Anlamıyorum derdiniz ne eskiden mavi topaz 3m di ejder üretmek sadece 80m idi... Şimdi noldu mavi topaz 15m
menekşe elması 13m akik 8m eskiden 1m 2m 3m gidiyordu... Anlamıyorum nie zorlaştırıyorsunuz ki oyunu derdininiz
ne ne var parasını kasan üretse şimdi bi ejder asa 300m insanlık mı bu... Bence Agopa şaheserlerin malzemelerini eklesinler ne varki nolcak tamam biraz pahalı tutun parasını kasan oynasın... Zaten bir amacı olmayan uğraşmaz Ama anlamıyorum madem en çok satılan en çok oynan oyun olsun istiyorsunuz bari biraz kolaylaştırınız... Zoelaştırmayın oyunu önerilerime kulak verin...
Nereye Gidioruz ?????
- nonameonur
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
Re: Nereye Gidioruz ?????
ya şöyle düşün. bi saf çıkıyor yan çarından mawi alınır 9m diyip alt çekiyor. ana çarına qeçiyor sonra da mawi satılır 6m diye. sen de mawi çekiyosun o sırada diyelim. mawi çıkarsa 3 mden mi satarsın 6m den mi? insanın içinda war bu duyqu 
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
mitmet yazdı:ya şöyle düşün. bi saf çıkıyor yan çarından mawi alınır 9m diyip alt çekiyor. ana çarına qeçiyor sonra da mawi satılır 6m diye. sen de mawi çekiyosun o sırada diyelim. mawi çıkarsa 3 mden mi satarsın 6m den mi? insanın içinda war bu duyqu
:arrow:
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

sizin server iyi yine meranda menekşe 40m
mavi kaya 100m
Gizlenmiş İçerikGöster
MERAN HAXBALL TEAM
- OoOWARNINGOoO
- FareAdam Düşmanı

[/b]
Sana katılıyorum genç
mitmet yazdı:ya şöyle düşün. bi saf çıkıyor yan çarından mawi alınır 9m diyip alt çekiyor. ana çarına qeçiyor sonra da mawi satılır 6m diye. sen de mawi çekiyosun o sırada diyelim. mawi çıkarsa 3 mden mi satarsın 6m den mi? insanın içinda war bu duyqu
Sana katılıyorum genç
BBM PİN : 2709C9F2
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

saqol ehtiyarOoOWARNINGOoO yazdı:[/b]mitmet yazdı:ya şöyle düşün. bi saf çıkıyor yan çarından mawi alınır 9m diyip alt çekiyor. ana çarına qeçiyor sonra da mawi satılır 6m diye. sen de mawi çekiyosun o sırada diyelim. mawi çıkarsa 3 mden mi satarsın 6m den mi? insanın içinda war bu duyqu
Sana katılıyorum genç
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı

mitmet yazdı:saqol ehtiyarOoOWARNINGOoO yazdı:[/b]mitmet yazdı:ya şöyle düşün. bi saf çıkıyor yan çarından mawi alınır 9m diyip alt çekiyor. ana çarına qeçiyor sonra da mawi satılır 6m diye. sen de mawi çekiyosun o sırada diyelim. mawi çıkarsa 3 mden mi satarsın 6m den mi? insanın içinda war bu duyqu
Sana katılıyorum genç
Gizlenmiş İçerikGöster
MERAN HAXBALL TEAM
- leviathan
- FareAdam Düşmanı

bu konuyla alakalı bi öneride bulundum zaten siz de bu tarz önerilerinizi destek takıma iletmelisiniz bence.. genel etkileşimde konu açtım oraya bi bakın destek werin.

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
son ticaretimi dün yaptım 2 ganodermaya 30 bayıldım daha da almam hiçbişey almak içinde çaba sarf etmem öyle takılacam artık keyfine.Theanswer3 yazdı:sizin server iyi yine meranda menekşe 40mmavi kaya 100m

- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

Bunu yapan kim?
Oyunu hazırlayanlar mı gelip piyasa hazırlıyor.
Bu duruma getirenler de senin gibi oyuncu.Yapacak bir şey yok.Alan memnun satan memnunsa ticaret var demektir.
Şuan yapılacak şey buyuk çapta bir projedir.(her sunucu için).Tüm oyuncular olmasada piyasada katkısı olan büyük loncalarla anlaşılıp piyasa ayarlaması yapılabilir.
Oyunu hazırlayanlar mı gelip piyasa hazırlıyor.
Bu duruma getirenler de senin gibi oyuncu.Yapacak bir şey yok.Alan memnun satan memnunsa ticaret var demektir.
Şuan yapılacak şey buyuk çapta bir projedir.(her sunucu için).Tüm oyuncular olmasada piyasada katkısı olan büyük loncalarla anlaşılıp piyasa ayarlaması yapılabilir.