Talep Tarihi : 20.10.2010 21:17:58
Bildirim Tipi : Karakter kurtarma başvurusu
Sunucu : Meran
Üyelik Tipi: Mynet
Karakter Adı:
Yanıt :
Merhaba,
Böyle bir destek bulunmamaktadır. Söz konusu destek sadece silinen karakterlerin geri getirilmesi içindir. Karakter adı değişikliği sadece belli durumlarda gerçekleştirilmektedir.
Karakteriniz herhangi bir isim değişikliği yapılmadan kurtarılmıştır. Bundan sonraki karakter kurtarma talepleriniz dikkate alınmayacaktır.
Bilginize
IKV Destek Takımı
http://www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com
yapmış olduğum karakter kurtarma başvurusuna verilen yukardaki cevap yapılan açıklamalara ikv yönetimince koyulan kurallara alenen çelişmektedir.
böyle bir destek bulunmamaktadır diyorsunuz ama ; viewtopic.php?f=19&t=39554 adresinde yaptığınız resmi açıklamada tam tersini söylüyor ben sizlerin belirlediğiniz kurallara uygun olarak hareket ettim..ve birdaha karakter kurtarmamaktan bahsediyorsunuz.
"Karakterim silindikten sonra aynı isimden bir başka karakter daha açtım. Bu karakterimi kurtarmama engel mi?
Hayır. Karakterinizi yine de kurtarabilirsiniz. Bize mevcut isim kurallarına uygun ve sunucunuzda kullanılmayan bir karakter adı bildirdiğinizde eski karakterinizi size yeni adı ile iade edebiliriz. "
ayrıca karakter kurtarma başvurusunda da "Eğer kurtarmak istediğiniz karakter ismi ile aynı isimde bir karakter açılmışsa, Kurtarılan karakterin ismi değiştirilir. "
ve böyle bir açıklama ve kurallar tabi..ben kurallara uygun olarak karakter kurtarma talebinde bulunuyorum ve gerekçesini de isim değişikliği olarak belirtiyorum.ama verilen yanıt ikv nin tamamen kendisiyle çelişmesidir...Karakter Kurtarma hizmetini ben başarısız bir çalışma olarak görüyorum...
herkese iyi oyunlar dilerim...
Karkter Kurtarma da yönetim çelişkisi
- quasimoodo
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Karkter Kurtarma da yönetim çelişkisi
Oyuncularımızın talepleri doğrultusunda yayınlanan silinen karakter geri getirme başvurusu bazı oyuncularımız tarafından isim değiştirme amaçlı kullandıkları tespit edilmiştir. Tespit edilen oyuncularımızın karakterleri herhangi bir isim değişikliği yapılmadan kurtarılmıştır. Bu oyuncularımızın bundan sonra yapacakları karakter kurtarma talepleri kabul edilmeyecektir.
Benzer davranışlarla karakter kurtarma talebinde bulunan oyuncularımızın karakter kurtarma talepleri dikkate alınmayacaktır.
Tüm İKV Camiası'na Duyurulur