ;Amasyalı Osmanlıxamasyalı calralı ile cok can yaktı sancakta buda bi başka türlü Çekiçi soymaya kalkıştı cocuk zeki uyandı meseleye buyurun uyumayın
KaSTeLLa
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: Hırsızlıgını kabul etti......

Mesaj gönderen Titxreis »

Günaydın bilmeyenmi var :D
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Bir Kurt' un Peşinden 40 Köpek Havlamıyorsa, O Kurt, Kurt Değildir.
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

Kanıt olmadan adamın arkasından karı gibi söylenmeyin.. Gerçi sunucu eteklinin bu durumuna alışkın :D
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Psychopath
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Psychopath »

:)) lan guluyorum sıze ben KISAYAZI bu soledıgınız ısımlerın hıc bırını tanımıyorum :)) ve kabul ettı demısınız nerde etmısım bı yalan veya bı ıftıra atackken bıraz uzerınde calısın ve kanıt falan bısyler uydurun :)) benı bılen bılır bole seyyler sadece benı guldurur :)) Tıtxdelıkurt solesene kımın neyını almısım :)) bı ısım ver yeterlı hadı bakım konusta herkez bılsın benım ne oldugumu allahın enayılerı sızı
Kullanıcı avatarı
Auril
Meran Kaşifi
Meran Kaşifi

Mesaj gönderen Auril »

bugun fecex...... ile cekic tartıstı oyunda form a fotoları koydum demislerdi bu cıktı :D
auril & DoubleLift
Kullanıcı avatarı
Ucube
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ucube »

Psychopath yazdı::)) lan guluyorum sıze ben KISAYAZI bu soledıgınız ısımlerın hıc bırını tanımıyorum :)) ve kabul ettı demısınız nerde etmısım bı yalan veya bı ıftıra atackken bıraz uzerınde calısın ve kanıt falan bısyler uydurun :)) benı bılen bılır bole seyyler sadece benı guldurur :)) Tıtxdelıkurt solesene kımın neyını almısım :)) bı ısım ver yeterlı hadı bakım konusta herkez bılsın benım ne oldugumu allahın enayılerı sızı

Ehehehe kanka salla qq :D Sen bılmyonmu sankı bizim etekliyi :D Kanıtsız iftiraları çok sewer bunlarla meşur olmayı planlar :D bırakın kendi çapında eğlensin :D
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!

נσкєя
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Psychopath yazdı::)) lan guluyorum sıze ben KISAYAZI bu soledıgınız ısımlerın hıc bırını tanımıyorum :)) ve kabul ettı demısınız nerde etmısım bı yalan veya bı ıftıra atackken bıraz uzerınde calısın ve kanıt falan bısyler uydurun :)) benı bılen bılır bole seyyler sadece benı guldurur :)) Tıtxdelıkurt solesene kımın neyını almısım :)) bı ısım ver yeterlı hadı bakım konusta herkez bılsın benım ne oldugumu allahın enayılerı sızı
Lazoğlu ve Kokliw hepsini teker teker anlattı ispat etti belgesiyle birlikte....
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Bir gün tüm Türk Devletleri ile birlikte Çin seddinde buluşacağız... M.Kemal ATATÜRK
Gizlenmiş İçerikGöster
Kullanıcı avatarı
Titxreis
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Ucube yazdı:

Ehehehe kanka salla qq :D Sen bılmyonmu sankı bizim etekliyi :D Kanıtsız iftiraları çok sewer bunlarla meşur olmayı planlar :D bırakın kendi çapında eğlensin :D
Etek Annenden kalmaydı geçen akşamdan... Bu gün kargo ile adresine yolladım bilgin olsun ucube...
Titxreis-Titxatasagun
Resim
Gizlenmiş İçerikGöster
Psychopath
İskele Babası
İskele Babası

lazoglu ıle koklıw den banane kavonoz serhat :) sen kanıt koy hadı koyda benım hırsız oldugumu herkez gorsun :) koyamassın cunku ezıksın ezemedıgın ıcın bole ıftıra atıyorsun ama emınım herkez sana guluyor :) yazık sana qQ olu :)
Psychopath
İskele Babası
İskele Babası

Auril yazdı:bugun fecex...... ile cekic tartıstı oyunda form a fotoları koydum demislerdi bu cıktı :D

Krdes ben bunların soledıgı byn sıfa yı arart falan tanımam etmem salklar kendılerı calıolar cırpıolar atıolar baskasına..benım bole seylere ıhtıyacım yok :) akılları sıra benı resıl ettıklerını sanıyorşar ama kendılerı rezıl oluyorlar farkında deyıller :) neyse ıt urur kervan yurur hesabı hoscakaLın :)
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön