Kütük Yaran Sorunu?
Re: Kütük Yaran Sorunu?
quzel qunlerdi.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
emınonuSessizGemi yazdı:ilk açılan sunucu hangisi?.Oyun ilk piyasaya çıktığında ilk hangi sunucular vardı?Söyleyin lütfen
Göster
Tahammül
Seviyoruz bu hayatı
Seviyoruz bu hayatı
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
KUKLACIDA hasar asit hasar elektrik (65) kütük yaran var 
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
mitmet yazdı:Bunu küçük bir arama ile öğrenebilirdin. Oyun açılırken bile yazıyor sıralaması. Neyse ben yazayım. Sırayla,SessizGemi yazdı:ilk açılan sunucu hangisi?.Oyun ilk piyasaya çıktığında ilk hangi sunucular vardı?Söyleyin lütfen
Eminönü
Teşkilat
Beyaz Köşk
Kuklacı
Meran
Tılsım
Sancak
Anka
Kütük olanlar kırmızı.
Son 4 sunucu açıldığında kütük yaranlar kaldırılmıştı.
Bu arada max+hasar kütük yaranlar eski ve arkadaşları icadı hermenn-sermenn bilmemnesi tungsten kütük yaranlardır. Evet en ender bulunan kütük yaran odur. Ama sırf teşkilatta 2-3 kişide var benim bildiğim. Adam yalan söylüyor yani.
O sıralama sunucuların kalabalıklığına göre belirleniyor

- KaRTaLiZMa
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
sen eminönüne gel her türlü kütük üretimi var ama sorması ayıp ne yapacan kütüğü kafa koparanlar çıktı artık D
Laf kaşarlığı yapmayın len...
Kargalar sürü ile Kartallar yanlız uçar
[Kahyaa]X[Ecel Getiren]
[Kartalizmaa]X[Ejder Asa]
Kargalar sürü ile Kartallar yanlız uçar
[Kahyaa]X[Ecel Getiren]
[Kartalizmaa]X[Ejder Asa]
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
hayır ama istersen bakabilirsin bu sıraya göre açıldıbendensairolmaz yazdı:mitmet yazdı:Bunu küçük bir arama ile öğrenebilirdin. Oyun açılırken bile yazıyor sıralaması. Neyse ben yazayım. Sırayla,SessizGemi yazdı:ilk açılan sunucu hangisi?.Oyun ilk piyasaya çıktığında ilk hangi sunucular vardı?Söyleyin lütfen
Eminönü
Teşkilat
Beyaz Köşk
Kuklacı
Meran
Tılsım
Sancak
Anka
Kütük olanlar kırmızı.
Son 4 sunucu açıldığında kütük yaranlar kaldırılmıştı.
Bu arada max+hasar kütük yaranlar eski ve arkadaşları icadı hermenn-sermenn bilmemnesi tungsten kütük yaranlardır. Evet en ender bulunan kütük yaran odur. Ama sırf teşkilatta 2-3 kişide var benim bildiğim. Adam yalan söylüyor yani.
O sıralama sunucuların kalabalıklığına göre belirleniyorİlk açılmasına göre değil.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Theanswer3
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
doğru . . .
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT
MERAN HAXBALL TEAM
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
birisi 29 warken kütük yoktu falan demiş ya çok güldüm
taşkanat görewleri zamanında meteor kütük yaran üretimi tavan yapmıştı..malzeme+1 krip bilenler bilir..teşkilat sunucusundayım bende 1 tane eski herman bi tane eski,bi tane yılan ısırığı,2-3 tane de 26 28 lvl efsunsuz kütük yaran bulunmakta. ve kütük yaranla 11 12 13 bin vurduğumu biliorum 
ha bu arada 8 9 bin vurunca büyücü yatıo dien arkadaş wardı ona sen bi de şifacıyı ekle kaç kere şifacıyı kütükle tekte aldım savaşlarda ;;))
ha bu arada 8 9 bin vurunca büyücü yatıo dien arkadaş wardı ona sen bi de şifacıyı ekle kaç kere şifacıyı kütükle tekte aldım savaşlarda ;;))

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
- gecebekcisi
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Anadolu Nefesi
Valla bende anlamış değilim arkadaş görev içinmi kütük arıyor hala yoksa 30'lu lvllerde de kalıp kütükle baki olacak belli değil .
Ama bende hatırlıyorum 29 lvllerdeyken ilk düşen itemli kütüğümü saf gibi itemsiz + 100 bin e takas etmiştim :S
Ama bende hatırlıyorum 29 lvllerdeyken ilk düşen itemli kütüğümü saf gibi itemsiz + 100 bin e takas etmiştim :S
- abuzeddin
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Academy Of War
bende eski ve arkadaşları hermen sermen gümşi kütük yaran var ama fiyatı pahiçilemez
Yine yeniden KROSPOWER Yine yeniden.