Karakter Kurtarma Bilgisi Olan İçiri...
- AvsaRIII
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Karakter Kurtarma Bilgisi Olan İçiri...
Arkadaşlar benim 5 6 ay once karakterim çalındı ve silindi.Karakter kurtarma olayı cıktı ve bende 2 gün önce mesaj attım pazar günü.Cevap dün geldi ilk aldıgım cevap slinen karakterlerin bulunduğu üyeliğinizde İKV Özel Sürüm Kutu bulunamamıştır. Karakter kurtarma hizmetinden faydalanılabilmesi için karakter kurtarma işleminin yapılacağı üyelikte en az bir adet İKV Özel Sürüm Kutu E PIN'i bulunmalıdır dediler ama karakterim çalınırken bu kutu olayı yoktu o yüzden yüklenmemişti ve bende tekrar mesaj attım dedim işte yoktu falan ama şuan 2 üyeligimdede özel surum kutu plus war ve öncedende her 2 ayımdan biri pluslu geçerdi dedim sonra cevap geldi ve şöyle dediler ....... üyeliğinde kurtarılabilir bir karakter bulamadık. Farklı üyelik söz konusu ise üye adını belirtiniz dediler.yanlış mesaj mı atmışımdır yani karakter ismimi yazarken elim farklı bir tuşamı degdi diye düşündüm ve tekrar yolladım üye adlarımı hepsını ve karakterimin adını ama cevap gelmedi 30 dk önce yine yolladım henüz cevap gelmedi ne yapmam gerekli arkadaşlar o karakterde cok emegim var yardımcı olursanız cok sevinirim.
Avsarbey - > Rraphael <
YaKaMoZ
YaKaMoZ
- Dismotixfireman
- Sahaf Yardımcısı
Re: Karakter Kurtarma Bilgisi Olan İçiri...
Bak kardeşim çalınan karakterinin üyeliğine 1 adet kutu e-pin'i al yüklet anca öyle yapabilirsin bi araştır iyice benimde net bir bilgim yok.
Her Şey Vatan İçin..!
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
- AvsaRIII
- Salgın Koruyucusu
Dismotixfireman yazdı:Bak kardeşim çalınan karakterinin üyeliğine 1 adet kutu e-pin'i al yüklet anca öyle yapabilirsin bi araştır iyice benimde net bir bilgim yok.
Öncelikle sagol kardeşim yardımın için ama benim anlamadıgım üyeligimde öyle bi karakter yokmuş ve 2 tane mesaj daha attım cevap gelmedi
bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar forum yetkilileri...
Avsarbey - > Rraphael <
YaKaMoZ
YaKaMoZ
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Bir karakterin iade alınabilmesi için öncelikle;
** 01/09/2010 tarihi ve sonrasında silinmiş olması,
** Silindiği anda hesapta herhangi bir plus paket yüklü olması,
** ( yukarıda maddeler sağlanmış ise ) iade talebinin yapılabilmesi için son olarak İKV Özel Sürüm Kutu yüklenmiş olması gerekmektedir. Çünkü;
Plus paket; karakter silinse dahi geri dönüşümde saklanmasına, İKV Özel Sürüm Kutu; geri dönüşümde saklanan karakterin iade istenebilmesine yaramaktadır.
Fakat sizin bildirimlerinizden anladığım kadarı ile;
** iadesini istediğiniz karakterin bulunduğu hesabı yanlış yazıyor olabilirsiniz,
** iadesini istediğiniz karakterin direk adını yanlış yazıyor olabilirsiniz,
** büyük - küçük harf karışıklığı olabilir..
bunlara dikkat ederek tekrar bildirimde bulunduysanız, Destek Takımının size dönüş yapmasını beklemenizi öneririm.
** 01/09/2010 tarihi ve sonrasında silinmiş olması,
** Silindiği anda hesapta herhangi bir plus paket yüklü olması,
** ( yukarıda maddeler sağlanmış ise ) iade talebinin yapılabilmesi için son olarak İKV Özel Sürüm Kutu yüklenmiş olması gerekmektedir. Çünkü;
Plus paket; karakter silinse dahi geri dönüşümde saklanmasına, İKV Özel Sürüm Kutu; geri dönüşümde saklanan karakterin iade istenebilmesine yaramaktadır.
Fakat sizin bildirimlerinizden anladığım kadarı ile;
** iadesini istediğiniz karakterin bulunduğu hesabı yanlış yazıyor olabilirsiniz,
** iadesini istediğiniz karakterin direk adını yanlış yazıyor olabilirsiniz,
** büyük - küçük harf karışıklığı olabilir..
bunlara dikkat ederek tekrar bildirimde bulunduysanız, Destek Takımının size dönüş yapmasını beklemenizi öneririm.
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!
- Dismotixfireman
- Sahaf Yardımcısı
AvsaRIII yazdı:Dismotixfireman yazdı:Bak kardeşim çalınan karakterinin üyeliğine 1 adet kutu e-pin'i al yüklet anca öyle yapabilirsin bi araştır iyice benimde net bir bilgim yok.
Öncelikle sagol kardeşim yardımın için ama benim anlamadıgım üyeligimde öyle bi karakter yokmuş ve 2 tane mesaj daha attım cevap gelmedi
bilgisi olan arkadaşlar lütfen yardımcı olsunlar forum yetkilileri...
Önemli Değil.
Her Şey Vatan İçin..!
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan
Dismotixfireman
Dismotixfiremann
Ahakan