KIZILBEY TÜRKÇE ÖĞREN!!!

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

KIZILBEY TÜRKÇE ÖĞREN!!!

Mesaj gönderen Kurmay »

KIZILBEY yazdı:KIZILBEY 25 Ekm 2010 16:11
Birlik beraberlik oluşumlarınızda bizler tarafından destekleneceğinizden şüphesiz olmasın! Lakin siyasal oluşumlara oyun ve oyunla alakalı hiçbir ortamda müsade edilmediğini hatırlatmak isterim.

... Konu kilitlenmiştir!
Sen pano yönetici isen konuları dikkatli okuyarak kilitleyebilirsin.İşini ben öğretmek istemiyorum ki sen işini bilmiyorsan öğren!
Yapılan konuda siyasi içerik bulunmadığı halde sen o konuyu bahane ile kitliyorsan bu senin siyasetindir.
Kesinlikle biraz imla klavuzu türk dili edebiyatı dalında biraz bilgi edinmelisin aksi takdirde ben değil benim gibi bir çok üye ile sıkıntı çekersin.
O konuyu siyaset bahanesi ile kitleyerek kendini kominist durumuna düşürmek bir yana bu yetkiyi kötü niyete kullanmak bir yana!!!!
Gel bunuda kitle!!!
Resim
Kindar
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: KIZILBEY TÜRKÇE ÖĞREN!!!

Mesaj gönderen Kindar »

İKV Forum üyeleri oyun yada forum yetkilileri ile tartışmaya çekmeye yönelik konu açamaz. Oyun içi şikayet, ceza itiraz vb konuları forum üzerinde konu açarak yada forum yetkilileri ile özel mesaj aracılığı ile tartışamaz. Tartışmaya yönelik konular yanıtlanmaksızın kaldırılır.

Bir forum yetkilisinden ziyade, bir İKV müdavimini belirli sınıfsal temellerce adletmeniz, hesabınızın uyarı niteliğinde 1gün süre ile uzaklaştırılmasına müsebbib olmuştur.

Bilginize,
[GM]Kindar
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön