Rescuer yazdı:Ya biz uzun zamandır Lodos avlamamışız yada Lodoslar arlanmaz olmuş artık !..
Oyuna tekrar doğru düzgün girmeye başlayalı 1,5-2 hafta oldu 3 defadır Meteor'da Arzlar hep kaleye sıkışıyor, kalenin içinde bile ölüyor. Yetkili mercilere (reisime ) duyrulur, "Avlanma vakti" diye düşünüyorum abi...
Kurtlar'ım için Av sezonunuy başlatırsam sanıyorum ki bu bile lodos lar için yeterli olucaktır sanırım ama bunu yapsak bile arz klanı için deil Kurt Loncası için yaparız arz klanındabunu hak eden kesim bellidir onlarda her daim yanlarında olduğumuzu bilirler gerisininde canı cehenneme yırtınsalarda umursamıycağımızı bilmeliler
bu sıralar işlerim yoğun olduğu için oyuna fazla zaman ayıramıyorum arkadaşlar ama kısa sürede işleri toparladığımda tüm organizasyon faaliyet ve projelerimiz kaldığı yerden devam edicek ve çookk uzun süre devam edicek birde av sezonu başlamış olucak
Sabırsızlıkla bekliyoruz abi, oyun hikayesinde bizim sayemizde açılacak olan Lodoslar'ın yıkılış devri kısmı olacak sanırım
Sariyerli yazdı:Selam millet
Selam kanka naber ya
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
SA NERDESİNİZ SİZ YAH Bİ KİŞİDEN HABERİM YOK OYUNA GİRİYORUM KURT LONCASINDAN Bİ ALLAH'IN KULU AÇIK DEĞİL=( ZATEN Bİ GÜN İZNİM VAR ONDADA OYUNDA SİZ YOKSUNUZ ÖZLEDİM SİZİ AKSAM OYUNDAYIM :evil: SİTEM EDİYORUM hıhhh :evil:
Her şeyi biLmene gerek yok. Haddini BiL yeter!.. www.kurtloncasi.com
anammmm kankimmm GÜNAYDIN bitanesiii dün beni aradıgında müşteri wardı o yüzden mesgula atım nie aramadın gene cimriiiiiiiiiiiii benm knt yok calısıoz gene para yok anlamadım bu işten ben bişi )) ÇOK ÖZLEDİM SENİ BE
Her şeyi biLmene gerek yok. Haddini BiL yeter!.. www.kurtloncasi.com